باسلام
فایل ایپرام تلویزیون KONIKA مدلFK1407
باسلام
فایل ایپرام تلویزیون KONIKA مدلFK1407
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
با سلام خدمت جناب شهریار بنده از این فایل استفاده کردم اما ایراد دارد درصورتی که فایل سالم ومطمعن خدمتتان میباشد لطفا اپ کنید تا استفاده کنم شماره آی سی مای کام VCT3831ومدل دستگاه هم 1407 با شماره ایسی ایپرام 24C16سپاسگذارم از تمام اساتید محترم
درود
عزیز جان اینها را تست بزن
فایل ایپروم تلوزیون کونکا(-konka-)
نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
استاد بزرگوارم جناب شهریار خان عزیز ممنونم از توجه جنابعالی به درخواست بنده اما عزیز جان نه اینکه کارم حل نشد بلکه با یکی از فایل فلشهایی که ارسال فرمودی ترانزیستور افقی هم درجا سوخت این فایلهامشکل دارند اگر فایل مطمعنی برایم ارسال کنی ممنون ودعاگوی جنابعالی وهمکاران دیگر هستم.جهت اطلاع حضرتعالی و دیگرهمکاران محترم این تی وی ایراد تغذیه داشت رفع گردید با ایسی مموری خودش کارمیکرد هم با ریموت وهم با دکمه های جلو اما فاقد صدا بود با پاک کردن آیسی خودش وزدن این برنامه ها روشن میشود اما نه ریموت ونه دکمه های جلو عمل نمیکند فقط برفک .قبلا هم عرض کردم دوتا هستند که به این درد گرفتارند .ممنونم از لطف جنابعالی ودیگرهمکاران عزیز.....دارابی .... بانام مستعار گندم کال
درود
عزیز جان بنده شهریار نیستم
فایل بالایی برای جناب شهریار هست
که ایشون فایلها را از دستگاه های سالم
کپی می گیرن و فایلهای ایشون سالم هست
شما شاید ایراد دیگری داری ؟
اون فایلها را هم جناب کیانفر اپلود کرده بود
من فقط لینک را دادم به شما
ضمنا لطف کرده و درخواستهای تکراری نزنید
یک بار کافیه
ویرایش توسط ASHKAN-NO : 13th December 2015 در ساعت 16:14
موقع ف ی ل ت ر شدن
همکار عزیز وبزرگوارم آقایی که عاشق طبیعت وماهیگیری هستی دست گلت درد نکنه با این فایل فلش که برام گذاشتی جهت تلویزیون کونیکا 1407ممنونم سپاسگذارم فایل بسیار عالی بود
موقع ف ی ل ت ر شدن
karim1350 (15th December 2015)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)