نوشته اصلی توسط
4121355
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز
بعد از دو سال استفاده از اینترنت جی پی ار اس ایرانسل ، امروز یک خط و مودم ای دی اس ال 128 گرفتم حالا با نصب و را اندازی ان مشکل دارم مودمم (TP-LINK) مدل(TD-W8901G)هستش مشکلاتم اینه که 1: الان با روشن کردن کامپیوتر به صورت خودکار به اینترنت متصل نمی شوم 2: ال ای دی اینترنت روی مودمم خاموشه ولی به اینترنت وصلم 3: نمی دونم چگونه درست کانفیگش کنم 4: چگونه برای وایلس ان پسورد بزارم 5: همچنین می خوام اینترنتی که استفاده می کنم امنیت داشته باشه . شرمنده ام که چند درخواست را یکجا بیان می کنم و چون با مودمهای ای دی اس ال سرو کار نداشتم اگه لطف کنید به صورت کامل برای یک فرد مبتدی توضیح بدهید که چی به چیه ، ممنون می شم .
پیشا پیش از زحمات شما کمال تشکر و قرد دانی را دارم
ممنون و متشکرم
درود
ابتدا صفحه مرور گر رو باز کنید در قسمت آدرس بار بنویسید 192.168.1.1 و اینتر رو بزنید
سپس از شما یوزر و پسورد میخواد که هردو رو admin وارد میکنید.در اینجا وارد تنظیمات موودم میشود و لازم است که مودم کانفیگ شود با اطلاعات پورت تلفن.به قسمت Interface
Setup بروید در نوار های پایین اولین ردیف از بالا گزینه هست به نام Virtual Circuit
در این بخش و یا نوار 7 pvc وجود داره که باید تک تک اون ها رو بیارید روش و Deactive کنید.سپس بیایید روی pvc0 و این یکی روی active باشه حالا vpi , vci رو با توجه به اطلاعات پورتی که گرفتید پر میکنید که متفاوت است و این اعداد در دستان شرکتی است که ازشون ADSL تهیه کردید که از خودشن یا برگه ای که بهتون دادن میتونید مطلع شوید.وقتی این قسمت ها رو هم پر کردید قسمت ISP رو روی گزینه PPPoA/PPPoE میزارید و در ردیف پایین یوزر نیم و پسورد اخذ شده از شرکت ADSL رو وارد میکنید.و بقیه گزینه رو دست نمیزنید و در آخر save میکنید.حالا برای تغییر رمز وایرلس در همون بخش به قسمت wireless میروید و در قسمت
Pre-Shared Key
رمز مربوطه رو وارد میکنید.