با درود و احترام
بنده این غم بزرگ را به اقای کیان فر تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم اخرتون باشه از درگاه خداوند خواستار بخشش برای ایشون دارم ایشالله خدا بهش رحم کنه خدا هم به شما صبوری بده
با درود و احترام
بنده این غم بزرگ را به اقای کیان فر تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم اخرتون باشه از درگاه خداوند خواستار بخشش برای ایشون دارم ایشالله خدا بهش رحم کنه خدا هم به شما صبوری بده
جناب كيانفر اينجانب مصيبت وارده را به شما وبازمندگان محترم تسليت عرض ميکنم خداوند صبر بر تحمل غم وارد شده را به شما عطا کند
206v20 (27th June 2014),abady (28th June 2014),babak.b (27th June 2014),ezdeham (28th June 2014),gholam tv (27th June 2014),KIAN FAR (27th June 2014),M.Salehi (27th June 2014),mehran139 (27th June 2014),MOEIN1366 (28th June 2014),mohaddess (27th June 2014),reza-r (27th June 2014),tala1 (27th June 2014),پروانه (28th June 2014)
سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدانید خدا به شما وخانواده محترم شما و همسرتان صبر بدهد
با سلام
من هم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم . غم آخرتون باشه .
تسلیت اینجانب را قبول کنید و انشاالاه غم اخرتان باشد.خدا رحمت کنه همسرتان را.
سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدانید خدا به شما وخانواده محترمتان صبر بدهد
ویرایش توسط 4114 : 27th June 2014 در ساعت 16:07
با سلام خدمت آقای کیانفر بنده هم این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم ماراهم درغم خود شریک بدانید خدا به شما وخانواده محترمتان صبر بدهد وبقای عمر شما باشد

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
جناب آقاي كيانفر، دوست عزيز و گرامي
درگذشت همسر بزرگوار و بردبار جنابعالی باعث تأسف و تألم خاطر شد.
اینجانب فقدان این بانوی گرامی را به جنابعالی و خانواده محترمتان تسلیت گفته و از خداوند متعال مغفرت و رحمت الهی را برای آن مرحومه و صبر و اجر برای جنابعالی و سایر بستگان مسألت مینمایم.
انالله وانا الیه راجعون
بنده هم به آقای کیانفر تسلیت عرض کرده و برای روح همسر گرامیشان غفران و رحمت ابدی و برای ایشان وسایر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم
مارا نیز در غم خود شریک بدانید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :