.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 31 از 35 نخستنخست ... 11212223242526272829303132333435 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نمايش كودكان اينتر،اروپا براي آنها
    بوسه هاي خوب و كافي براي يووه

• اينتر در نيمه فول فوق العاده بود،اما بوفون مانند ديوار استقامت كرد
    • كسب امتياز بيانكونري همراه با كاسرس،گل دلپيرو تاييدي بر آن بود

بارسا بدون تياگو سلوا،نستا خود را گرم ميكند
    حداكثر سرعت براي ناپولي اما كاتانيا جلو آنان را گرفت
    شروع مجدد آتالانتا
    Click here to enlarge

JuVendetta

• چه يووه ايي چه الكسي
    • اينتر توسط كاسرس و دلپيروی بزرگ،مورد هدف قرار گرفت(2-0)
    • فاصله 4 +امتياز براي ميلان

مشكلات آلگري:1 ماه بدون سيلوا
    توقف ناپولي و واكنش ماتزاري

Click here to enlarge

زيباترين پيروزي

• 18 امتياز فاصله با نرازوري،حمله به اينتر با كاسرس و دلپيرو

شاهكار آتالانتا،اكنون آنها جشن ميگيرند
    بحران جنوا

• Preziosiاز هواداران كمك خواست

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

برناتزانی سرمربی جدید پریماورا

پس از تعیین استراماچیونی به عنوان سرمربی جدید نراتزوری، دانیله برناتزانی جانشین وی در پریماورا شد.

Click here to enlarge

به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، با برکناری رانیری و آمدن سرمربی جوانان اینتر به تیم بزرگسالان، مدیریت باشگاه تصمیم گرفتند سکان هدایت پریماورا را تا پایان فصل به مربی اینتر بسپارند.
    روبرتو سامدون مدیر پریماورا با اعلام این خبر گفت که برناتزانی تا آخر فصل جانشین استراماچیونی خواهد بود تا جوانان اینتر را در کسب قهرمانی پریماورا هدایت کند.
    مدافع اسبق نراتزوری در دهه هشتاد، هم اکنون یکی از اعضای کادر فنی تیم بزرگسالان است و پیش از این سرمربیگری جوانان اینتر را از سال 2003 تا 2006 بر عهده داشته است

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کوتاه از ایتالیا- کیه لینی: دل پیرو تفاوتها را رقم زد

دراینجا شما را به مطالعه گزیده ای از اخبار روز فوتبال ایتالیا دعوت می کنیم

Click here to enlarge

سایت گل-
    کیه لینی: دل پیرو تفاوتها را رقم زد
    جورجیو کیه لینی در صحبتهایی به تمجید از دل پیرو پرداخته. الکس دل پیرو یکی از دو گل یووه در دیدار با اینتر که با برد0-2 بینکونری به اتمام رسید را به ثمر رساند. کیه لینی درتمجید از دل پیرو گفت:« دل پیرو شایسته تمجید است. او در کنار سایر هم تیمی هایمان که در بازیها به عنوان بازیکن ثابت به میدان نمی روند.هر زمان که الکس از روی نیمکت به زمین می آید، تفاوتها را رقم می زنند.این بازیکنان به تیم کمک می کنند تا فصل موفقی داشته باشیم.»

او در مورد برد یووه گفت:« پیروزی در چنین دیدار مهمی واقعا پراهمیت بود.ما به ندرت گل می خوریم چون در خط دفاع فوق العاده هستیم. زمانی که خوب پرسینگ را انجام می دهیم، خیلی می دویم و در جایگاه هایمان قرار می گیریم و این کار را برای ما آسان تر می کند.»
    پولی: اگر درنیمه اول به گل می رسیدیم، یووه را شکست می دادیم
    آندره آ پولی،بازیکن خط میانی اینتر درمورد بازی تیمش مقابل یووه گفت:« ما در نیمه اول خوب بازی کردیم و چند فرصت گلزنی داشتیم ولی در نهایت یووه به گل رسید. متاسفانه سرنوشت این بازی ها را جزئیات تعیین می کنند.اگر ما در نیمه اول به گل می رسیدیم، می توانستیم به پیروزی برسیم. حیف شد؛ چون تیم ما بازی خوبی را ارائه کرد.»
    توتی: در بازی با میلان واقعا درد می کشیدم
    فرانچسکو توتی کاپیتان رم در صحبتهایی اعلام کرد که دردی که در ناحیه ساق پا داشت، مانع از آن شد که در بازی تیمش مقابل میلان بدرخشد.او که در این بازی فرصتی طلایی برای گلزنی برای رم را از دست داد درمورد فرصتی طلایی که اندکی بعد از آغاز نیمه دوم از دست داد گفت:« درابتدا می خواستم چیپ بزنم .حتی به این فکر کردم که چند متری بازیکنان حریف را دریبل بزنم و یا با قدرت شوت کنم. ولی مشکلم خیلی ساده قابل بیان کردن است. در ساق پایم احساس درد زیادی داشتم و نتوانستم توپ را محکم شودت کنم. می ترسیدم که عضله پایم پاره شود و با مصدومیتی طولانی مواجه شوم.»

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تاکیناردی: اخراج رانیری اجتناب ناپذیر بود

ستاره سابق تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی از برکناری رانیری از سمت مربیگری اینتر گفته

Click here to enlarge

سایت گل – السیو تاکیناردی، ستاره سابق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که برکناری کلودیو رانیری از نیمکت مربی اینتر اجتناب ناپذیر بود
    بعد از باخت 0-2 اینتر مقابل یوونتوس در دیدار یکشنبه شب، اینتر به رده هشتم جدول سری آ سقوط کرد و هفت امتیاز با جایگاهی که این تیم را به رقابتهای فصل بعد اروپایی می رساند فاصله دارد. از همین رو و یک روز بعد از این شکست بود که رانیری از سمت خود برکنار شد
    تاکیناردی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از شنیدن خبر برکناری رانیری سورپرایز نشدم. بعد ازموفقیت تیم پریماورا و شکست یکشنبه شب مقابل یوونتوس، انتظارش را داشتم که چنین اتفاقی بیفتد.»
    تاکیناردی ادامه داد:« فراموش نکنیم که اینتر به دست تیمی مثل المپیک مارسی ازگردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت. اولین صحبتهایی که استراماچونی به عنوان مربی جدید با بازیکنان اینتر خواهد کرد بسیار مهم است. او باید کاری کند که بازیکنان کاریزمای او را با وجود کم تجربگی اش لمس کنند.»
    اولین حضور استراماچونی 36 ساله روی نیمکت مربیگری اینتر در دیدار یکشنبه شب این تیم مقابل جنوا در سن سیرو خواهد بود.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ساکی: استراماچونی جادوگر نیست اما می تواند در اینتر تاثیرگذار باشد

کلودیو رانیری روز گذشته به دلیل کسب نتایج ضعیف از اینتر اخراج شد و این مربی 36 ساله هدایت نرآتزوری را برعهده گرفت.

Click here to enlarge

سایت گل- آریگو ساکی، سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا، معتقد است آندره آ استراماچونی، سرمربی جدید اینتر، کیفیت لازم برای تاثیر گذاری در این تیم را داراست.
    کلودیو رانیری روز گذشته به دلیل کسب نتایج ضعیف از اینتر اخراج شد و این مربی 36 ساله هدایت نرآتزوری را برعهده گرفت.
    استراماچونی پیش از این تجربه مربیگری در سطح بزرگسالان را ندارد اما ساکی مطمئن است که این مربی جوان می تواند در اینتر تاثیر گذار باشد.
    او در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" همه اعضای فدراسیون فوتبال ایتالیا و من برای هدایت تیم زیر 17 ساله های ایتالیا به دنبال او بودیم.
    او مربی جوان و فوق العاده ای است؛ او برای بر عهده گرفتن این پست آماده است؛ هرچند ایتالیا کشوری نیست که معمولا به جوانان فرصت بدهد.
    من فکر می کنم او می تواند در اینتر تاثیر گذار باشد. او جادوگر نیست. او برای اینکه بتواند خوب کار کند باید در یک جو آرام باشد."
    دیدار این هفته اینتر مقابل جنوا، اولین تجربه استراماچونی روی نیمکت اینتر خواهد بود.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

:. تیتر روزنامه های ورزشی ایتالیا سه شنبه 27 مارس .:.

Click here to enlarge
    استراماچیونی، اینتر برای تو

رانیری پس از شکست از یووه اخراج شد.مربی جدید کسی نیست جز مربی قهرمان لیگ قهرمانان جوانان

آبیاتی: من از مسی نمیترسم

ما باید به تیم حریف فشار وارد کنیم،ما منتظریم تا ایبرا تفاوت را نشان دهد.

دلپیرو آماده یک سوپر فینال

من به آینده فکر نمیکنم از حال لذت میرم.تا وقتی هواداران مرا صدا زنند من هم هستم.
    یک مشکل پس از زدن گل در روز یکشنبه

سری آ:شروع در 26 آگوست،کوپا ایتالی: فینال در رم

Click here to enlarge

یووه - الکس، چرا که نه

گل دلپیرو به اینتر انرژی زیادی به او داده است.شاید هنوز بازی کند.در ناپولی هم جایی برای او وجود دارد.

اینتر رانیری تمام شد، حالا نوبت استراماچیونیست

تورینو - رانوکیا اولین خرید سری آ

تماس با اینتر،شاید بصورت قرضی ممکن باشد.

میلان - بواتنگ به بارسا فکر می کند،من محمد علی کلی هستم

امشب آپوئل - رئال، بنفیکا - چلسی

تلاش آنژی برای مازاری

Click here to enlarge
    رانیری اخراج شد، اینتر در دستان استراماچیونی

جلسه فوری بین رئیس و برانکا،شکست در مقابل یووه سرنوشت ساز بود،قرارداد از قبل بسته شده بود
    از یک رومی به رومی دیگر،حالا تیم در دستان مربی قهرمان

هواداران به یووه، دلپیرو را نگه دارید.

در یک همه پرسی،94% الکس می ماند،6% به ناپولی میرود.

میلان - ابراهیموویچ بهترین است.

با 50 گل در 74 بازی بهتر از شیوا و پاتو در دوران برلوسکونس

شروع سری آ در 25 آگوست

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

استراماچونی: می خواهم پاسخ اعتماد سران اینتر را بدهم

مربی سابق پریماورا در صحبتهایی اعلام کرد که انتصاب او به سمت مربیگری اینتر رویایی است که محقق شده

Click here to enlarge

سایت گل- آندره آ استراماچونی ، مربی جدید اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تمایل زیادی دارد تا پاسخ اعتماد سران نرآتزوری برای انتصاب او به عنوان مربی جدیداین تیم را بدهد
    این مربی 36 ساله روز 2شنبه و بعد از برکناری کلودیو رانیری به عنوان مربی جدید اینتر معرفی شد و در صحبتهایی اعلام کرده که انتصابش به عنوان مربی اینتر، رویایی است که محقق شده
    استراماچونی در مراسم معارفه رسمی اش به خبرنگاران گفت:« این رویای فوق العاده ای است. احساساتی که فقط دنیای ورزش و دنیای فوتبال می توانی آن را لمس کنی. من این رویا را به چه کسی تقدیم می کنم؟ به تیم باشگاهی ای که به من اعتتماد کرده. الان باید پاسخ این اعتمادرا بدهم.»

این مربی جوان ادامه داد:« این کاملا غیرمنتظره بود و یک هدیه از سوی ماسیمو موراتی بود. فکر می کنم که خیلی ساده است:« من همیشه خودم بوده ام و اگر موراتی تصمیم گرفته تا این فرصت را دراختیار من قرار دهد، به خاطر نتایجی بوده که تیمهایم کسب کرده. رئیس باشگاه از من سوال کرد که آیا می توانم آنچه با پریماورا کسب کرده ام را با خودم به اینتر بیاورم؟ «تعهد و عشق به رنگهای پیراهن باشگاه». ...همان طور که موراتی هم گفت:" ماباید به پیروزی برسیم." من به این بازیکنان، این باشگاه و به خودم باور دارم و بازی به بازی خودمان را آماده می کنیم.»
    استراماچونی روز اول آوریل اولین حضورش روی نیکت اینتر را در دیداری خانگی مقابل جنوا تجربه می کند.
    در جریان این کنفرانس خبری بود که ماریو بالوتلی، ستاره سابق اینتر با ورود به سالن کنفرانس خبری، یک سورپرایز بزرگ را به همراه داشت

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

موراتی:گاسپرینی مسئول ناکامی های این فصل اینتر است؛ فورلان برای اینتر بد بازی کرده

رئیس باشگاه اینتر امیدوار است که مربی جدید بتواند اوضاع نرآتزوری را رو به راه کند

Click here to enlarge

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر ، جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق تیمش را دلیل مشکلات نرآتزوری در رقابتهای این فصل می داند
    اینتر در حال حاضر در رده هشتم جدول سری آ قراردارد و 10 امتیاز با آخرین جایگاه برای کسب مجوز سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد. موراتی اخیرا کلودیو رانیری، مربی تیمش را هم از سمت خود برکنار کرد و آندره آ استراماچونی، مربی تیم پریماورا را تا پایان رقابتهای این فصل روی نیمکت هدایت تیمش قرار دارد.

اکنون موراتی در صحبتهایی گاسپرینی را که درماه سپتامبر سال گذشته از سمت خود برکنار شد،مقصر روزهای سخت اینتر دانسته و در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفته:« من از تمام کارهای گاسپرینی راضی نیستم. مسئولیت ناکامی این فصل اینتر بیشتر از هر فرد دیگری متوجه اوست.»
    موراتی درادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که استراماچونی بتواند اوضاع این تیم را خیلی سریع بهبود ببخشد:« استراماچونی مربی بامهارتی است و دیدگاه های تاکتیکی خوبی دارد؛ پس هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد. من امیدوارم که او بتواند راهکار ما در آینده باشد. اگر او بتواند در تمام دیدارهای باقی مانده اینتر را به پیروزی برساند؛ شاید او را نگاه دارم.»
    رئیس اینتر ادامه داد: «امیدوارم که تیمم بتوانم به رقابتهای اروپایی راه بیابد ولی بعید می دانم که بتوانیم این کار را انجام دهیم و ناکامی در صعود به رقابتهای اروپایی مشکل بزرگی برای ما خواهد بود. روی کار آمدن این مربی جدید خوب است و دست کم از صبح امروز هوای تازه ای در رختکن تیم دمیده می شود.»
    موراتی درادامه به تمجید از برخی مربیانی که صحبتهایی درمورد انتقال آنها به سن سیرو در پایان رقابتهای این فصل به گوش می رسد پرداخت و گفت:« بیه لسا، مربی اتلتیک مربی بزرگی است؛ مثل وینچنتزو مونتلا و زندک زمان. ولی من از خیلی از مربی ها خوب تعریف می کنم.»
    الان زمان خوبی برای تمرکز برروی بازیکنان بود. موراتی در صحبتهایی به مصدومیت فورلان پرداخت و گفت:«فورلان اندکی برای تیم بازی کرده و دراین بازیها هم بد بوده.»

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورینیو: بازگشت به خانه همیشه ممکن است

Click here to enlarge

مورینیو در مصاحبه ای با اسکای در مورد انتخاب استراماچیونی به عنوان مربی اینتر اظهار نظر کرد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - مورینیو در استودیو که ماتراتزی را که آنجا حضور داشت با برادر خطاب کرد.
    او با لبخند گفت:
    "اینجا یه میهمان گرامی حاضر است و آن برادرم هست که دلم برایش تنگ شده بود ولی حالا او در کنار من است او همیشه در کنار من خواهد بود چون یک برادر جزئی از زندگیست.وضعیت کنونی اینتر غیر قابل باور است و من امیدوارم که استراماچیونی برای هواداران خوب باشد و رانیری را قبول دارم و از اینجا از اینتر جدا شد متاسفم اما در فوتبال هزینه تمام اشتباهات را مربی پرداخت می کند ولی در حال حاضر امیدوارم که استراماچیونی موفق باشد."
    مورینیو سپس چنین گفت:
    "من امیدوارم که اوریالی به اینتر بازگردد و شاید هم برگشت کسی چه میداند من هم ممکن است یک روز برگردم.رفتن به خانه همیشه ممکن است"
    در خاتمه مورینیو به هواداران هم گفت:
    "من فقط میتوانم بگویم که منم یکی از آنها هستم"

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اوزیل: به خاطر رئال، پیشنهاد اینتر را رد کردم

به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد

Click here to enlarge

سایت گل- مسوت اوزیل، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد بعد از جام جهانی 2010 می توانست به اینتر بپیوندد اما ترجیح داد به پیشنهاد رئال پاسخ مثبت بدهد.
    به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد. مدیران اینتری ها یک سال بعد برای خرید این ملی پوش آلمانی پیشنهادی 25 میلیون یورویی به وردربرمن ارائه داد اما اوزیل به دنبال رفتن به سانتیاگو برنابئو بود و با انتقالی 15 میلیون یورویی به مورینیو ملحق شد.
    او در گفتگو با نشریه اشپورت بیلد گفت:" اینکه در سال 2010 از چند باشگاه اروپایی پیشنها داشتم، حقیقت دارد. از جمله از اینتر. اما تصمیم من برای رفتن به رئال کاملا درست بود. رئال بهترین باشگاه دنیاست و دوست دارم دوران بازی ام را در این باشگاه به پایان برسانم.

من تنها 23 سال دارم و هنوز به دوران اوج بازی ام نرسیده ام. می توانم حتی بهتر از این شوم. من تنها روی بازی در رئال و تیم ملی تمرکز کرده ام زیرا می توانیم امسال تاریخ ساز شویم.
    رئال می تواند قهرمان لا لیگا و چمپیونزلیگ شود و در تابستان هم با آلمان در یورو حضور خواهم داشت."
    ستاره ترک تبار رئال سپس در مورد لیونل مسی صحبت کرد و این ستاره آرژانتینی را مورد ستایش قرار داد.
    " دیدن بازی مسی مقابل لورکوزن واقع فوق العاده بود. او مانند بسیاری از بازیکنان بارسا در سطح بالایی است.
    اما ما (بازیکنان رئال) با هم به عنوان یک تیم پیشرفت کرده ایم و این را می توانید در لالیگا ببینید. ما در صدر قرار داریم."
    رئال در حال حاضر با 6 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول لا لیگا قرار دارد.

صفحه 31 از 35 نخستنخست ... 11212223242526272829303132333435 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع