لطفا فایل ایپرام تلویزیون های چینی را فقط در این تاپیک مطرح نمایید
لطفا فایل ایپرام تلویزیون های چینی را فقط در این تاپیک مطرح نمایید
ویرایش توسط pal-electronic : 16th April 2010 در ساعت 14:09
با سلام لطفا فایل ایپرام تلویزیون
ELECTRA
مدل ET2110MS
با تشگر
به خدا گفتم:عزیز ترین بندگانت چه کسانی هستند!
خداوند فرمود: انان که می توانند تلافی کنند...........
اما به خاطر من .می بخشند!
ASHKAN-NO (2nd November 2012),M.Salehi (4th March 2012),رامین فرهادی (2nd October 2010)
با سلام
لطفا فایل تلویزیون 21 میوتا مدل
my2102
با تشگر
ASHKAN-NO (2nd November 2012),M.Salehi (4th March 2012),venusz (30th October 2012),رامین فرهادی (2nd October 2010)
سلام علیکم
برادر من در هنگام در خواست حتما میبایستی شماره شاسی انرا بیان کنید و در ضمن در تلویزیونهای چینی شماره های ایسی روی شاسی نیز نوشته شود
شما میتوانید به بخش فایلهای تلویزیون چینی سر بزنید و براساس شماره شاسی و شماره های ایسی موجود روی شاسی فایل مورد نیاز خود را دانلود کرده و استفاده کنید
موفق و موید باشید
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Indigo][COLOR=DarkGreen]یا درست صحبت کن ، یا عاقلانه سکوت کن[/COLOR]
[COLOR=Orange] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Orange]شايد ثمره كلام دلنشيني را كه امروز به زبان مي آوريد فردا بچشيد[/COLOR]
[COLOR=Red]كم دانستن و پرگفتن مثل پول نداشتن و زياد خرج كردن است[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
دوست عزیز سلام
شما طبق فرمایش جناب فرهادی باید مشخصات کامل را درج می نمودید
لطفا به این لینک مراجعه نمایید و فایل ها را تست کنید
موفق باشید
با سلام
لطفا فایل تامسون 21 مدل 21mf10ka
شماره ایسی فرمان TMP47C637N-RA44
شماره ایسی جنگل TDA8842
شماره شاسی
PCB TX807 MAIN W/KEYBD
2081763C BR-FREE
با تشگر
ASHKAN-NO (2nd November 2012),M.Salehi (4th March 2012),venusz (30th October 2012),رامین فرهادی (4th October 2010)
سلام علیکم
برای دانلود فایل به این لینک بروید
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Indigo][COLOR=DarkGreen]یا درست صحبت کن ، یا عاقلانه سکوت کن[/COLOR]
[COLOR=Orange] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Orange]شايد ثمره كلام دلنشيني را كه امروز به زبان مي آوريد فردا بچشيد[/COLOR]
[COLOR=Red]كم دانستن و پرگفتن مثل پول نداشتن و زياد خرج كردن است[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
=============================================
با عرض سلام وخسته نباشید
فایلی را که زحمت کشیده اید ایراد دارد
با ایسی خودش فقط صدا کم وزیاد نمی کند
ولی با این فایل در حالت اول برفک دارد تا کانال
را تعویض می کنیم دیگر از روی av خارج نمی شود
ولی صدا را کم وزیاد می کند
با تشگر از زحمات شما:10:
ASHKAN-NO (2nd November 2012),elc.rgb (27th October 2011),KIAN FAR (5th October 2010),M.Salehi (4th March 2012),pal-electronic (6th October 2010),venusz (30th October 2012),رامین فرهادی (4th October 2010)
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
ASHKAN-NO (2nd November 2012),elc.rgb (27th October 2011),KIAN FAR (6th October 2010),kiani (6th October 2010),M.Salehi (4th March 2012),pal-electronic (6th October 2010),torkan (7th October 2010),venusz (18th September 2011),رامین فرهادی (6th October 2010)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)