خب میرسیم سر اصل مطلب و قدم نهایی یعنی نصب SDk آندروید و ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی
مرحله اول : JAVA runtime
چون برنامه نویسی آندروید بر اساس جاواست پس پیش نیاز اولیه برای آن جاوای ورژن 5 به بالاست .برای تست اینکه این برنامه روی سیستم نصب است یا خیر Command Prompt رو باز کنید و دستور java –version رو وارد کنید اگر جاوا نصب باشه ورژن اون نمایش داده میشه. خروجی باید شبیه به این باشد :
کد:
java version "1.6.0_14" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_14-b08) Java HotSpot(TM) Client VM (build 14.0-b16, mixed mode, sharing)
به 1.6.0_14 توجه کنید اگراز 1.6 پایین تر باشه نمیشه. اگه به خطا برخوردید یعنی جاوا نصب نیست پس فایل نصب رو از اینجا دانلود و نصب کنید.
مرحله دوم : Eclipse
این برنامه یک محیط توسعه یکپارچه نرم افزار یا IDE است که با آن میتوان به تولید برنامه به زبان های مختلف پرداخت.حداقل ورژن مورد نیاز 3.4 است. اگر آنرا ندارید ا ز اینجا دانلود و نصب کنید.
مرحله سوم : کیت برنامه نویسی اندروید و کامپایلر اندروید (Android SDK) - ورژن r06
این برنامه هم رو مدیر عزیز زحمتش رو کشیده به طور مستقیم میتونید دانلود و نصب کنید.دقت کنید که برای نصب روی ویندوز فقط فایل android-2.1_r02-windows.zipکفایت میکنه بقیه فایل برای پلتفرم های دیگر مثل لینوکس و مک هستند. از اینجا دانلود کنید
حالا برای ادامه کار :
1- ابتدا androidSDK که در مرحله سوم دانلود کردید در root یکی از درایو ها مثل درایو C از حالت فشرده خارجش کنید (Extract کنید (
خب قبل از اینکه ادامه آموزش رو بنویسم لازمه یه نکته رو یادآوری کنم :
این روش نصب sdk به صورت آفلاین ، اولین بار است که در تمام سایت های فارسی زبان اموزش داده میشه و تمام حقوق اون فقط و فقط مختص and-roid.ir و اینجانب hamedpc007 می باشد.
بعد از اینکه فایل فشرده رو Extract کردید به درایوی که اون رو Extract کردید برید و نام پوشه را به SDK تغییر بدید.
حالا طبق تصویر باید محتوات این پوشه به این شکل باشه.
2- حالا وارد پوشه ی platforms شوید. مانند شکل زیر :
3- پوشه جدیدی به نام android-2.1_r01-windows در این مسیر بسازید. مطابق شکل زیر
4- حالا می رسیم به فایل هایی که در پست شماره 3 گفته بودم دانلود کنید. اوج زیبایی کار دقیقا همین جاست که خودم کلی گشتم تا تونستم پیدا کنم این همون روش نصب آفلاینه یعنی دیگه گوگل نمی تونه جلوی نصب شما رو بگیره . نه چیز شکن می خواد نه تغییر آی پی . خیلی با دقت ادامه رو انجام بدید.
5- وارد مسیر C:\SDK\platforms\android-2.1_r01-windows بشید و اولین فایل اون مجموعه یعنی data.rar رو در اون Extraxt کنید باید اینجوری بشه :
6- به همین ترتیب فایل های بعدی یعنی images.rar و samples.rar و skins.rar و templates.rar و tools.rar را در همین پوشه Extraxt کنید. تا اینجا باید مطابق شکل محتویات پوشه این شکلی شده باشه :
7- آخرین پوشه یعنی ro.rar رو هم باید مثل بقیه در همین پوشه Extract کنید ولی فرقش با بقیه اینه که این فایل داخلش پوشه نداره یعنی باید فایل هاش رو اینجا Extract کنید مطابق شکل زیر :
8- خب دیگه هفت خوان رستم رو گذروندیم اگه همه مراحل رو به درستی انجام داده باشید فقط می مونه اجرای Emulator
9- برای اجرای Emulator به مسیر C:\SDK رفته ( البته درایو C همون درایوی که در مرحله اول برای Extract فایل ها انتخاب کرده اید ) و فایل SDK Setup.exe را اجرا کنید . هر چی پیغام و این جور چیزا دیدید همه رو cancel کنید. اگه مراحل قبلی رو درست انجام داده باشید باید مطابق شکل در برگه installed packages عبارت SDK Platform Android 2.1,API 7,revision 1 در لیست سمت راست ظاهر شده باشد
10 – برای اجرای Emulator باید یک دستگاه مجازی یا virtual Device بسازید
11-مطابق شکل بروی virtual Devices و سپس بر روی new کلیک کنید تا فرم بعدی ظاهر شود
12- در فرم ظاهر شده اطلاعات لازم برای دستگاه مجازی را وارد کنید شکل زیر برای ساخت یک دستگاه مجازی مطابق با hero است. در نهایت روی create AVD کلیک کنید
13- حالا این دستگاه hero را انتخاب کنید و دکمه start را کلیک کنید.
14- با کلیک کردن روی دکمه استارت آندروید روی Hero مجازی شما در حال لود شدن است . تبریک میگم مبارکتون باشه!
این هم نتایج اجرای برنامه
در ادامه کار می خواستم تنظیمات Eclipse رو هم بگم ولی ببخشید خیلی خسته شدم انشاالله در پست بعد .
باز هم یادآوری می کنم این آموزش از طرف And-roid.ir برای اولین بار تقدیم شما و همه فارسی زبانان عزیز گردید.