ویرایش توسط ARIYA : 23rd May 2011 در ساعت 05:11
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
arya7 (27th June 2011),elc.rgb (23rd October 2011),gholam tv (31st January 2014),iraj_kh (23rd May 2011),khadem (23rd May 2011),KIAN FAR (23rd May 2011),mehi_tnt (23rd July 2012),pal-electronic (23rd May 2011),savalan (23rd May 2011),shayanboy2 (23rd May 2011),SURENA (23rd May 2011),tofighsob (6th February 2012),vahab (25th May 2011),اميركيان (25th May 2011),عماد عموئي (25th May 2011)

با سلام خدمت آقای کیانفر . میخواستم بدونم آیا کاربرهای عادی هم میتونند از سرور سایت فایل آپلود کنند. متشکرم.
ARIYA (14th June 2011),elc.rgb (23rd October 2011),khadem (28th June 2011),mehi_tnt (23rd July 2012),pal-electronic (25th May 2011),tofighsob (6th February 2012),اميركيان (25th May 2011),عماد عموئي (25th May 2011)

سلام
جواب سوال من در پست 18 است نمی توانم پست را باز کنم
کمکم نمائید.
با سلام دوست عزیز
شما اگر میخواهید دسترسی به کل سایت را داشته باشید
باید غضو گروه vip شوید
اگر دوست داشتید به پست زیر مراجعه کنید
http://kiansat.kim/showthread.php?t=7633

ARIYA (14th June 2011),elc.rgb (23rd October 2011),khadem (28th June 2011),mehi_tnt (23rd July 2012),pal-electronic (26th June 2011),reza-r (13th June 2011),tofighsob (6th February 2012),محمد مهدوی (14th June 2011)

سلام جناب کیانفر.......اقا این ستاره ها جای خودشون میموندن بهتر نبود؟...الان من نمیدونم دقیقا رتبه ام تو سایت چنده...قبلا که ستاره ها بودن جالب تر بود ها.در ضمن قبلا میتونستم تو چت باکس باشم..نمیدونم چرا لان نمیتونم
سرنوشت آموختم چیزی را که نمیتوانم تغییر دهم بپذیرم

باسلام دوست عزیز
شما بایستی کاربر ویژه باشید
تا بتوانید ارتقاء پیدا کنید
موفق باشید
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
سلام به جناب کیانی وتمامی مدیران واعضای سایت
وقتی لوگین میشم برا بار اول سایت یوزر وپسورد رو شناسایی نمیکنه و پیام 5 بار سعی کرده اید و انتظار 15 دقیقه رو میده وبعد از این زمان است که با وارد کردن U و PW میتونم وارد بشم
دلیلش چیه ؟ لطفا اصلاح فرمایید
با سپاس
دوست عزیز سلام
نه تنها در سایت کیان ست ، بلکه در سایت های دیگر هم با یکبار وارد نمودن یوزر و پسوورد اشتباه ، پانزده دقیقه منتظر نخواهید ماند
مطمئنا شما به تعداد پنج بار یوزر یا پسوورد را به اشتباه وارد میکنید و این پیغام برای شما نمایش داده میشود !
البته یکراهی دارد که بتوانید درخواست پسوورد و رمز جدید نمایید و آن هم به دو شرط بستگی دارد
1- یوزر صحیح باشد
2- در هنگام ثت نام ایمیل را درست وارد نموده باشید
با این تفاصیل شما میتوانید پس از فراموش کردن رمز ، برای یکبار که اخطار گرفتید ، درخواست رمز عبور جدید نمایید و این پیغام نیز برای شما ظاهر میشود !
در مورد اینکه دیگر دچار این مشکل نشوید ، بهتر است وقتی وارد سایت میشوید ، تیک کنار پسوورد را بزنید تا دیگر نخواهید برای ورود مجدد یوزر و پسوورد ارائه دهید
نکته مهم دیگری که باید خدمت شما عرض شود این است که شما میتوانید پس از ورود به سایت آدرس و لینک سایت را در مرورگر خود بوم مارک یا الو کنید و اگر از سیستم شخصی استفاده میکنید ، هیچگاه خروج را نزیند ! ولی اگر در کافی نت یا از سیستم های مختلف استفاده می کنید ، حتما خروج را بزنید تا یوزر شما مورد استفاده دیگران قرار نگیرد
اگر سوال دیگری مانده است بفرمایید تا پاسخ داده شود
موفق باشید
[HILIT]
ممنون جناب پناهی
سئوال من اینجاست که چرا با اولین بار در طول روز وارد کردن یوزر و پسورد پیام 5 بار رو میده
با وجود اینکه صحیح وارد مکنم
البته این بار که وارد شدم دیگه پیام نداد ولی دفعه های قبلی هر پیجی رو که باز میکردم یوزر و پسورد میخاست یعنی هر دفعه حال گیری
شاید از مرورگر IE باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :