.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 6 از 35 نخستنخست 1234567891011121314151626 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ميليتو: هم من و هم اينتر به اين برد نياز داشتيم

ستاره آرژانتيني با گلي که به ثمر رساند باعث شد تا سه امتياز بازي حساس 4شنبه شب به حساب نرآتزوري واريز شود.
    Click here to enlarge
    دیگو میلیتو، مهاجم آرژانتینی باشگاه اینتر از برد تیمش مقابل لیل به شدت خوشحال است.

اینتر 4شنبه شب توانست تا با نتیجه 1-2 از سد لیل عبور کند . یک گل عجیب و غریب از والتر ساموئل باعث شد تا اینتر از حریف پیش بیفتد و گل تولیو د ملو از لیل بازی را به تساوی کشاند ولی در نهایت نرآتزوری توانست تا به لطف گلزنی دیگو میلیتو سه امتیاز بازی را مال خود کند.

درپایان این مسابقه دیگو میلیتو در کنفرانس خبری گفت:« جدای از گلی که برای تیمم به ثمر رساندم واقعا خوشحالم. این پیروزی مهمی برای ما و برای من بود. ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی داشتیم ولی مهمترین نکته کسب پیروزی بود. الان به بازیهایمان در سری آ فکر می کنیم.»

اینتر هفته آینده و در رقابتهای سری آ مقابل جنوا قرار خواهد گرفت

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (4th November 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ترس‌های اینتر ناپدید خواهند شد

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.ir- کلودیو رانیری، سرمربی تیم اینتر باور دارد پیروزی در برابر لیل فرانسه در لیگ قهرمانان به نراتزوری کمک می‌کند تا شرایط سخت را پشت سر بگذارند.
    کابوس این فصل اینتر، آن‌‌ها حتی تا منطقه سقوط جدول سری‌آ پیش برد؛ اما این تیم با بازی‌های خوب در لیگ قهرمانان و بردهای پیاپی، تا اندازه‌ای این کمبود را جبران کرده است.
    رانیری در این باره می‌گوید: «اراده و استحکام کیفیتی است که من واقعا به دنبال آن هستم و حالا نشانه‌های آن را در تیمم می‌بینم. من از بازی تیم راضی بودم.»
    در این بازی،‌ «والتر ساموئل» مدافع و «دیه‌گو میلیتو» مهاجم اینتر گل‌زنی کردند تا بازی با نتیجه 1-2 به سود اینتر پایان یابد.
    رانیری می‌افزاید: «میلیتو در این بازی خوی یک جنگجوی واقعی را نشان داد؛ با تمام توانش جنگید و سرانجام گل مهمی زد.»
    «ما در بازی برابر بیانکونری خوب بودیم و از بازیکنانم خواسته بودم تا همان سبک بازی را در زمین پیاده کنند. به پاسخی که می‌خواستم رسیدم و نشانه‌های مثبت آن را در همه‌جای زمین دیدم.»
    «با دنبال کردن همین روش در زمین بازی، خواهید دید که ترس‌های ما ناپدید می‌شوند و به سیاق گذشته باز خواهیم گشت.»
    گفتنی است اینتر با این برد، به صدر جدول این گروه رسید؛ چرا که در دیگر بازی، زسکا مسکو و ترابوزان‌اسپور به نتیجه 0-0 دست یافتند

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

موراتی: ادن بازیکن خوبیست، من خیلی به او علاقه دارم

Click here to enlarge

ماسیمو موراتی اذعان کرد ادن بازیکن باکیفیتی می باشد . بازیکن بلژیکی و ملی پوش لیل به عنوان یکی از کاندیدای داغ ترین ترسنفر در ژانویه به حساب می آید.او در سال 2007 درخشش در ترکیب لیل را آغاز کرد.

در اویل این هفته بازیکن 20 ساله لیل اعتراف کرد که دوست دارد تجربه جدیدی را در زندگی خود تجربه کند و تابستان گذشته از دو تیم میلان و اینتر پیشنهاد رسمی دریافت کرده است.

هنگامی که در خصوص ادن از ماسیمو سوال شد او به ستایش وی پرداخت و احتمال حضور این بازیکن در ژانویه را رد نکرد.

او قبل از بازی اینتر در چهار چوب جام قهرمانان اروپا برابر لیل به خبر نگاران چنین گفت:" به نظر من او حقیقتا بازیکن خوبیست و من واقعا بهش علاقه دارم. با این وجود من تنها در خصوص این بازی(لیل) صحبت می کنم چرا که زمان برای بازار ترنسفر در آینده وجود خواهد داشت . "

ادن در سال 2005 به لیل پیوست و با قهرمان لیگ فرانسه تا سال 2015 قرار داد دارد.

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

زانتی: برای دیگو خوشحالم... او به گل نیاز داشت

Click here to enlarge

امشب همه چیز بر وفق مراد ما بود و من مخصوصا برای دیگو خوشحالم، او به گلزنی نیاز داشت.

بهترین بازیکن زمین در مصاحبه با کانال اینتر گفت: "او مانند برادرم است و ساختن گل برای او مثل گلزنی خودم لذتبخش بود. مهاجمان چنین دوره هایی را پشت سر می گذارند. دوره ای که در آن همه کار را درست انجام می دهند ولی موفق به انجام کار خاصی نمی شوند. ولی دیگو برای تیم سخت کار می کند و فداکاری انجام می دهد. او لیاقت این گل را داشت. از هواداران بخاطر این که در ای زمان از از او حمایت می کردند متشکرم. آن ها همیشه پشت ما هستند. برد امروز عکس العمل ما به باخت برابر یوونتوس بود و کمکمان می کند تا کمی از فشار از رویمان برداشته شود. چند سال هم از آخرین گل والتر می گذشت و من برای او نیز خوشحالم. همه می دانیم او چقدر برای تیم مهم است"

کاپیتان صحبتهایش را با صحبت در مورد لیگ قهرمانان و اینکه چگونه در انتهای فصل همه چیز می تواند تغییر کند به پایان برد و گفت: "تمام تیم های بزرگ خوب کار می کنند و رقابتهای تماشایی را شاهد هستیم. می توانیم قهرمان شویم؟ ما باید به آن ایمان داشته باشیم و هر روز برای پیشرفت تلاش کنیم."

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گفته های مربی و بازیکنان اینتر پس از پیروزی برابر لیل

Click here to enlarge

FCInter.ir- بالاخره پس از حدود یکسال نراتزوری توانست در چهارچوب لیگ قهرمانان یک پیروزی خانگی کسب کند. آخرین پیروزی اینتر در جوزپه مئاتزا به دوران مربیگری بنیتز و برد 0-1 مقابل توئنته هلند بر می گردد. این در حالی ست که پیروزی دیشب اینتر سومین پیروزی پیاپی تیم به همراه رانیری در لیگ قهرمانان حساب می شود.
    در ادامه اشاره کوتاهی به اظهارات مربی و بازیکنان اینتر پس از این پیروزی می کنیم.

Click here to enlarge

"همه کاری کردیم تا نمایش خوبی ارایه بدهیم. برای به دست آوردن تمام توپها مبارزه کردیم و پیروزی مان مستحق بود. البته نباید فراموش کرد لیل 13 بازی است در خارج از خانه شکست نخورده است".
    این اولین جملات رانیری پس از بازی بود. وی افزود: " صعود هنوز محقق نشده است. این را هم می دانیم وضعیت در سری آ متزلزل خواهد بود ولی ما تلاشمان را تا پایان می کنیم".
    رانیری درباره گلزنی دوباره میلیتو اظهار داشت: " دیگو می تواند همه چیزی به تیم ببخشد و گل به ثمر برساند و نتیجه بازی را رقم بزند. ما با جدیت بازی کردیم و مستحق گلهایمان بودیم. میلیتو نیز مستحق گلزنی بود، چرا که تلاش کرد و در زمین دوید و از گلزنی باز نایستاد. تعویضش هم برای جلوگیری از مصدومیتش بود".
    سرمربی اینتر در ادامه پیروزی دیشب را مهم قلمداد کرد و گفت: " این تیم احساس بزرگی و افتخار دارد و برای برد مبارزه می کند. البته همه مبارزه ها تنها به لیگ قهرمانان محدود نمی شود اما سطح فوتبال در آن بهتر است. به زودی اینتر به رقابت در سری آ باز خواهد گشت".
    رانیری در پایان درباره عدم ثبات خط دفاعی اینتر بیان داشت: "پیشرفت دفاع تیم به کندی صورت می گیرد اما استمرار پیروزی ها هیچ شک و شبهه ای باقی نمی گذارد".

Click here to enlarge

"این بازی به شکل بسیار خوبی به ویژه برای دیگو سپری شد. همه ما برایش خوشحالیم چرا که نیاز شدیدی به گلزنی داشت. او برای من یک برادر است. من تمام تلاشم را برای کمک به او و گلزنی اش انجام دادم".
    خوشحالی کاپیتانو از گل پیروزی اینتر و به ویژه به ثمر رساننده آن در چشمانش بسیار نمایان بود. زانتی در این باره گفت: "مهاجمین مراحلی این چنین را پشت سر می گذرانند. دیگو اما به همراه تیم تلاش بسیاری کرد و مستحق گلزنی بود. اینجا جا دارد از هوادارانی که در ورزشگاه حضور پیدا کردند تشکر کنم. مهم این است که توانستیم پس از شکست از یووه به روند پیروزی بازگردیم".
    خاویر درباره گلزنی ساموئل نیز اظهار داشت: "والتر مدت زیادی بود که گل نزده بود. از گلزنی اش خوشحالم. همه ما به ارزش حضور او در زمین واقفیم".

Click here to enlarge

"به راستی امیدوارم دوران بدم پس از گل پایان یافته باشد. مهاجمین معمولا دچار چنین شرایطی می شوند. البته بدشانس نیز بودم، چون در آغاز بازی توپم به تیر دروازه برخورد کرد".
    ال پرینشیپه که با اسکای اسپورت گفتگو می کرد از لزوم آرامش بازیکنان و حفظ توپ سخن گفت و اظهار داشت: "در دقایق پایانی بر اثر اشتباه مدافعین لیل به گل رسید. ما در چنین لحظاتی باید توانایی حفظ آرامش را داشته باشیم و نباید توپ را از دست بدهیم تا هیچ نگرانی حاصل نشود".
    "تلاش کردم از مدافعین حریف بگذرم و بازی خوبی ارایه بدهم. من همیشه تمام تلاشم را در زمین انجام می دهم. پس از شکست از یووه نیاز فراوانی به پیروزی داشتیم و اکنون با این سه امتیاز نگرانی مان در لیگ قهرمانان کمتر شده است.

Click here to enlarge

والتر ساموئل که بازگشت شکوهمندی پس از دوران مصدومیت داشت گل دیشب خود را به خانواده و تمام کسانی که در دوران مصدومیت در کنار او بودند و به درمانش کمک کردند تقدیم کرد و گفت: "می دانستیم که پیروزی در این بازی بسیار مهم است. اکنون در آستانه صعود به مرحله بعد هستیم. با این پیروزی به همه ثابت کردیم اینتر همچنان وجود دارد. پس از این برد باید به لیگ برگردیم و برای شکست جنوا آماده بشویم".

Click here to enlarge

" به نظرم عملکرد خوبی داشتم اما روبروی دروازه بد بودم. به هر حال به خاطر پیروزی خوشحال هستم". زاراته که با کانال اینتر گفتگو می کرد افزود: "احساس می کنم مربی و بازیکنان به من اعتماد دارند. من تمام تلاشم را برای پیروزی و گلزنی انجام می دهم اما می دانم که باید کمتر تکروی کنم و بیشتر پاس بدهم

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ویالی: اینتر در خط میانی مشکل دارد

مهاجم سابق یوونتوس معتقد است نرآتزوری به یکی دو هافبک جدید نیاز دارد

Click here to enlarge

سایت گل- جان لوکا ویالی، ستاره سابق فوتبال ایتالیا، معتقد است اگر اینتر می خواهد در رقابت های این فصل به موفقیت به برسد، باید در پنجره نقل و انتقالات زمستانی چند هافبک جدید به خدمت بگیرد.
    او در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" اینتر برای کمک به خط میانی اش نیاز به خرید یکی دو بازیکن جدید در ژانویه دارد.
    فکر می کنم زانتی و کامبیاسو کمی مشکل دارند و به نظر می رسد به بازیکنان جدیدی برای کمک نیاز دارند."
    اینتر در حال حاضر در لیگ قهرمانان در صدر گروهش قرار دارد اما در سری آ مشکلات زیادی دارند و تنها یک امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارند

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خاویر زانتی: اینتر می تواند قهرمان چمپیونزلیگ شود

اینتر شب گذشته موفق شد 2-1 لیل را شکست دهد تا با 9 امتیاز از 4 دیدار در صدر گروه قرار بگیرد.

Click here to enlarge

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، اعلام کرد همه بازیکنان این تیم معتقدند می توانند این فصل قهرمان چمپیونزلیگ شوند اما تایید کرد که باید در مرحله حذفی رقابت ها نمایش بهتری داشته باشند.
    اینتر شب گذشته موفق شد 2-1 لیل را شکست دهد تا با 9 امتیاز از 4 دیدار در صدر گروه قرار بگیرد.
    شاگردان رانیری رقابت های این فصل سری آ را بسیار ضعیف آغاز کردند و این هفته نیز در خانه 2-1 مغلوب یوونتوس شدند با این وجود، زانتی به موفقیت تیمش مطمئن است.
    او در گفتگو با اینتر چنل گفت:" همه تیم های بزرگ خوب کار کرده اند. در رقابت های چمپیونزلیگ همه تیم ها قدرت برابری دارند.
    آیا ما به موفقیت مان ایمان داریم؟ باید به کارمان ایمان داشته باشیم و هر روز به فکر پیشرفت باشیم."
    او همچنین در مورد پیروزی شب گذشته مقابل لیل گفت:" همه چیز برای ما خوب پیش رفت، به ویژه برای دیه گو میلیتو که گل پیروزی را به ثمر رساند. او مانند برادر من است و وقتی او گل می زند آنقدر خوشحال می شوم که انگار خودم گلزنی کرده ام."

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

دیگو میلیتو:این پیروزی برای من و برای اینتر خیلی مهم بود

ستاره آرژانتینی با گلی که به ثمر رساند باعث شد تا سه امتیاز بازی حساس 4شنبه شب به حساب نرآتزوری واریز شود

Click here to enlarge

سایت گل- دیگو میلیتو، مهاجم آرژانتینی باشگاه اینتر از برد تیمش مقابل لیل به شدت خوشحال است
    اینتر 4شنبه شب توانست تا با نتیجه 1-2 از سد لیل عبور کند . یک گل عجیب و غریب از والتر ساموئل باعث شد تا اینتر از حریف پیش بیفتد و گل تولیو د ملو از لیل بازی را به تساوی کشاند ولی در نهایت نرآتزوری توانست تا به لطف گلزنی دیگو میلیتو سه امتیاز بازی را مال خود کند.
    درپایان این مسابقه دیگو میلیتو در کنفرانس خبری گفت:« جدای از گلی که برای تیمم به ثمر رساندم واقعا خوشحالم. این پیروزی مهمی برای ما و برای من بود. ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی داشتیم ولی مهمترین نکته کسب پیروزی بود. الان به بازیهایمان در سری آ فکر می کنیم.»
    اینتر هفته آینده و در رقابتهای سری آ مقابل جنوا قرار خواهد گرفت

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

3 نوامبر 2011

Click here to enlarge

میلیتو اجرا کرد .
    ناپولی بایرن را ترساند : از 3-0 تا 3-2
    برگرد کاسانو !
    عمل جراحی قلب فوری برای کاسانو . او بین 4 تا 6 ماه آینده باز خواهد گشت .
    ندود برای اله نوشت :" مشاهده جدایی دلپیرو از یووه خیلی سخت است ."
    اودینزه با بچه هایش ، لاتزیو با کلوزه .

Click here to enlarge

اینتر بله ، ناپولی حضور دارد .
    لیگ قهرمانان :" رانیری لیل را شکست داد ،ناپولی بایرن را ترساند .
    کاسانو فردا عمل خواهد کرد ، بازگشت او 6 ماه طول می کشد .
    ندود برای دلپیرو :" کسی مانند او باید همیشه بازی کند ."
    پالرمو : سوگلیانو میرود .

Click here to enlarge

"دلپیرو بازی می کند ."
    ندود :" فوتبالِ قهرمانی مانند او را پاهایش باید به پایان برسانند ."
    کاسانو برگرد ، یورو 2012 در انتظار توست .
    ساموئل - میلیتو ، اینتر از نو شروع کرد .
    گومز آواز می خواند ، ناپولی باخت .
    تولد دوباره گراناتا ، اسرار این تغییرات

18. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رانوکیا: به زودی از این دوره دشوار عبور خواهیم کرد
    Click here to enlarge

مدافع تیم ملی ایتالیا اذعان کرد که اینتر در شرایط سختی قرار گرفته است اما او افرود که باید اعتماد به نفس حود را بالا ببریم و هنوز هم شانس قهرمانی در سری آ برای ما وجود دارد.

اینتر در روز شنبه در داربی بزرگ ایتالیا به مصاف یووه رفت و در نهایت نراتزوری ها با نتیجه 2 بر یک شکست خوردند و با هشت امتیاز از 9 بازی تا رتبه 17 سقوط کردند.

رانوکیا در مصاحبه با Sport Mediaset گفت: " در حال حاضر همه چیز دست به دست هم داده تا ما به بحران دچار شویم اما اگر سخت تلاش کنیم می توانیم از این دوره سخت رهایی پیدا کنیم.

هنوز بازی های زیادی برای انجام وجود دارد در واقع هنوز هم امتیازات زیادی برای گرفتم داریم. اما ما برای مرتب کردن اوضاع باید هر چه سریع تر از این وضعیت خارج شویم. اینتر نمی تواند از کورس قهرمانی در این فصل عقب بیافتد.

متاسفانه ما در حال حاضر در دوره سختی قرار گرفته ایم دوره ای که سراسر آن را اشتباهات فرا گرفته. اما من معتقدم که ما با تلاش بیشتر می توانم عملکرد خود را در میادین بهبود ببخشیم. به زودی از این دوره دشوار عبور خواهیم کرد. "

20. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

صفحه 6 از 35 نخستنخست 1234567891011121314151626 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع