سلام دوست عزیزباطری ریموت رو یه بار در بیار جا بزن اگه درست نشد بده یه نمایندگی ماجیکار تا بفرسته شرکت تعمیرش کنن
سلام دوست عزیزباطری ریموت رو یه بار در بیار جا بزن اگه درست نشد بده یه نمایندگی ماجیکار تا بفرسته شرکت تعمیرش کنن
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
که افکار بزرگــــــ دارند....
ایمن گستر شرق بزرگترین مرکز تخصصی فروش ، نصب و تعمیر سیستمهای حفاظتی در خراسان جنوبی
نماینده انحصاری دزدگیر های تلمتیکس (کد 96101) و پرومتیکس (ماتریکس)(کد 1835) و NTJ (کد 12)
نماینده رسمی و طلایی دزدگیر ماجیکار کره (کد 2341)
نماینده انحصاری محصولات Vitex در استان(دوربین مدار بسته , دزدگیر اماکن)
ASALAK (30th November 2014),bijanmoradi (6th June 2014),m.jamali (15th August 2014),M.Salehi (5th June 2014)
سلام
من یه دزدگیر ماجیکار معولی دارم چند وتی هست که ریموتش خیلی ضعیف شده جوری که باید بچسبونمش به ماشین تا کار کنه باطریشم عوض کردم ولی فرقی نکرد . یه ریموت دیگه هم دارم غیره فعاله نمیدونم چجوری باید فعالش کنم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
ali_sh (31st July 2014),ASALAK (30th November 2014),karim1350 (19th March 2015),M.Salehi (5th June 2014),sajadnasirpor (31st May 2014)
سلام دوست عزیز نوع دزدگیرتون رو دقیق ذکر کنید که آیا دزدگیر ماجیکار اصل هستش روی کیت دزدگیر رو نگاه کنید و ببینید آنتن داره یا نه
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
ali_sh (31st July 2014),ASALAK (30th November 2014),M.Salehi (5th June 2014),sajadnasirpor (31st May 2014)
سلامدوست عزیزیکی از دربها باز باشه و سویچ رو سه بار باز و بسته کنید و در آخر یک تک آزیر میکشه بازدن دکمه ریموت ریموت کد میگیره و سویچ بسته میشه تمام
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
با سلام . من بعد از اینکه دزدگیر و فعال میکنم و میام خونه بعد هر از گاهی دزدگیر به صورت بوق تک تک میزنه و قطع میشه ولی در ها باز نمیشه فقط اژیر تک تک میزنه بعضی وقتها هم این حالت حدود 1 دقیقه ای طول میشکه . میخواستم ببینم مشکل از کجاست . با تشکر
m.jamali (15th August 2014)
با سلام فرمایش جناب اریانا را انجام بده درست نشد اگه چشمی داری تحرک اونم کم کن یا از سوکت پشتش در بیار ت زودتر بتونی ایراد را پیدا کنی.نتیجه را هم اعلام کن
ASALAK (30th November 2014)
با سلام . من رو پراید یه دزدگیر دارم . وقتی که با ریموت دکمه باز شدن قفل ها رو میزنم همین که دربها باز میشه بلافاصله بعد از تقریبا 3 ثانیه دوباره دربها بسته میشه و دزدگیر یه بوق هم میزنه که دربها بسته شد یعنی اصلا فرصت نمیده در و باز کنی و سوار شی یا وقتی در و باز کردی و داری سوار میشی بازم خود به خود بسته میشه درب ها . و باید بازم با ریموت در و باز کنی . مشکل از کجاست ؟ با تشکر
ASALAK (30th November 2014)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)