لطفا یک دزدگیر ارزان قیمت وبا کیفیت معرفی کنید لطفا اخرین قیمت هم بیان کنید پژو405
لطفا یک دزدگیر ارزان قیمت وبا کیفیت معرفی کنید لطفا اخرین قیمت هم بیان کنید پژو405
ASALAK (30th November 2014)
سلام
سوالتون خیلی کلی و سربسته هست
دزگیر ساده یا تصویری؟؟؟ اصلی (ساخت کره یا تایوان) یا متفرقه (چینی)؟؟؟؟
تو دزدگیرای ساده چینی مارکهای هوتای و PLC وTLD الان جزو پر فروش ترینها هستن و سابقه کاریشونم خوبه و قابل اطمینانن و قیمتشون بستگی به محل نصب و شهرتون داره از 130 تا 150 بدون لوازم جانبی با نصب و یکسال گارانتی
تو دزدگیرای اصلی ساده مارکهای ماجیکار (کره) ایزیکار (کره) تلمتیکس (کره)و ماتریکس) هست که قیمتاش مصوبه و از دویست تا 230 هست با 3 یا 4 سال گارانتی و بیمه سرقت خودرو با نصب و بدون لوازم جانبیه
ایمن گستر شرق بزرگترین مرکز تخصصی فروش ، نصب و تعمیر سیستمهای حفاظتی در خراسان جنوبی
نماینده انحصاری دزدگیر های تلمتیکس (کد 96101) و پرومتیکس (ماتریکس)(کد 1835) و NTJ (کد 12)
نماینده رسمی و طلایی دزدگیر ماجیکار کره (کد 2341)
نماینده انحصاری محصولات Vitex در استان(دوربین مدار بسته , دزدگیر اماکن)
ali_sh (31st July 2014),sajadnasirpor (10th May 2014)
باسلام خدمت دوستان بنده 2سال پیش این نوع سیستم حفاظتی که عکس کارتون وکنترلش راگذاشتم روی خودروام نصب کردم ودرمواقعی لازم هست روی بی صدا قفل کنم بلدنیستم وهرچی به نصب کننده مراجعه کردم هی بهانه آوردکه کدهای مخصوص داردکه باید ازنمایندگی بگیرم والان مشکل دیگری هم که دارم ازبس که باکنترل وررفتم سوئیچ که بسته هست بعدازچند سانیه سیستم فعال ولی درهاقفل نمی شوندمن هم حواسم نیست دررابازمیکنم وصدای آجیربلندمیشه واطرافیان راآزرده خاطرمی کندلطفادرصورت امکان منوراهنمایی بفرماییدمتشکر
![]()
سلام دوست عزیز
بهتر بود عکسی از کیت دزدگیر میذاشتین
اگر دفترچه دزدگیر رو دارین توش نوشته
پشت ریموتها هم غالبا دستورات کاربدی رو مینویسن (mute یا silent)
فرمان بی صدا عموما فشردن همزمان کلید های قفل و باز هست
شما با روش سعی و خطا دو به دو کلید ها رو همزمان یک بار فشار دهید و اگر جواب نداد دو به بو یکبار نگه دارید و با اضافه شدن یا پاک شدن علائم روی صفحه ریموت به فرمان آن کلیدها پی میبرید که با تکرار مجدد همان عمل به حالت اول بر خواهد گشت
لطفا پس از تست نتیجه را اعلام کنید
ایمن گستر شرق بزرگترین مرکز تخصصی فروش ، نصب و تعمیر سیستمهای حفاظتی در خراسان جنوبی
نماینده انحصاری دزدگیر های تلمتیکس (کد 96101) و پرومتیکس (ماتریکس)(کد 1835) و NTJ (کد 12)
سلام خواهشمندم
تو دزدگیرها و عموما تصویری ها با یکبار فشار دادن لحظه ای کلید ریموت یه عمل رو انجام میده و با نگه داشتن همون کلید (برای 2 ثانیه) عمل دیگه ای رو انجام میده که بستگی داره دزدگیر و برنامه هاش
چون اطلاعاتی در مورد برنامه های دزدگیر شما نداریم باید تست کنید مثلا کلید قفل و باز رو یکبار با هم یک لحظه بزنید اگر عکس العملی روی LCD ریموت نداشتید یعنی برای این حالت برنامه ای تعریف نشده یا اگر علامتی روی LCD ریموت اومد یعنی اون برنامه برای دزدگیر به این صورت فعال یا غیر فعال میشه و اگر نمیدونستین اون علامت که اومده چه برنامه ای هست دوباره عمل فشردن کلید های ریموت رو که انجام داده بودید رو تکرار میکنید و برنامه به حالت اول برمیگرده (اگر برنامه ای فعال شده باشه مجدد غیر فعال خواهد شد)
با این روش میتونید به اون برنامه مورد نظر که حالت سایلنت یا بی صدا فعال شدن دزدگیر هست دست پیدا کنید
امید وارم تونسته باشم ساده توضیح بدم و در رفع مشکلتون کمکی کنم
اگه بازم موردی بود در خدمتم
ali_sh (31st July 2014),ASALAK (30th November 2014),EBRAHIM47 (19th May 2014),sajadnasirpor (19th May 2014)
سلام دوست عزیزموفق نشدم عکسی ازکیت دزدگیرگذاشتم تاشایدبتونیدراحترکمکم کنیدهمچنان که فرموده بودی هرکلیدراچندثانیه نگه داشتم فقط کلیدکنارFکه باعلامتON/OF هست رویLCD علامت کلیدمیادوکلیدهاقفل می شوندوباتکراربازمیشوندوبان گه داشتن2کلیدی که درعکس روی ریموت دیده می شوندکه همان FوON/OFهستندنورLCDروشن ویارنگ آن تقییرمی کندکلیدFومولودی ویبره فعال می شودON/OFبابازکردن واردتنظیمات ساعت وON/OFباقفل کردن واردساعت کوکی می شود ودرضمن درپست قبل گفته بودم مدتی هست بعدازچندثانیه بسته بودن سوئیچ بدون اینکه درهاقفل شونددزدگیرفعال می شودوفکرمی کنم
AUTO SET ازآن زمان روی LCDریموت هستش منتظرراهنمایی شماهستم متشکرم
![]()
ویرایش توسط EBRAHIM47 : 21st May 2014 در ساعت 00:17
ali_sh (31st July 2014),ASALAK (30th November 2014),M.Salehi (5th June 2014),pps2011 (30th May 2014),sajadnasirpor (21st May 2014)
سلام من هرروزبه این پست سری میزنم شایدکسی به من جواب بدهدممنونم ازآقاسجادعزیزچون به پستم توجه کرده بودیدولی شایدنخواستیدجواب دهیدچون دوستی به سئوالم جواب داده بودومن پستم خطاب به آن دوست بودولی بازهم ممنونم چون درادامه پستم دوستان آقامجیدوفوجی عزیزپست ایجادکردندوشمابه آنهاجواب دادیدسپاسگذارم
ali_sh (31st July 2014),ASALAK (30th November 2014),M.Salehi (5th June 2014),sajadnasirpor (2nd June 2014)
سلام
بالای ریموت شما 3 کلید داره
باید با اونا تست کنید
درسته از زمانی که AUTO SETروی LCD اومده فعال شدن اتومات دزدگیر فعال شده
کلید هارو دو به دو برای یکبار 2ثانیه نگه دارید اگر نرفت
بکبار بزنید(نگه ندارید)
جهت احتیاط کلید 1(قفل) رو 2 ثانیه نگه دارید هم در حالت سوئیچ باز و هم بسته
متاسفانه دفترچه این مدل رو ندارم اما اگر جواب نگرفتید اعلام کنید منم پیگیری میکنم که انشالا برنامه هاشو پیدا کنم
این نکته رو هم اضافه کنم تو دستگاههای TLD ساده این حالت با تغیر جامپر انجام میشه
اگر جامپری رو جابجا کردین و این اتفاق افتاده به حالت اول برگردونیدش و اگرم خواستید با جامپر تست کنید و حتما فیوز پمپ هارو بردارید چون یکیش برای تغیر تایم تحریک قفل مرکزه و ممکنه به پمپ آسیب برسونه مگر قفل مرکز ماشین تحریک منفی باشه که موردی نداره
ویرایش توسط imen_g_sh : 5th June 2014 در ساعت 06:46
ASALAK (30th November 2014),bijanmoradi (6th June 2014),EBRAHIM47 (9th June 2014),m.jamali (15th August 2014),M.Salehi (5th June 2014)
سلام
دوستان یه سوال فنی؟
بنده دزدگیر ماجیکار902 اصلی قدیمی دارم الان چند روزیه که صفحه ریموت کار کرد رو نشون نمیده همه کارکردا رو مثل قفل وباز و زد زد و همه..... کار میکنه همه چی مرتب صفحه قفل بسته نشون میده چه باز باشه چه بسته همش بسته نشون میده ساعت کار میکنه ونشون میده علامت اجیر نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
ali_sh (31st July 2014),ASALAK (30th November 2014),M.Salehi (5th June 2014),pps2011 (30th May 2014),sajadnasirpor (29th May 2014)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)