نوشته اصلی توسط
PALERMO
سلام
ابتدا خوشحالم که عضو این سایت پر محتوا و فنی شدم و امیدوارم که بتونم بطور مناسب در ان فعالیت کنم..
سوالی از دوستان متخصص در امر الکترونیک و تعمیرات داشتم..
پروگرامر یه وسیله حیاتی برای یک تعمیرکار محسوب میشه و ضروری..
با توجه به تنوع این وسیله با برند و جنس مختلف در بازار گاه افرادی که تجربه زیادی در این زمینه ندارند ممکنه در خرید دچار اشتباه شوند و درست پروگرامر مورد نیاز کارشان رو نخرند..
قصد خريد پروگرامر برای کارم رو دارم اما زياد با اين محصولات اشنايي ندارم دو مدل و يا مارک بهم معرفي کردند
1-TNM
2-سوبرپرو3000
چون اکثر کارم تعمیرات رسیور هست پروگرامر رو فقط برای این خصوص میخوام که بتونه ایسی های موجود و مصرفی رسیور بازار ایران رو بخوبی ساپورت کنه و مشکلی در کارکرد با اون نداشته باشم..
به نظر دوستان من کدوم مدل پروگرامر رو بگيرم که هم داراي پشتيباني خوبي باشه و هم اينکه ايسي هاي پر مصرف و گاها منحصر بفرد رو ساپورت کنه ..
با تشکر از عزیزان
سلام علیکم
همانگونه که گفتید پروگرامر وسیله ضروری برای هر تعمیر کاری میباشد
اما دو مارکی که گفتتید هر دو از پروگرامر های خوب هستند و هر **** با سلیقه خودش برای خرید پروگرامر اقادم میکند
تا انجایی که بنده اطلاع دارم معاین و محاسن این دو را تقدیمتان میکنم و انتخاب ان به عهده خودتان میباشد
1- هردو از پشتیبانی خوبی برخوردار هستند اما پشتیبانی tnm بهتر و قویتر است
2- قیمت tnm نسبت به super pri پایین تر هست
3- هردو ایسی های موجود در بازار و روی دستگاهها ساپورت میکند
4- سرعت خواندن و پروگرام کردن سوپر پرو از تی ان ام بالاتر است
5-پروگرامر تی ان ام کار کردن ان بسیار ساده و فارسی میباشد
6- پروگرامر تی ان ام هر موقع مشکل برای دستگاه و یا پروگرام کردن ایسی بوجود بیایید میتوانید با شرکت سازنده تماس برقرار کنید و انها سریعتر شما را راهنمایی و هر گونه مشکل شما را برطرف میکنند
7- مهم تر از همه پول هزینه شده برای تی ان ام به جیب خود هموطنان عزیزمان میرود و ارز در داخل کشور می ماند و تشویقی هم برای اینگونه افراد میباشد
اما سوپر پرو ارز از کشور خارج میشود
8- اپدیت تی ان ام بروز میباشد
این موردهایی بود که الان حضور ذهن داشتم عنوان کردم اما بقیه کارها و انتخاب برای خرید پروگرامر بعهده خودتان میباشد
موفق و موید باشید