با سلام موقعیکه روی دکمه تلفظ دیکشنری بابیلون کلیک میکنم صدا نداره لطفا راهنمائیم کنید مرسی
با سلام موقعیکه روی دکمه تلفظ دیکشنری بابیلون کلیک میکنم صدا نداره لطفا راهنمائیم کنید مرسی
mohammadbist (22nd March 2014),NPS2014 (13th January 2014),Taghi- (13th January 2014),yeknaz3 (24th March 2014)
سلام وخسته نباشید
من آخرین ورژنkmplayerنصب کردم مشگل باز شدن تبلیغات دارم
لطفآ راهنمایی کنید
ویندوز7
32بیت
ویرایش توسط Taghi- : 13th January 2014 در ساعت 16:27
درود بنده که قید این نرافزار و زدم هرروز یه مشکل پیدا میکرد حذفش کردم وازپلیرخودویندوزmpc-hcاستفاده میکنم خیلی هم راحتم.
mohammadbist (22nd March 2014),NPS2014 (13th January 2014),Taghi- (13th January 2014),yeknaz3 (24th March 2014)
دوتا مشگل دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدی
من قبلآ با رسیوxکروز275-آی کلاسk9hdچندتا آهنگ آذری از کانالichtima tvظبط کردم
وقتی با kmplayerبازمیکنم پخش میشه تانصفه میره جلوتصویر ثابت میشه ولی صداش میاد
باید آهنگو یکم عقب و جلو ببرم تاتصویر درست شه
فکر کنم ی فایلی هم از سیستمم پاک شده صدای فایلهای تصویری صوتی کم شده چون قبلآ صداش بیشتربود
با تشکر
ویرایش توسط Taghi- : 13th January 2014 در ساعت 18:11
سلام دوستان
شاید سوالی که کیخوام بپرسم سوال خیلی از دوستان هم باشه و مشکل خیلی ها از جمله خود من رو هم حل کنه
مطمنن هر کی با کامپیوتر سروکار داره یکی از دغدغه های اصلیش درایور هستش مثلا ویندوزو تعویض کردی ولی کارت صصدا صداش در نمیاد گرافیک نصب نشده و کارایی لازم رو نداره و سی دی درایورها رو هم نداری.
الا سوال اینجاست چجوری میشه مدل و نام قطعات را شناخت (با علم به اینکه برنامه cpu-z کارایی لازمه رو نداده)؟؟؟؟
چطور میشه درایور مربوطه را پیدا و نصب کرد؟؟؟؟؟
M.Salehi (15th March 2014)
سلام دوست عزیز
یکی از بهترین نرم افزارها نرم افزار و مجموعه ALL DRIVER هست که میتونید از فروشگاهای نرم افزاری خرید کنید
که اکثر درایورهای موجود رو داره و به راحتی میتونید بعد از نصب ویندوز استفاده کنید
یک لینک دانلود هم براتون میزارم
دانلود DriverPacks for All Windows مجموعه درایور های ویندوزدانلود رايگان نرم افزار | دانلود رايگان نرم افزار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)