.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 114

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران تيم هاي ملي..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پژمان نوري: بازي سختي با بحرين داريم

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: در ديدار با فلسطين به هدف تاکتيکي خود رسيديم.

Click here to enlarge

پژمان نوری پس از برتری 7 بر صفر برابر فلسطین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی بدی نبود و تمرین خوبی انجام دادیم و به هدف تاکتیکی خود رسیدیم.

ما در دیدار با قطر نتوانستیم سه امتیاز را بگیریم و مساوی کردیم ولی روز سه‌شنبه با بحرین باید سه امتیاز بازی را بگیریم.

وی در مورد کاپیتانی خودش در این بازی گفت: خوشحالم که بازوبند کاپیتانی تیم ملی را بر بازو بستم و بازهم از مردم می‌خواهم که در دیدار با بحرین به ورزشگاه بیایند تا تیم ملی را تشویق کنند.

نوری تاکید کرد: زدن گل‌ اول به بحرین سخت است، اما بعد از گشودن دروازه تیم های عربی راحت‌تر می توان دروازه‌شان را باز کرد و من پیش بینی می کنم که بازی سختی با این تیم داریم.

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (12th October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

دروازه بان هاي تيم ملي در اوج آمادگي هستند
    حقيقي: فلسطين موقعيت گلزني نداشت

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران گفت: فلسطين نتوانست به ايران فشار بياورد و موقعيت گلزني نداشت.

Click here to enlarge

علیرضا حقیقی پس از برتری 7 بر صفر برابر فلسطین در جمع خبرنگاران گفت: بازی خیلی خوبی بود و ما توانستیم یک برد روحیه‌بخش را به دست آوریم.

فلسطین حریفی نبود که به ایران فشار بیارود و موقعیت گلزنی به دست نیاورد فقط در نیمه دوم در یکی دو صحنه خطرساز شدند.

وی در مورد اینکه وضعیت درواز‌ه‌بان تیم ملی چگونه است گفت:‌ ما در اوج آمادگی هستیم و تمرینات خوبی را زیر نظر کی‌روش و گاسپار انجام می‌دهیم و از لحاظ روحی و روانی و بدنی در شرایط ایده‌آل هستیم.

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست
    جباري: بحرين در حملات بسيار خطرناک است

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت:‌ ميدانيم فلسطين بحرين نيست اما اين بازي خوبي بود.

Click here to enlarge

مجتبی جباری پس از پیروزی 7 بر صفر مقابل فلسطین در جمع خبرنگاران گفت: حریف اصلی ما بحرین است و می‌دانیم بحرین فلسطین نیست اما این بازی برای ما خوب بود و به شرایط تیمی خوبی رسیدیم.

هرچند در نیمه اول برابر فلسطین دچار مشکل شدیم اما با ادامه بازی گل‌های زیادی به این تیم زدیم.

وی ادامه داد: بحرین نیز مانند فلسطین دفاع خواهد کرد البته این تیم در حملات بسیار خطرناک است ولی ما 3 امتیاز این مسابقه را می‌خواهیم

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رضايي:هدف ازبازي با فلسطين هماهنگي تيم بود

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: بايد برابر بحرين هوشمندانه به ميدان رفت و بازي تهاجمي ارائه کرد.

Click here to enlarge

غلامرضا رضایی پس از پیروزی 7 بر صفر برابر فلسطین در جمع خبرنگاران گفت: این پیروزی به ما کمک می‌کند. در این بازی به هماهنگی لازم رسیدیم. هدف از برگزاری این بازی هماهنگی نفرات بود.

وی ادامه داد: در نیمه اول کمی کار گره خورد اما در بازی با بحرین باید زودتر گره بازی را باز کنیم.

رضایی افزود: بازی با بحرین سخت است و ما باید هوشمندانه به دروازه این تیم حمله کنیم.

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

برد خوبي مقابل فلسطين به دست آورديم
    انصاري فرد: ما براي صعود يکدل هستيم

مهاجم تيم فوتبال ملي ايران گفت: دوست دارم به بحرين گل بزنم.

Click here to enlarge

کریم انصاری‌فرد پس از برتری 7 بر صفر برابر فلسطین در جمع خبرنگاران گفت: این برد به ما خیلی کمک می‌کند و پیروزی خوبی بود. من نمی‌توانم چرا مقابل این تیم بازی کردیم اما صددرصد این پیروزی قبل از دیدار با بحرین بر روی تیم ما تأثیرگذار است ضمن اینکه فلسطین لایه لایه دفاع می‌کرد و همان‌طور که شاید بحرین چنین کاری کند.

وی ادامه داد:‌ البته باید به بحرین زودتر گل بزنیم و کار را در تهران یکسره کنیم این تیم برای گرفتن یک امتیاز در تهران خودش را به آب و آتش می‌زند. ما کار سختی داریم و باید 3 امتیاز را بگیریم.
    انصاری‌فرد تأکید کرد: من دوست دارم به بحرین گل بزنم و همه بازیکنان ما برای صعود یکدل هستیم

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خلعتبري: در نيمه اول بي انگيزه بوديم

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: در ديدار با بحرين به حمايت تماشاگران نياز داريم و بايد اين تيم را شکست دهيم.

Click here to enlarge

محمدرضا خلعتبری پس از پیروزی 7 بر صفر تیم ملی مقابل فلسطین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این بازی در نیمه اول دچار مشکل شدیم که شاید بازیکنان کمی بی‌انگیزه بودند اما توانستیم 7 گل به حریف بزنیم.

وی ادامه داد:‌بازی با بحرین بسیار سخت است و امیدوارم بتوانیم این تیم را شکست دهیم. این تیم خیلی خوب دفاع می‌کند. ما در این مسابقه به حمایت هواداران نیاز داریم

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پورغلامي: کي‌روش مشکلات فوتبال ايران را مي ‌داند

سرمربي ملوان گفت: کي‌روش مشکلات فوتبال ايران را خوب متوجه شده و به آنها آگاهي دارد.

Click here to enlarge

فرهاد پورغلامی پس از جلسه هم اندیشی مربیان لیگ برتر با کارلوس کی‌روش گفت: این گونه جلسات باید بیشتر و همیشگی برگزار شود. من پیشنهادم را ارائه کردم و گفتم کی‌روش باید به شهرستان‌ها نیز سفر و با مربیان تیم‌های شهرستانی صحبت کند.
    وی ادامه داد: نگاه همه بر این است که باید فوتبال ایران را ارتقا دهیم. کشورهایی همانند کره، ژاپن، استرالیا و... از ما جلو زده‌اند و ما کند حرکت می‌کنیم. تیم‌های پایین‌تر از ما نیز در حال رسیدن به ایران هستند. باید ساختار لازم را اصلاح کنیم تا به موفقیت برسیم. امکانات سخت‌افزاری و نرم افزاری در فوتبال باید به گونه‌ای باشد که ما را به سمت موفقیت هدایت کند.
    سرمربی ملوان در پاسخ به این سؤال که آیا درباره دعوت شدگان به تیم ملی با کی‌روش صحبت کرده‌اند، اظهار داشت: در این خصوص صحبتی مطرح نشد و آنچه مورد بحث قرار گرفت، مسائل کلی فوتبال بود. کی‌روش مشکلاتی که در فوتبال ایران وجود دارد را خیلی خوب شناخته است.

پورغلامی عنوان کرد:‌ همه باید کمک کنیم تا ساختار فوتبال ایران را تغییر دهیم. ساختار کنونی کهنه است و کسی که می‌خواهد حرکت تازه‌ای انجام دهد، علیه او جبهه‌گیری می‌شود. اگر نگاه‌مان این است که در آسیا پیشرفت کنیم باید برخی چیزها را تغییر دهیم. نمی‌توانیم با نگاه سال‌های گذشته به سمت جلو حرکت کنیم.

وی گفت: چیزی که برای ما اهمیت دارد این است که تیم ملی به جام جهانی برود. این موضوع خیلی از مسائل را تغییر می‌دهد اما این موضوع مستلزم شرایط خاصی است. باید مشکلات را از سر راه برداریم و نگاه‌ها را عوض کنیم و برای بهبود شرایط پیشنهادهای سازنده‌ای بدهیم.
    سرمربی ملوان در پاسخ به این سؤال که برخی مربیان در این نشست هم اندیشی شرکت نکرده‌اند، گفت: باید همه می‌آ‌مدند اما باید مشکلات آنها را هم درک کرد. من خودم مجبور شدم به خاطر رسیدن به تمرین ملوان جلسه را زودتر ترک کنم ضمن اینکه در تمرین روز چهارشنبه نیز حضور نداشتم. با این حال اگر مربیان به این جلسه می‌آمدند خیلی بهتر بود.

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

جلالي:ترجيح ميدهم باکي‌روش تنهاصحبت کنم

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: ترجيح مي‌دهم در جلسه خصوصي با کي‌روش حرف بزنم.

Click here to enlarge

مجید جلالی در خصوص اینکه چرا در جلسه سرمربیان لیگ برتری با کی‌روش شرکت نکرد اظهار داشت: در دعوتنامه فدراسیون تاریخ اشتباه و یکجا 13 و یکجا 19 مهر درج شده بود.

وی در خصوص اینکه این توجیه چندان قابل قبول نیست، عنوان کرد: این دعوت ها کار خوبی است اما من ترجیح می دهم با کی‌روش در برخوردی که خواهیم داشت به صورت خصوصی صحبت کنم. این را تجربه ام می گوید. این طوری بهتر است. گاهی پیش آمده که از صحبت های مطرح شده عده ای ناراحت می شوند.

جلالی تصریح کرد: ترجیح می دهم در مورد تیم ملی کمتر صحبت کنم و در سه سال گذشته هم دیده اید که نظری نداده ام. از بحث تیم ملی دورتر باشم بهتر است.

سرمربی تیم فولاد در ادامه صحبت هایش در مورد فولاد و اینکه نمی توانند از پنالتی های خود استفاده کنند، گفت: من این را فهمیده ام که گل شدن پنالتی یا نشدن آن به تمرین ربطی ندارد چون تیمی پیدا نمی شود که به اندازه فولاد تمرین پنالتی کرده باشد.
    وی افزود: فکر می کنم بچه ها هم حساس شده اند. من باید دنبال فردی باشم که خطر کند. از طرف دیگر متوجه شدم که در طول این چند سال فولاد از 6 درصد ضربات ایستگاهی استفاده کرده اما تیم های بالای جدول از 60 درصد ضربات ایستگاهی نهایت استفاده را برده اند.

سرمربی فولاد تصریح کرد: من رصد کرده ام در این چند سال فولاد در بازی هایی که باید می برد تا بتواند خود را مدعی معرفی کند شکست خورده است. در واقع ما در لحظه همه چیز را از دست می دهیم. مشکل ما ذهنی و روانی است و باید روی این مسئله کار کنم.

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بايدببينيم هدف کي روش ازبازي بافلسطين چه بود

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هر مربي تفکرات خاص خودش را دارد و بايد ديد هدف کي روش از بازي با فلسطين چه بوده است.

Click here to enlarge

محسن عاشوری در مورد اردوی تدارکاتی کیش اظهار داشت: این اردو به درد پرسپولیس می‌خورد. اگر این اردو را تدارک دیده‌ایم راجع به آن ساعت‌ها نشسته و فکر کرده‌ایم تا به این نتیجه رسیده‌ایم.
    به جز 5 ملی پوش خود سایر بازیکنان را در اختیار داریم. می‌توانیم در این اردو با آنها صحبت و نقاط ضعف را برطرف کنیم.

مربی پرسپولیس درباره شرایط تیم ملی و بازی مقابل فلسطین گفت: در مورد بازی با فلسطین حرف‌های ضد و نقیض بسیاری شنیده می‌شود. یکی می‌گوید فلسطین خسته و کیفیت این تیم پایین بود اما آیا می‌دانید هدف کی‌روش از این بازی چیست؟ من از بیرون نمی‌توانم راجع به این ماجرا حرف بزنم چون هر مربی تفکرات خاص خودش را دارد. کی‌روش هم استراتژی‌اش برای فوتبال ما حرفه‌ای است. آن چیزی که به ذهن من می‌رسد این است که از تیم‌های ضعیف را برای مرور کارهای تاکتیکی و بالا رفتن روحیه استفاده می‌شود.

عاشوری در خصوص بازی با بحرین گفت: بحرین برای ما شناخته شده است و حریف سرسختی برای تیم ملی ما خواهد بود. آنها همیشه با انگیزه مقابل ما ظاهر شده‌اند و این کار ما را سخت می‌کند. اما اینها دلیل نمی‌شود که این تیم را زیاد بزرگ کنیم. همه می‌دانند فوتبال ما یک سر و گردن از بحرین بالاتر است. بازیکنان ما در شرایط عادی می‌توانند بحرین را شکست دهند و به هدف خود برسند.

وی درباره این که کی‌روش روی بازیکنان ایرانی الاصلی که در خارج از ایران بازی می کند نظر دارد گفت: بازیکنان دوملیتی در همه جای دنیا هستند. مثلا بازیکنان ترک تبار در آلمان بسیار وجود دارند الان هم هر جای اروپا بروید ایرانی‌ها در آنجا توپ می‌زنند و تربیت شده‌اند. برخی از این افراد در کشورهای صاحب فوتبال پای‌شان به این رشته باز شده است. آوردن این افراد دو ملیتی به ایران بد نیست اما باید ببینیم بازدهی این افراد برای فوتبال ما خوب است یا نه.

این مربی افزود: ما چندین بازیکن بین‌المللی داریم که یکی از آنها وحید هاشمیان است که 11 سال در فوتبال آلمان توپ زده است. او همین امروز تجاربش به جوانان ما می‌آموزد که باارزش است. من معتقدم اگر بازیکن دو ملیتی به ایران می‌آید باید به فوتبال ما کمک کند.

عاشوری در پاسخ به این سؤال که چرا فریدون زندی بازدهی لازم را نداشت، گفت: هر بازیکن شرایط خاص خودش را دارد. کیفیت بازیکن هم مشخص است. من درباره یک فرد حرف نمی‌زنم ولی اگر تلاش می‌شود یک فوتبالیست دوملیتی به ایران آورده شود باید یک سر و گردن از بازیکنان ما بهتر باشد و اگر شرایطش مساوی با بازیکنان ما باشد بهتر است که از بازیکنان داخلی استفاده کنیم.

18. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

آقاجانيان:کي روش بزرگ است وبزرگ فکر مي کند

استعدادياب تيم ملي فوتبال ايران گفت: کي ‌روش مربي بزرگي است و بزرگ فکر مي‌کند.

Click here to enlarge

مارکار آقاجانیان پس از نشست هم اندیشی مربیان لیگ برتری با کادرفنی تیم ملی گفت: این جلسه با هدف ایجاد تعامل بیشتر بین مربیان لیگ برتری و کادر فنی تیم ملی برگزار شد و بسیار خوب بود.

وی ادامه داد: مربیان لیگ برتری و کی‌روش مشکلاتشان را بیان کردند. بهتر بود این نشست با حضور تمام مربیان لیگ برتری برگزار می‌شد اما مربیانی هم که حضور داشتند نیز روند جلسه را مثبت ارزیابی کردند. امیدوارم روند به گونه‌ای پیش برود که نه به تیم ملی آسیبی برسد و نه به بازیکنان و باشگاه‌ها.

استعدادیاب تیم ملی در مورد سمت جدیدش در تیم ملی گفت: از قبل از دیدار با اندونزی در حال همکاری با تیم ملی هستم. تمرینات اندونزی را در آن برهه تماشا کردم و به تناوب نیز بازی‌های لیگ را زیر نظر گرفتم. در این دیدارها بازیکنانی که مدنظر بودند را زیر ذره‌بین داشته‌ام و در حال حاضر نیز همکاری‌‌ام نزدیک‌تر شده است.

آقاجانیان در پاسخ به سؤال که آیا می‌تواند به کی‌روش بازیکنی را برای حضور در تیم ملی پیشنهاد بدهد؛ تأکید کرد: قطعا چنین است؛ کی‌روش مربی بزرگی است و بزرگ فکر می‌کند. وی در همه مسائل با گروهی که دارد، مشورت می‌کند. من در همه جلسات حضور داشتم و امیدوارم بتوانم خدمت کوچکی به تیم ملی کشورم انجام دهم.

وی در مورد اینکه آیا می‌توان با تفکرات سرمربی پرتغالی تیم ملی جهانی شد، یادآور شد: قطعاً برای این امر خیلی مسائل دخیل است. هدف کی‌روش در حال حاضر این است که در این مقطع با توجه به فرصت کمی که داریم نتیجه لازم را کسب کند. البته هدف اصلی وی این است که تأثیری مثبت و تحولی را در فوتبال ایران ایجاد کند تا در آینده بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی آن باشیم.

وی ادامه داد: این تحول نیاز به حمایت و همکاری همه جانبه دارد چرا که به تنهایی نمی‌توان این کار را انجام داد و باید همه شرایط را برای رسیدن به این هدف بزرگ مهیا کرد. به نظر من کی‌روش می‌خواهد ساختار خوبی در فوتبال ایران درست کند تا مربیان بعدی بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند.

20. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (8th October 2011),elc.rgb (12th October 2011)

صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع