.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 24 از 35 نخستنخست ... 4141516171819202122232425262728293031323334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پانوچی: اینتر به رقابت قهرمانی برگشت/ میلان همچنان مدعی اصلی قهرمانی است

مدافع سابق تیم ملی ایتالیا معتقد است نرآتزوری با پیروزی در دربی بار دیگر به جمع مدعیان قهرمانی برگشت

Click here to enlarge

سایت گل- کریستین پانوچی، مدافع سابق تیم ملی ایتالیا، معتقد است اینتر پس از پیروزی 1-0 مقابل میلان، به رقابت قهرمانی سری آ بازگشت اما تاکید کرد که روسونری همچنان مدعی اصلی قهرمانی است.
    تنها گل دیه گو میلیتو در نیمه دوم، پیروزی اینتر در دربی مادونینا را رقم زد. اینتر اکنون با یوونتوس صدرنشین تنها 6 امتیاز فاصله دارد.
    پانوچی در گفتگو با بخش ایتالیایی سایت گل گفت:" این دربی برای اینتر بسیار مهم بود. آنها نمی توانستند شکست بخورند زیرا در این صورت از رقابت قهرمانی خارج می شدند.
    پیروزی یکشنبه شب برای هواداران اینتر بسیار مهم بود. آنها اکنون به اینکه تیم شان می تواند قهرمان بشود، امیدوار شده اند.
    برای میلان شکست مقابل رقیب قدیمی بسیار ناراحت کننده بود اما به نظر من آنها همچنان مدعی اصلی قهرمانی هستند.
    من همیشه فکر می کنم که یوونتوس و میلان رقابت نزدیکی برای قهرمانی خواهند داشت. اینتر و ناپولی هم کاندیداهای رتبه سوم هستند.
    این دو تیم می توانند ریکاوری کنند. من به اینتر و ناپولی بیشتر از اودینزه و لاتزیو اعتقاد دارم و فکر می کنم آنها می توانند آخرین سهمیه ایتالیا در چمپیونزلیگ را به دست بیاورند

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

KIAN FAR (18th January 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پاتزینی: برای میلیتو خوشحال هستم

Click here to enlargeاختصاصی inter.ir - پاتزینی با مصاحبه ی جنجالی اش تمامی رسانه های ایتالیایی را به خود جلب کرد و تیتر تمامی روزنامه های صبح ایتالیا شد.

او در مصاحبه اش می گوید : " من فکر می کنم بازی خوب بود، خوشبختانه ما بردیم، اما با گلی شبیه به گل عادی. من کمی ناراحت و گلایه به داور بازی دارم زیرا اشکالات دچار هدر رفتن موقعیت و به هدر رفتن اندک موقعیت هایی که پیش می آید می شود. ما حملات کمی انجام دادیم، زیرا توسط " ون بومل " توپ هایم بر می گشت، ما توانستیم توسط " دیگیو میلیتو " به یک گل برسیم، در یک استارت خیلی خوب، اگر ما به گذشته فکر کنیم که در ماه " دسمابر " استارت خوردیم و در کجا بودیم و اکنون همه چیز خوب شده است، ولی ما باید باز هم تلاش کنیم و امتیازات بیشتری به دست بیاوریم، هنوز هم در این هفته وقت های زیادی برای کار کردن داریم.

روزنامه ها کمی مرا به حاشیه برده بودند ، که من نگران از انتظار در نیمکت و بازی کردم در سطح دوم یعنی ذخیره هستم.

توز ؟ یکی از مهره های که مرا کمی ناراحت کرده است، برایم مهم نیست اگر او بیاید، او می تواند در نیمکت ذخیره بنشیند ( با خنده ) رانیری بازیکنانی که دارد همگی تکه های بزرگ و سرشار از اشتیاق هستند، او مارا شناخت و هدف های زیادی تا کنون به دست آورده است.
    اولین نگرانی برای او وجود داشت اما این ادامه نیافت و البته بد بازی کردن هم همینگونه که همگی عوض شد، بردن در دربی مهم بود برای شکستن یک ذهنیت کهنه و منفی،و البته اشتیاق برای ادامه.
    موراتی، ما نشنیده ایم اما مطمئن هستیم که شما با ما اکنون خوشحال هستی. "

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

زلاتان:میلان خوب بازی نکرد ولی اینتر فقط دفاع می کرد

ستاره سوئدی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که نرآتزوری با تمرکز برروی امور تدافعی سه امتیاز بازی را مال خود کرد

Click here to enlarge

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که اینتر با ارائه یک بازی تدافعی توانست برنده داربی میلان لقب بگیرد
    اینتر در دیدار یکشنبه شب سن سیرو موفق شد تا با تک گل دیگو میلیتو میلان را شکست دهد و سه امتیاز بازی را مال خود کند. این درحالی بود که بیشتر مالکیت توپ و میدان در اختیار روسونری بود.
    درپایان این دیدار زلاتان ایبراهیموویچ به اسپورت بلادت گفت:« ما بازی خوبی انجام ندادیم؛اصلا نتوانستیم شوتهای زیادی روانه دروازه حریف کنیم. این درحالی بود که در بیشتر دقایق بازی توپ دراختیار ما بود ولی نتوانستیم خطرساز باشیم. احساس می کنم که اینتر فقط برای دفاع کردن به زمین آمده بود و درانتظار اشتباهات ما بود و درنهایت هم از روی ضد حمله به گل رسید.»
    مهاجم سوئدی میلان در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش همچنان در رده ای بالاتر از اینتر قرار دارد:« ما باختیم ولی هنوز 5 امتیاز بالاتر از اینتر هستیم.من این بازی را سرنوشت ساز نمی دانم، بازیهای سرنوشت ساز در راه است.کلید این مسابقه این بود که اینتر خوب دفاع کرد و ما هم عملکرد خوبی در خط حمله نداشتیم.»

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کاریکاتور روز: زانتی همیشه جوان و پیروزی مقابل میلان

کاپیتان نرآتزوری نقش مهمی در پیروزی تیمش مقابل میلان داشت

Click here to enlarge
    سایت گل- اینتر شب گذشته موفق شد با پیروزی مقابل میلان، به رقابت قهرمانی برگردد. در این دیدار که با تک گل دیه گو میلیتو به پایان رسید، خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، نقش مهمی در پیروزی تیمش داشت.

Click here to enlarge

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کریستین چیوو و رد شایعه پیوستن به میلان

اخیرا شایعاتی در مورد مذاکره این مدافع رومانیایی با روسونری در مورد انتقال به این باشگاه در تابستان آینده منتشر شد اما چیوو تاکید کرد این شایعات اصلا حقیقت ندارد.

Click here to enlarge

سایت گل- کریستین چیوو، مدافع باتجربه اینتر، اعلام کرد هیچ تماسی با باشگاه میلان نداشته و علاقه ای نیز به پیوستن به این باشگاه ندارد.

اخیرا شایعاتی در مورد مذاکره این مدافع رومانیایی با روسونری در مورد انتقال به این باشگاه در تابستان آینده منتشر شد اما چیوو تاکید کرد این شایعات اصلا حقیقت ندارد.
    او در گفتگو با اینتر چنل گفت:" این شایعات ساخته رسانه هاست و تصادفی نیست که پیش از دربی منتشر شده است. این شایعات کاملا غلط و غیرواقعی است.
    هیچ ** با باشگاه، من یا هر ** دیگری در این مورد صحبت نکرده است. این اتفاق قرار نیست رخ دهد. همه این ها ساختگی است من هم هیچ علاقه ای به آنها ندارم."
    قرارداد چیوو با اینتر در انتهای این فصل به پایان می رسد و او اعلام کرد قرار است در چند هفته آینده برای تمدید قرارداد با مدیران باشگاه مذاکره کند.
    " مدیر برنامه های من و باشگاه تصمیم گرفتند در ماه فوریه در این مورد مذاکره کنند."

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

هفته بیستم رقابتهای سری آ شنبه شب با برگزاری دو بازی آغاز می شود

Click here to enlarge

سایت گل- هفته بیستم رقابتهای سری آ شنبه شب با برگزاری دو بازی آغاز می شود و سایر بازیها در روز یکشنبه دنبال خواهد شد.
    این درحالی است که درپایان هفته نوزدهم این رقابتها،یوونتوس با کسب 41 امتیاز به تنهایی در صدر جدول قرار دارد. میلان با 40 امتیاز در رده دوم است و اودینزه با 38 امتیاز جایگاه سوم را در اختیار دارد. اینتر 35 امتیازی چهارم است و لاتزیو با 33 امتیاز در رده پنجم تکیه زده.تیمهای رم، ناپولی، پالرمو، کیه وو و جنوا هم در رده های ششم تا دهم هستند
    برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:
    شنبه 8 بهمن (28ژانویه)
    کاتانیا- پارما
    یوونتوس – اودینزه
    یکشنبه 9 بهمن (29 ژانویه)
    فیورنتینا- سیه نا
    کیه وو- لاتزیو
    رم- بولونیا
    لچه- اینتر
    پالرمو- نووارا
    جنوا- ناپولی
    چزنا- آتالانتا
    میلان- کالیاری

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

۩۞۩ هفته بیستم سری آ : اینتر -- لچه ۩۞۩

Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

INTERNAZIONALE VS. LECCE

یکشنبه 9 بهمن ماه 1390
    29 ژانویه 2012
    ساعت 17:30بوقت تهران
    شبکه های پخش کننده :
    Sky Sport
    Aljazeera Sport
    پخش آنلاین

به میزبانی لچه
    ورزشگاه
    STADIO COMUNALE VIA DEL MARE

Click here to enlarge

شهر : لچه
    سال تاسیس : 1966
    ظرفیت ورزشگاه :33876
    نوع زمین : چمن طبیعی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کیا جورابچیان:تبس تا تابستان در سیتی می ماند

مدیر برنامه این بازیکن معتقد است با توجه به پافشاری سیتی برای فروش این بازیکن به مبلغی بالا، بعید است انتقال او به باشگاهی دیگر تا پایان فصل نقل و انتقالات زمستانی انجام شود

Click here to enlarge

سایت گل- کیا جورابچیان، مدیر برنامه های کارلوس تبس، اعلام کرد این مهاجم آرژانتینی تا پایان فصل جاری در منچسترسیتی خواهد ماند.
    این بازیکن 27 ساله بعد از درگیری هایی که با روبرتو مانچینی پیدا کرد، در این باشگاه به عنوان بازیکن مازاد معرفی شد و در این مدت باشگاه هایی مانند میلان، اینتر و پاری سن ژرمن برای خرید او اقدام کردند اما هیچ با باشگاه منچسرسیتی به توافق نرسیدند.
    امروز کیا جورابچیان اعلام کرد با توجه به پافشاری سیتی برای فروش این بازیکن به مبلغی بالا، بعید است انتقال این بازیکن به باشگاهی دیگر تا پایان فصل نقل و انتقالات زمستانی انجام شود.
    او در گفتگو با تاک اسپورت گفت:" ما در حال مذاکره با سه باشگاه بزرگ هستیم اما فکر نمی کنم آنها با سیتی بر سر مبلغ انتقال به توافق برسند.
    کارلوس تا تابستان در ستی می ماند. باشگاه منچسترسیتی به دنبال فروش اوست اما تنها با رقمی خاص.
    در تابستان فضا برای خرید و فروش بازتر خواهد بود. همه باشگاه هایی که به دنبال او هستند، در چمپیونزلیگ بازی می کنند."
    جورابیچیان معتقد است پی اس جی شانس بیشتری برای خرید تبس در تابستان خواهد داشت.
    " باشگاه پاری سن ژرمن یک پروژه طولانی را آغاز کرده است و فکر می کنم خرید کارلوس تنها بعد از 6 ماه برای آنها خیلی زود است. اما آنها شانس زیادی برای در اختیار گرفتن او در تابستان دارند."

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

آیا اینتر بازهم یکی دیگر از بازیکنان تاثیر گذار خود را با قیمت پایین خواهد فروخت؟ در زیر به این موضوع خواهیم پرداخت.

Click here to enlarge

"وقتی که او خوب باشد، تیم سود زیادی می کند." این جمله ای بود که رانیری در وصف موتا بر زبان آورد. در بازی های این فصل از رقابتهای سری آ، اینتر توانسته 90 درصد بازی هایی که موتا را در اختیار داشته است را پیروز شود. آنها همچنین توانسته اند میانگین گل زده خود را نیز با حضور موتا افزایش بدهند. نراتزوری در هر بازی با موتا به طور متویط 5/1 گل به ثمر رسانده است. نکته جالب این است که اینتر تنها 3 بار در بازیهایی که موتا در آن حضور داشته است گلی را دریافت کرده است. و اما بیایید به اینتر بدون موتا نگاهی بیاندازیم. آنها تنها 22 درصد بازیهایشان را پیروز شده اند و به طور متویط در هر بازی 6/0 - گل زده اند که آمار خیلی خیلی بدیست. نکته جالب این است که نراتزوری بدون موتا 17 بار دروازه اش باز شده است.

رسانه های ایتالیایی بارها اشاره کرده اند که اینتر می برد وقتی موتا را داشته باشد و این چیزیست که خود رانیری هم به آن اعتقاد دارد و می گوید که موتا با خود نوعی انرژی به تیم می آورد. رکورد موتا با اینتر در طول 3 فصلی که این پیراهن را بر تن کرده است کسب 41 برد، 7 مساوی و 7 باخت می باشد. اینتر از فصل 10/2009 تا کنون در بازی هایی که موتا در آن حضور داشته توانسته 75 درصد آنها را پیروز شود و اما بدون او فقط 43 درصد بازیها را پیروز شده است.

با وجود این که این روزها به نظر می رسد که باشگاه اینتر قصد فروش او را به پاریس سنت جرمن را دارد، کلودیو رانیری نسبت به ماندن او در تیم ابراز علاقه کرده است. البته پیشنهاد اولیه ی تیم فرانسوی که با مبلغ 8 میلیون یورو ارائه شده بود توسط پرزیدنت موراتی رد شده است و او هم اکنون در این مورد با مربی تیم در حال تبادل نظر است.

قطعا پی اس جی موتا را به آسانی رها نخواهد کرد و با پیشنهادی بهتر بر خواهد گشت. گفته می شود که آنها در فکر ارائه پیشنهادی 10 میلیونی هستند که احتمالا باز هم توسط اینتر رد خواهد شد چون که اینتر به احتمال زیاد موتا را کمتر از 15 میلیون به هیچ تیمی نخواهد داد. در این بین صحبتهای مدیر برنامه های موتا هوادارانی اینتر را نگران کرده است. او گفته است که شاید موتا پس از شکست مقابل ناپولی دیگر برای اینتر به میدان نرود.

مدیر برنامه های موتا در مورد تمدید نکردن قرارداد موتا توسط باشگاه می گوید:" اینتر با این کار اشتباه بزرگی را مرتکب شد. تیاگو یکی از مهمترین بازیکنان اینتر است."

موتا پس از این که در ماه دسامبر به میادین برگشت به همراه مدیر برنامه هایش در جمع خبرنگاران اعلام کرد که ماندن در ایتالیا را دوست دارد ولی پس از اینکه باشگاه قراردادش را تمدید نکرد به نظر می رسد که در تابستان از جمع اینتر جدا خواهد شد. قرارداد موتا در سال 2013 به پایان می رسد و این تابستان فرصت خوبی برای اینتر می باشد که او را بفروشد و بتواند جایگزین مناسبی برای پست او پیدا بکند. البته اگر اینتر بخواهد او را به فروش برساند.

علاقه پی اس جی به موتا شاید بتواند در امر فروش او تاثیر زیادی داشته باشد. سن تیاگو موتا از 30 گذشته است و شاید اینتر با فروش او ضرر چندانی نکند و در کل می توان این معامله را بیشتر معامله ای دانست که اینتر به خاطر جنبه های اقتصادی به پای میز مذاکره می رود دانست.

پیدا کردن جایگزینی جوان می تواند تا حدودی عاقلانه باشد. این روزها شایعه علاقه اینتر به نوری شاهین، بازیکنی که در رئال هرگز به او توجه نشده است به گوش می رسد. در آخر باید گفت که اینتر به بازیکنی نیاز دارد که تمام و کمال در اختیار تیم باشد. کسی که پیروز شود، بچرخد، بدود و توپ را مال خود کند. در قسمتهای تکنیکی و تاکتیکی به کمک تیمش بیاید. در ترکیب فعلی هیچ ** مانند موتا این کار را به خوبی انجام نمی دهد. فروش او فقط از نظر تبلیغاتی خوب است و اینتر از این معامله به هیچ وجه سود نخواهد کرد.

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

PARDIS.77 (29th January 2012)

صفحه 24 از 35 نخستنخست ... 4141516171819202122232425262728293031323334 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع