مجددا تست شد وایرادی نداشت شما با مرورگرهای دیگه تست کنید
ایا قسمت های دیگر عکس ها برای شما قابل روئیت هست یا همه جای سایت مشکل دارید؟

مجددا تست شد وایرادی نداشت شما با مرورگرهای دیگه تست کنید
ایا قسمت های دیگر عکس ها برای شما قابل روئیت هست یا همه جای سایت مشکل دارید؟
========================================
apadana (22nd December 2011),davodpor (18th July 2010),elc.rgb (23rd October 2011),gholam tv (31st January 2014),m-sat (17th July 2010),mehi_tnt (23rd July 2012),pal-electronic (18th July 2010),spr_electronic (22nd September 2010),tofighsob (6th February 2012),ناظم سایت (22nd September 2010),علي اصلاني (18th July 2010),غدیر (18th July 2010)

با سلام
من بعد از 24 ساعت از گذشت دیروز , برای دانلود فایل وارد شدم . ولی فقط 4 فایل دانلودی به من داده است و اجازه دیگری نداده است . ودر ضمن کلیک راست من هم کار نمی کند . ودر24 ساعت هم نوشته 12 فایل می شود دانلود کرد . که من امروز وارد شدم و فقط 4 فایل دانلود کردم . و اختیار 12 دانلود هم را نداده است . وحتی امروز عکس و تصویر هم نگرفتم . و فقط به پیام های خصوصی جواب دادم و چند تا تاپیک باز کردم . که هیچ اقدامی هم نکردم . مشکل من را بر طرف کنید. با تشکر.
موفق باشید.
ویرایش توسط m45m : 12th September 2010 در ساعت 20:41
با سلام
جناب پناهی , این اشکال از سایت است . چون دیروز با منیجر بودم و توانستم 10 دانلود فایل و عکس را داشته باشم . ولی امروز فقط 4 فایل . ودر ضمن باید کسانی که اینترنت نفتی دارنند.بتوانند که درست دانلود کنند . و این اشکال از برنامه های سایت است . با تشکر.
موفق باشید.
دوست عزیز سلام
این نرم افزار و هکی که روی سایت نصب است متاسفانه بدون توجه به مقدار حجم فایل فقط از روی کلیک بر روی آن عمل میکند چه آن را دانلود کرده باشید و چه نکرده باشید !
به هر حال این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است و با یوزرهای اشتراکی تست شده و کاملا هم صحیح جواب داده است
ولی با این حال مجددا بررسی نموده و گزارش آنرا خدمتتان عرض خواهیم نمود
موفق باشید
apadana (22nd December 2011),elc.rgb (23rd October 2011),m45m (12th September 2010),mehi_tnt (23rd July 2012),spr_electronic (22nd September 2010),SURENA (13th September 2010),tofighsob (6th February 2012),ناظم سایت (22nd September 2010),حامد کیانمهر (12th September 2010)
با سلام خدمت همه دوستان
چندین کاربر در مورد دانلود فایل و محدودیت های آن مشکلاتی داشتند که باید خدمتشان عرض کنم
اعضای هیات مدیره با یوزر عادی و اشتراکی تست نموده و پاسخ نیز مثبت بوده است و هیچ گونه مشکلی نداشته و ندارد
لطفا جهت استفاده و دانلود مطالب سایت (دانلود منیجر یا دانلود اسیلتور های )خود را حذف کنید و با دانلود خود ویندوز کار کنید
البته در آینده ای نزدیک قرار است تمهیداتی برای یکسری از کاربران سایت گرفته شود که دانلود آنها بیشتر از سایر کاربرها باشد
پس بیهوده نتازید و در دانلود های خود دقت کنید !
لازم به ذکر است با توجه به همین 12 فایل دانلود در 12 ساعت باز هم شاهد کپی برداری اطلاعات سایت و درج آن در سایت های دیگر هستیم
نکته دوم اینکه هم اکنون اکثر سایت ها محدودیت دانلودشان 10 فایل در 24 ساعت است
موفق باشید

کاربر گرامی چرا بیخود شلوغ میکنی
سایت هیچ ایرادی نداره مشکل از خودتون هست در ضمن عکس ها نیاز به دانلود نداره عکس ها بطور تمام صفحه برای مشترکین نمایش داده میشه فقط اجازه ذخیره ندارند/.
کلیک راست هم در تالارهای تعمیرات بسته است
این اقدامات فقط برای جلوگیری از سوئ استفاده بعضی افراد اتخاذ شده
========================================
apadana (22nd December 2011),elc.rgb (23rd October 2011),gholam tv (31st January 2014),mehi_tnt (23rd July 2012),pal-electronic (13th September 2010),spr_electronic (22nd September 2010),SURENA (15th January 2011),tofighsob (6th February 2012),ناظم سایت (22nd September 2010)
با سلام
شما بفرمایید من اکه سیو تراگ بزنم و دانلود می شود . و رویت می شود. ولی در حالت عادی , چطوری رویت می شود به ما هم بگویید. درضمن جناب کیانفر , من که برخورد بدی با شما نداشتم و با من کاربر تند یرخورد می کنید. و زود قضاوت می کنید . و اگر مشکل را نمی توانید حل کنید . اون چیزی دیگر است . نگاه کنید و راه حل بدهید. با تشکر.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :