نوشته اصلی توسط
1zzz
با سلام خدمت شما عزیزان من چند روز قبل به جهت نیاز کاری در سایت انجمن تعمیرکاران با پرداخت 15 هزار تومان عضو شدم اما با کمال تا سف دیدم مدیران آن سایت باز برای کسانی که حتی حق عضویت پرداخت می کنند محدودیت دانلود و غیره قایل می شوند و این یک کلاهبرداری از مشتریان است که از قبل این محدودیتها را برای اعضاء بازگو نمی کنند
حالا می خواستم بدانم سایت شما هم بعد از پرداخت حق اشتراک همین طور با مشتریان برخورد می کند یا نه تا دوباره شاهد این وضع نباشم که اگر باشد هیچ عقل سالمی این کار را برای دانلود 10 فایل در روز بجهت جلو گیری از مثلا سوء استفاده کنندگان نمی کند
دوست عزیز سلام
شما با پرداخت 10 الی 15 هزار تومان حدود 10 الی 15 میلیون تومان تجربه کسب میکنید و از اطلاعات و برنامه های سایت ها کمال استفاده را مینمایید !
تعمیرکارانی که در طول روز نیاز به فایل یا نقشه ای داشته باشند ماکسیمم دانلود 10 فایل برایشان کفایت میکند ، مگر اینکه نیت دیگری داشته باشند .
هیچ تعمیرکاری نیست که در طول روز بخواهد 10 دستگاه تعمیر کند و برای هر کدام از آنها احتیاج به فایل ایپرام یا نقشه داشته باشد !!!
شما فرمودید در یک سایت عضو شدید که محدودیت 10 دانلود را دارد ، با این اوصاف ما نیز محدودیت دانلود داریم ولی متاسفانه حدود 24 فایل در 24 ساعت !
به نظر من دانلود همان 10 فایل در 24 ساعت کفاف یک تعمیرکار را میدهد .
موفق باشید