اساتید عزیز سلام. . . .هیتر بنده سوحته ک 2عدد مقومت ترکونده.. تونستم رنگشون بدست بیارم بکمک اساتید. . .الان ب برق ک میزنم روشن میشه باد داره اما گرما نداره. . ممنون میشم کمک کنید فوری
اساتید عزیز سلام. . . .هیتر بنده سوحته ک 2عدد مقومت ترکونده.. تونستم رنگشون بدست بیارم بکمک اساتید. . .الان ب برق ک میزنم روشن میشه باد داره اما گرما نداره. . ممنون میشم کمک کنید فوری
سلام لطفا شماره آی سی رگلاتور رادیات دار بالا گرداک952
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی و اشکان جان
دستگاهم گرم نمیکند باد از شیلنگ هیت میاد ولی داغ نمیشه بعد از باز کردن دسته هیت مشاهده شد که سه عدد سیم به رنگ های قرمز زرد و مشکی هستند و دو عدد سیم سفید که به سوکت سفید رنگ وصل هستند سیمهای قرمز زرد و مشکی به هیچ جایی وصل نیستند با روشن شدن دستگاه روی صفحه نمایش s-e نمایش داده میشود ممنون میشم پاسخ بدهید'
باعرض سلام عوز میخوام من هویه وهیتر گرداک ۹۵۲طرح R دارم میخوام بدونم ترانس کوچیکه چند خروجی وبه کجا وصل کنم وولتاژ چقد ..یه دنیا ممنون انشالله با علی دایی برید بهشت
KIAN FAR (5th April 2020)
با سلام
هیتر gordak952 من خراب شده و چون فرصتش رو نداشتم دادم به یک بنده خدایی ک تعمیر کنه زده بدترش کرده و حالا چند تا از قطعاتش رو کنده و الان جاشون خالیه... اگه از دوستان کسی شماتیک مدارش رو داره لطف کنه و در اختیارم بزاره ممنون میشم. شماتیک مدار. لیست قطعات یا هر چیزی ک بتونه توی پیدا کردن قطعات مفقودی و در نهایت تعمیرش کمکم کنه.
با تشکر
ویرایش توسط ASHKAN-NO : 4th April 2020 در ساعت 20:19
نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
سلام دوستان من یه هویه گورداک ۹۵۲دارم که ترانس اصلیش سوخته کسی هست راهنمایی کنه کجا میتونم ترانس گیر بیارم یا کی برام درست کنه خیلی ممنون
rolet (22nd March 2023)
سلام خدمت اساتید لطف راهنمایی کنید
هیتر من بعد از سوختن المنت دسته هیتر البته ( باعث شد فیوز دستگاه بسوزه ) فیوز تعویض کردم و یکه دسته نو هم خریدم و نصب کردم ولی بعد از به پریز وصل کردن دستگاه بدون اینکه کلید روشن بزنم خود دستگاه روشن میشه و درجه حرارت همینطور بالا میری به حدی که دسته سرخ میشه و مجبور میشم از برق دربیارم سوکت مربوط به المنت که جدا میکنم دستگاه خودش کار میکنه و خاموش نمیشه . برد چک کردم مشکلی ظاهری نداشت به غیر از دو مقاومت بزرگ بالای بد لطفاً راهنمایی کنید.
rolet (22nd March 2023)
سلام سبم های سنسور المنت بررسی کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)