خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
ARIYA (29th October 2010),elc.rgb (17th October 2011),jesus (28th October 2010),mohammadbist (28th November 2011),SURENA (7th November 2010),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011),علي اصلاني (6th November 2010)
سلام خدمت دوستان عزیر و تمام کاربران من کامپیوترم چند وقتی بود که یک صحفه ابی میومد چند دقیقه بعداز بالا امدن ویندوز یا وسط کار . باز بعداز مدتی تا میخواستم صحفه ای باز کنم خاموش میکرد یا اجرای بازی الان مشکل صحفه ابی با عوض کردن رم برطرف شد ولی هنوز مشکل خاموشی کامپیوترم دارم چکار کنم البته بخصوص موقع بازی .ایا مشکل از کارت گرافیک میشه یانه راهنمایم کنید لطفا. با تشکر فروان بعدش یه فایل مثلا بازی 100 مگابایتی دانلود میکنم از حالت زیپ میخوام در بیارم مگوید دیسک دیگر وارد کنید هرچی وارد میکنم میگه فضا کمه چه کنم ببخشید متن زیاد شد. با تشکر
[CENTER][SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]زنده باد کیانست[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]یاد گرفتن را:[/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Purple"]کسانی درک میکنند که با یک چشم بر گذشته بگریند و با چشم دیگربه آینده لبخند بزنند.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Blue"]با كليك كردن بر روي واژه سپاس باعث خوشحال كردن نويسنده ها شويد[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER]
elc.rgb (17th October 2011),mohammadbist (28th November 2011),SURENA (7th November 2010),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011),علي اصلاني (6th November 2010)
** سخاوت در زیاد دادن نیست، در به موقع دادن است**
ARIYA (17th December 2010),elc.rgb (17th October 2011),KIAN FAR (6th November 2010),majid10 (6th November 2010),mohammadbist (28th November 2011),SURENA (7th November 2010),tofighsob (2nd July 2011),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011)
سلام خسته نباشید من کامپیوترم بعد از روشن کردن بعداز چند دقیقه ریست میشد با عوض کردن رم مشکلم برطرف شد والبته هنوز این برطرف نشده بود خاموش شدن کامپیوتر پیش اومد والان تا یه بازی میخوام اجرا کنم کامپیوترم خاموش میشه. چکار کنم مشکلم حل شه با تشکر از شما یاری کنندگان عزیز خسته نباشید منتظر پاسخ:/:115:
[CENTER][SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]زنده باد کیانست[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]یاد گرفتن را:[/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Purple"]کسانی درک میکنند که با یک چشم بر گذشته بگریند و با چشم دیگربه آینده لبخند بزنند.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE="5"][FONT="Arial"][COLOR="Blue"]با كليك كردن بر روي واژه سپاس باعث خوشحال كردن نويسنده ها شويد[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER]
elc.rgb (17th October 2011),mohammadbist (28th November 2011),SURENA (7th November 2010),مهدی چیت بند (24th June 2011),احمد برقکار (16th December 2010),داوودی فر (25th July 2011)
سلام دوباره ازایکنه ما راقابل دونستید جواب به ما دادی خیلی متشکرم.سئوال دیگه دارم/چرا فایلی که از اینترنت دانلود میکنم از حالت زیب که میخواهم دربیارم مثلا بازی اتومبیل رانی .بعداز سرچ شدن مگوید یه درایو دیگه وارد کنید هرچی وارد میکنم مگوید فضا کمه چکار کنم باتشکر.قربونت برم عزیز دلم خسته نباشی
elc.rgb (17th October 2011),mohammadbist (28th November 2011),SURENA (7th November 2010),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011)
دوست عزیز البته این خاموشی کامپیوتر کمتر شده قبلان موقع نصب ویندوز هم وسطش خاموش میشد الان اگه کامپیوتر 48 ساعت هم که روشن باشه حتی باهاش دانلود کنم خاموش نمیشه ولی موقع بازی خامش میشه .یعنی بازم امکان داره از cpu باشه. البته در کیس هم بازهچرا فیلی که از اینترنت دانلود میکنم از زیپ که خارج میکنم بعداز کمی مگوید درایو ر وارد کنید . وارد میکنم بازم مگوید فضا کمه چه کنم با تشکر از راهنمایتون :dash1:
ویرایش مدیر:»»
دوست عزیز سه بار پست خود را در نیم ساعت تکرار نموده اید در صورت تکرار اخطار و برای بار سوم مدتی از سایت محروم میشوید
کیانفر
ویرایش توسط KIAN FAR : 6th November 2010 در ساعت 12:59
مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011)
ARIYA (17th December 2010),elc.rgb (17th October 2011),majid10 (7th November 2010),mohammadbist (28th November 2011),SURENA (7th November 2010),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011)
سلام خسته نباشید / فن cpu من 60 حرارت cpu 80 بعدش انتی ویروسم avast میباشد. ببخشید جناب کیانفر عزیز اون سه باری که مطرح کردم سئوالمو بخاطر اینکه قطع میشدم باتشکر
-=arash=- (16th December 2010),elc.rgb (17th October 2011),KIAN FAR (17th December 2010),mohammadbist (28th November 2011),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011)
سلام دوستان
کارت گرافیک من XFX GeForce FX 5500 128mb
الان یه هفته هستش که نورش کم شده
یعنی روشنایی نور از 100 درصد به حدود 40 درصد رسیده
به نظر شما ایراد از کجاشه؟
بردم پیش تعمیرکار اولش گفت که کارت گرافیک تعمیر نمیشه بعدش هم گفت GPU خراب شده و دیگه درست نمیشه
من هم که تعمیرکار نیستم و سر درنیاوردم
آیا این تعمیرکار درست میگفت
کابل مانیتور رو هم چک کردم و با یه کارت دیگه امتحان کردم و مشکلی با کارت دیگه نداشت
---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
[CENTER][B][SIZE=5][SIZE=6][COLOR=DarkOrange]:[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Orange]ت[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=DarkGreen]ش[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=DarkOrchid]ک[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Plum][COLOR=Indigo]ر[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Blue]ی[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ا[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Magenta]د[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ت [/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=DarkGreen]ن[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=MediumTurquoise]ر[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Purple]ه[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Blue]:[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/B] [/CENTER]
[LEFT][IMG]http://www.img4up.com/up2/215025.gif[/IMG][/LEFT]
ARIYA (17th December 2010),elc.rgb (17th October 2011),KIAN FAR (17th December 2010),Meisam-Alishahi (27th December 2010),mohammadbist (28th November 2011),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011)
دوستان مرا یاری کنید
[CENTER][B][SIZE=5][SIZE=6][COLOR=DarkOrange]:[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Orange]ت[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=DarkGreen]ش[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=DarkOrchid]ک[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Plum][COLOR=Indigo]ر[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Blue]ی[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ا[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Magenta]د[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]ت [/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=DarkGreen]ن[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=MediumTurquoise]ر[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Purple]ه[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Blue]:[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/B] [/CENTER]
[LEFT][IMG]http://www.img4up.com/up2/215025.gif[/IMG][/LEFT]
elc.rgb (17th October 2011),KIAN FAR (17th December 2010),mohammadbist (28th November 2011),مهدی چیت بند (24th June 2011),داوودی فر (25th July 2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)