سلام
لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه و مانوئل سرویس ماشین های لباسشویی با ذکر نام و مدل کامل دستگاه بیان کنید
سلام
لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه و مانوئل سرویس ماشین های لباسشویی با ذکر نام و مدل کامل دستگاه بیان کنید
ARIYA (26th September 2011),HRTK (25th September 2011),IRANIA (25th December 2012),KIAN FAR (8th January 2011),رامین فرهادی (8th January 2011)
باسلام و احترام .
لطفا مانوئل سرویس ماشین لباسشوئی ایندزیت مدل IDL71 را محبت کنید .
قبلا سپاسگذارم
.
درود
متاسفانه برای این مدل مشخصات ماشین ظرفشوئی وجود دارد نه لباسشوئی ! منتظر اقدام دیگر دوستان نیز باشید
مانوئل سرویس ماشین ظرفشویی INDESIT مدلهای IDL71EU.2 - IDL71IT.2 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
باسلام وادب خدمت اساتيد محترم علم وفن خواهشمند است نقشه تايمر لباسشويي آزمايش وهاير اتوماتيك رامحبت فرماييد سپاسگزارم البته مدل ان رانمي دانم
با سلام
لطفا مانوال سرویس سامسونگ مدل q144uwn را ارسال فرمایید
با سلام وعرض تسلیت بمناسبت عاشورا بنده مسافرت هستم بمحض رسیدن نقشه ازمایش را قطعا دارم بقیه موارد را باید ببینم در صورتیکه موجود باشد خدمتتان ارسال میشود
باسلام لطف کنید مانوئل سرویس لباشوی سامسونگ مدلJ1460 ومدل1489 صورت فارسی
ویرایش توسط درویش پور : 24th December 2012 در ساعت 23:16
با سلام نقشه و يوزر مانويل taurus tlv1255 را نياز دارم اگر ممكن است متشكرم
IRANIA (23rd February 2013)
خود مشتري لباس شويي را باز كرده و بعد از جمع كردن ان كانكتور هاي برد را اشتباه زده و ٤ عدد مقاومت كنار اي سي ميكرو سوخته وهنوز تست نزدم ببينم مشكل ديگه اي دارد يا نه هم نقشه سيم كشي را براي مونتاژ مجدد مي خواهم هم نقشه برد را جهت تعيين مقدار مقاومت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)