سلام
دوستای عزیز 2 تا از درایوهام کلاً فرمت شدن کل زندگیم توی اون درایو بود هر نرم افزار ریکاوری تست کردم جواب نداد از دوستان عزیز نرم افزاری سراغ دارین تا بتونه بهم کمک کنه ممنون...
سلام
دوستای عزیز 2 تا از درایوهام کلاً فرمت شدن کل زندگیم توی اون درایو بود هر نرم افزار ریکاوری تست کردم جواب نداد از دوستان عزیز نرم افزاری سراغ دارین تا بتونه بهم کمک کنه ممنون...
http://Telegram.Me/Emrouzna
من نرم افزار Recover My Files تقریباً تمامی ورژن ها رو تست کردم اما نتیجه مطلوبی نگرفتم
http://Telegram.Me/Emrouzna
دوست عزیز
منم قبلا دچار چنین مشکلی بودم و تجربه کردم
هر کدوم از نرم افزارهای بازیابی قابلیتهایی دارند و می تونند تعدادی از فایلها رو برگردونند
البته فایلهای ویدئویی خیلی به ندرت بازیابی میشه !
شما این نرم افزار رو هم تست کنید Recuva اگه سرچ کنید لینکشو معرفی میکنه
سعی کنید بیشتر از نرم افزارهای بازیابی پارتیشن هم استفاده کنید
خلاصه باید چندتا نرم افزار رو تست کنید هرکدوم توانایی های خودشون رو دارند
موفق باشید
ASALAK (9th May 2017),Ghadron (26th December 2014),maram1354 (3rd January 2015),محمد خوزستان (27th December 2014),پروانه (27th December 2014),علي اصلاني (2nd January 2015)
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نرم افزار GetDataBack هم استفاده کن. این نرم افزار البته تحت داس بسیار بهتر نسبت به سایر نرم افزارها عمل میکنه.
موفق باشی
** سخاوت در زیاد دادن نیست، در به موقع دادن است**
[QUOTE=Ghadron;437761]سلام
سلام دوست عزیز این ریکاوری را نصب کن استفاده درست نصب واجرا بکنی کل برنامه ها تو برمی گردونه
لطفان بعداز استفاده نتجیه را اعلام کنید ممنونم
موفق باشید
ویرایش توسط maram1354 : 3rd January 2015 در ساعت 14:57
ASALAK (9th May 2017),BBBRRR (28th December 2017),saeidazimi (7th May 2015),SALEH (3rd January 2015),ابوالفضل ميسمي (3rd January 2015),خان (15th January 2016)
سلام دوستان لطفا بهترین برنامه که عملا برنامه های پاک شده روی تلفن همراه را ریکاوری میکنه برایم بگزارید
متشکرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)