سلام
خسته نباشید
دوستان من با بازی pes2013 مشکل دارم و باید آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنم .
کارت گرافیک من : XFX GEFORCE GT 520
2 GB
DDR 3
هست .
لطفا راهنماییم کنید از کجا دانلود کنم .
ممنون
سلام
خسته نباشید
دوستان من با بازی pes2013 مشکل دارم و باید آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنم .
کارت گرافیک من : XFX GEFORCE GT 520
2 GB
DDR 3
هست .
لطفا راهنماییم کنید از کجا دانلود کنم .
ممنون
ahmad.arch (9th November 2012),ORDODAR (8th July 2016),پروانه (8th July 2016)
سلام ورژن جدید 2014 انودیا 3 بعدی گرافیک 4 مدل جی تی ایکس 630 رو اگر ممکنه در سایتتون بزاریید سی دی گرافیکش رو گم کردم با تشکر 2014 با شه اخرین ورژنش با تشکر از اساتید انجمن کامبیوتر.
mohammadbist (29th March 2014),ORDODAR (8th July 2016),پروانه (8th July 2016)
سلام
دوست عزیز میتونی جدیدترین ورژن رو یا از سایت رسمی انودیا البته باید از شکن استفاده کنید
http://www.nvidia.com/download/drive...px/73783/en-us
یا از سایت ایرانی
لینک دانلود
موفق باشید
karim1350 (7th July 2016),mohammadbist (29th March 2014),ORDODAR (8th July 2016),پروانه (8th July 2016)
دوستان سلام عید همه مبارک . بازی igi روی کامپیوتر خونگی پنتیوم ۴ با سرعت خیلی کم اجرا میشد بعدش یه برنامه توی صفحه یک همین تاپیک دیدم زده بود برای همین مدل رو فلش ریختم و اجراش کردم حالا کلا گرافیک پرید و تصویر ویندوز خراب شده قبلا تو قسمت display propertis - color quality- lowest bit 32 بود کیفیت تصویر هم خوب بود حالاشد 4bit d .درایورش رو هم ندارم از اساتید خواهش میکنم کمکم کنید تشکر ضمنا مادربوردم گیگابایت آبی رنگه p4 تشکر
سلام مجدد
دوست عزیز اگه از ویندوز سون استفاده میکنید
باید بگم درایوری برای ویندوز سون و کارت گرافیک 5200 ارائه نشده در چنین مواردی خوده ویندوز کارت گرافیک های قدیمی رو
به صورت کارت استاندارد شناسایی میکنه ولی جهت ارتقا شما نمیتونید درایوری رو برای سری 5 که کارت شما هم از همین نوع هست
نصب کنید !
ولی اگه ویندوز ایکس پی استفاده میکنید از لینک زیر درایور رو دانلود و نصب کنید
http://dl1.sarzamindownload.com/sdlftpuser/91/03/16/175.19_geforce_winxp_32bit.exe
نتیجه رو اطلاع بدید
با سلام من کارت SNAZIO خواستم روی ویندو سون نصب کنم ولی اجرا نمی کند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)