لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه و مانوئل سرویس دوربین های فیلمبرداری با ذکر کامل نام و مدل دستگاه در این تاپیک بیان کنید
لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه و مانوئل سرویس دوربین های فیلمبرداری با ذکر کامل نام و مدل دستگاه در این تاپیک بیان کنید
ویرایش توسط pal-electronic : 21st July 2011 در ساعت 11:39
سلام
خسته نباشید اگه ممکنه نقشه دوربین سونی اچ سی 32 که مین انرا عکس گرفتم برام بفرستید امیدوارم بتونم هر چه زودتر جبران محبت کنم
ویرایش توسط pal-electronic : 26th June 2011 در ساعت 12:46
درود
هنگام ثبت نام یک لیست از قوانین سایت برای تائید ظاهر میشود و تا تائید نکنید که آن را خوانده اید ثبت نام انجام نمیپذیرد .
حال ازشما این سئوال را دارم شما آن را خوانده اید ؟ مطمئنا یک نگاه هم به آن نکرده اید . شما در تمام ارسالهای خود این قوانین
را نقض کرده اید . لطفا یکبار ان را مطالعه کنید و سپس طبق قوانین درخواست دهید تا رسیدگی شود
قوانین سایت(حتما مطالعه شود) - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
ویرایش توسط ARIYA : 26th June 2011 در ساعت 05:01
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
سلام و خسته نباشید
ببخشید سن که میره بالا چشم هم خطا زیاد داره چشم دیگه تکرار نمیشه عمدی نبود حتما رعایت میکنم
ویرایش توسط pal-electronic : 26th June 2011 در ساعت 12:19
elc.rgb (26th June 2011)
دوست عزیز سلام
اول از اینکه شما در بخش پرسش و پاسخ درخواست نقشه کرده بودید و پست شما به این مکان یعنی تاپیک مخصوص درخواست نقشه و مانوئل سرویس دوربین های فیلمبرداری انتقال یافت !
در ثانی شما باید نام و مدل دستگاه را همانگونه که روی آن نوشته است بنویسید
مدل دستگاه شما این است : DCR-HC32
برای دانلود نقشه و مانول سرویس درخواستی خود کلیک نمایید
موفق باشید
ویرایش توسط pal-electronic : 26th June 2011 در ساعت 13:27
اساتيد سلام عليكم
علت اينكه زوم دوربين پاناسونيك ام دي 10000 گاهي لرزش دارد چيست ؟راه حل؟
اگر نقشه ومانوئل سرويس را دوستان دارند بگذارند
درود
در مورد ایراد منتظر راهنمایی دوستانی که تجربه تعمیرات دوربین دارند باشید .
نقشه و سرویس مانوئل این مدل را از این لینک دریافت کنید :
نقشه و مانوئل سرویس دوربین PANASONIC مدل NV-MD10000 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
باسلام دوست عزیز
برای رفع عیب شما بایستی دوربین را بازکرده
و قسمت متحرک لنز و ریل ها را سرویس نمایید
تست ونتیجه را نیز اعلام نمایید
موفق باشید
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
با سلام وتشكر
دوستان عزيز بنده قبلا عمل سرويس را انجام دادم ولي بعضي از همكاران گفتند مربوط به پروگرام دوربين است كه بايد دوباره روش ريخت ولي من بلد نيستم از چه راهي بايد انجام داد:felizcumple:
آن که بدون علم و اطلاع کاری انجام دهد، بیش از آنچه آباد کند خراب می کند. ...
ویرایش توسط اشکین3 : 21st July 2011 در ساعت 10:44
سلام
این بخش مربوط به درخواست نقشه است ، لطفا سوالات و راهنمایی های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)