.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 33 , از مجموع 33

موضوع: بخدا سر خورده و عصبانی هستم.کسی درد دل ما تعمییرکار هارو میفهمه؟

تشکر ها
    54
    390 سپاس از88 پست

با سلام

خدمت کلیه دوستان و همکاران گرامی خسته نباشید عرض میکنم خصوصا تعمیرکاران عزیز من بیشتر از متن آقا بهرام خصوصا 4 خط آخر خیلی خوشم اومد خودم شخصا بارها و بارها خواستم این کار تعمیراتی را

کنار بگذار با مشتری بحثت میشه بعد میره لوت میده مامور جماعت میریزه تو خونه حالا خر بیار باقالی بار کن بقیه جریان را همه دوستان میدونن چی میشه

2. 5کاربر از kamal290 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

aramjan (26th July 2016),bahram chobin (16th August 2014),پروانه (17th August 2014),شهریار (26th August 2014),غدیر (16th August 2014)

تشکر ها
    5,571
    5,327 سپاس از985 پست

پیش فرض پاسخ : بخدا سر خورده و عصبانی هستم.کسی درد دل ما تعمییرکار هارو میفهمه؟

سلام
    دوستان عزیزم بسیار بسیار ممنون و متشکرم از ابراز همدردی و دلداریتون
    روزی که این تاپیک رو زدم خیلی دلم گرفته بود
    از دست مشتری و از دست این شغل حلال ولی پر دردسر
    از همتون ممنونم
    فکر نمیکردم ابن تاپیک اینقدر ادامه داشته باشه
    از همه دوستان و همکاران عزیزم گه با عشق این شغل رو انتخاب کردن و با عشق سعی میکنن تو این دنیای پردردسر نون حلال ببرن خونه ممنون و متشکرم
    بخدا دست تعمییر کارهای الکترونیکی که اول کرایه خونه و مغازه و خرج سنگین زندگی میاد جلوی چشمشون ولی با انصاف قیمت میدن بوسیدن داره
    میدونم اکثر قریب به اتفاق همکاران مشکلات اقتصادی مشابهی داریم
    چه کار میشه کرد.هر شغلی سختی های خودش رو داره
    ایشاا.... خدا روزبروز روزیتون رو بیشتر کنه
    ممنون و متشکرم
    لطفا پیام مدیریت سایت رو در نظر بگیرید و این تاپیک رو ادامه ندین
    مرسی و ممنون

4. 6کاربر از bahram chobin بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

aramjan (26th July 2016),M.Salehi  (16th August 2014),shelt (16th August 2014),پروانه (16th August 2014),شهریار (26th August 2014),غدیر (16th August 2014)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

پیش فرض پاسخ : بخدا سر خورده و عصبانی هستم.کسی درد دل ما تعمییرکار هارو میفهمه؟

هوالرازق

Click here to enlarge

6. 8کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

aramjan (26th July 2016),bahram chobin (16th August 2014),Mahdi_Sat (16th August 2014),shelt (16th August 2014),ناظم سایت (23rd August 2014),پروانه (16th August 2014),شهریار (26th August 2014),غدیر (16th August 2014)

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع