---------------------------------------------------------------------------------------------
- میان اینهمه "نامردی" باید شیطان را تحسین کرد که "دروغ" نگفت ...
جهنم را به جان خرید، اما "تظاهر" به دوست داشتن آدم نکرد
ecuboard (22nd January 2014),TAHA1 (22nd January 2014),TuneUp_Vahab (22nd January 2014),حسيني (22nd January 2014),شهریار (22nd January 2014)
با سلام
جناب گلستان با توجه به پیشنهاد شما مبنی بر خرابی سنسور اکسیژن با این دوستمان که تعمیرات CNG دارند صحبت کردم ایشان گفتند بیایید تا دوباره بررسی کنم
با مکانیک صحبت کردم گفتند غیر ممکن است و دیاگ من خیلی پیشرفته است و خطای ECU گاز داده و ECU خراب است
در نهایت با کسی که در کار تعمیر ایسیو مهارت دارد صحبت کردم ایشان ابتدا گفتند ایسیو را بیاورید بعد که توضیحات کامل بهشان دادم بنا شد با ماشین بروم تا خودشان بررسی کنند و احتمال دادند که در عیب یابی مشکل را نتوانستند تشخیص بدهند
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
ecuboard (22nd January 2014),islamnik (23rd January 2014),m.aminifar (22nd January 2014),sajadnasirpor (22nd January 2014),TAHA1 (22nd January 2014),TuneUp_Vahab (22nd January 2014),حسيني (22nd January 2014)
هیج دستگاه دیاگی نمیتونه مستقیما بگه ایسیو خرابه
حرف مکانیک جای تامل داره ....!!!!![]()
ecuboard (22nd January 2014),sajadnasirpor (22nd January 2014),TAHA1 (22nd January 2014),TuneUp_Vahab (22nd January 2014),شهریار (22nd January 2014)
درود :
جناب شهریار ، این خطا در ایسیو بنزین ثبت شده یا CNG ؟ شما قبل از هر کاری ببرید با آیکو دیاگ به هر دو ایسیو کانکت شوند و عیب را محدود کنند . در ضمن دانلود زیمنس CNG نیز در آیکو وجود دارد و قبل از تعمیر دانلود انجام شود بهتر است . زمانی ایسیو ، خراب تشخیص داده میشود که با ایسیو دیگر جایگزین و یا از صحت سیم کشی مربوطه و نیز از سالم بودن سنسور اطمینان کامل حاصل شود .
لامپ تست جهت عیب یابی خودرو
بیشتر انسانها زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده
با سلام و تشکر از کلیه دوستان
با مراجعه به این دوستمان
ایشان ایراد را مربوط به خرابی شیر برقی گاز تشخیص دادند
چونکه قطعه ای برای تعویض نداشتند به پیش تعمیرکار اولی که تعمیرات CNG داشتند مراجعه کردم و نظر دوستمان را به ایشان گفتم که فرمودند غیر ممکن است
با این حالت گفتم حالا شما یک شیرگاز روی خودرو تست کنید اگر نشد عیب یابی را با روش شما ادامه می دهیم
نهایتا مشکل با تعویض شیر برقی گاز که در صندوق خودرو قرار دارد برطرف شد
ممنون از کلیه دوستان که در این زمینه مرا راهنمایی کردند
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
aliabas (22nd January 2014),ecuboard (22nd January 2014),m.aminifar (23rd January 2014),TAHA1 (22nd January 2014),TuneUp_Vahab (22nd January 2014)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)