هوالجبار
با سلام خدمت دوست عزیز جناب سلیمی ، ارتقاء درجه مدیریتی از مدیر بخش رسیور به مدیر ارشد بخش رسیور را به شما تبریک عرض میکنم و امیدوارم که در تمام مراحل زندگیتان موفقیت روز افزونی داشته باشید.
با تشکر

هوالجبار
با سلام خدمت دوست عزیز جناب سلیمی ، ارتقاء درجه مدیریتی از مدیر بخش رسیور به مدیر ارشد بخش رسیور را به شما تبریک عرض میکنم و امیدوارم که در تمام مراحل زندگیتان موفقیت روز افزونی داشته باشید.
با تشکر
برای سلامتی آقا امام زمان صلوات
ARIYA (6th April 2011),elc.rgb (6th April 2011),KIAN FAR (24th April 2011),M.Salehi (12th September 2011),Meisam-Alishahi (5th April 2011),M_Repair (5th April 2011),pal-electronic (5th April 2011),Sinapars (5th April 2011),SURENA (5th April 2011),محمد مهدوی (6th April 2011)
ویرایش توسط bardia : 5th April 2011 در ساعت 17:29
گفتم:خدايا از همه دلگيرم. گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من تو ام تو من
ARIYA (6th April 2011),elc.rgb (6th April 2011),KIAN FAR (24th April 2011),M.Salehi (12th September 2011),Meisam-Alishahi (5th April 2011),M_Repair (5th April 2011),pal-electronic (5th April 2011),Sinapars (5th April 2011),SURENA (5th April 2011),محمد مهدوی (6th April 2011)

هوالعلیم
بنده هم به نوبه خودم به دوست عزیز و خستگی ناپذیر جناب سلیمی تبریک عرض میکنم و امیدوارم همیشه موفق باشند
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!

با سلام به جناب سليمي عزيز منم به نوبه خودم ارتقا درجه شمارو تبريك عرض ميكنم و اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق و پيروز باشي
تشکر شما باعث دلگرمی ماست دوست عزیز
تبریک به شما اقای سلیمی عزیز

با سلام و احترام ارتقای مدیریتی جنابعالي را تبريك گفته و از خداوند منان سلامتي و توفيق روز افزون شما را خواهانم.
========================================

اقای سلیمی عزیز من هم به شما تبریک عرض مینمایم و امیدوارم همچون همیشه فعال و پیروز باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :