سلام دوستان
حالا وقتشه که بریم سراغ دومین مرحله جهت انجام یک آپ دیت با Phoenix
همینجا خدمتتون عرض کنم که برای آپ دیت گوشیتون میتونید از دو نوع فایل های آپ دیت استفاده کنید ، یکی بصورت برنامه های exe که به وفور در نت پیدا میشه و اینهارو میتونید بصورت یک نرم افزار نصبش کنید و بعدش با استفاده از Phoenix برید برای آپ دیت گوشیتون
البته در این روشی که من بهتون آموزش میدم از این فایل ها استفاده نکردم ، چون خیلی بهشون اطمینان ندارم .چون دیدم که علی رغم اینکه گفته اند که مثلاً این فایل exe زبان فارسی رو ساپورت میکنه ، اما گاهی اوقات دیده میشه که واقعاً زبان فارسی رو ندارند .بنابراین من در این تاپیک از فایل های آپ دیت مطمئن تری استفاده میکنم که خیالتون رو ، از ساپورت زبان فارسی راحت میکنه
برای تهیه اینگونه فایل ها باید از نرم افزار NAVIFIRM استفاده کنید که در همین پست براتنون گذاشتم ( فقط کافیه دانلودش کنید و از حالت فشرده خارجش کنید و اجراش کنید...همین !!! )
برای استفاده از این نرم افزار باید اولش به اینترنت وصل شده و بعد نرم افزار رو اجرا کنید و بعد مدت کوتاهی در ستون اول سمت چپ این نرم افزار میتونید لیست گوشی های نوکیا رو با RM مربوطه ببینید
همونطور که مشاهده میکنید ممکنه برای یک مدل از گوشی نوکیا ما 4تا RM داشته باشیم
اما شما باید اون مدلی رو انتخاب بکنید که RM اون بر روی لیبل روی گوشیتون نوشته شده
مثلاً برای 5230 ما 4 تا RM داریم که شامل این موارد هستش :
RM-588
RM-593
RM-594
RM-629
ما برای آپ دیت گوشیمون که میخواهیم زبان فارسی رو ساپورت کنه نیاز به همون اولین RM و مثلاً در مورد 5230 به مدل RM-588 نیاز داریم .
خلاصه...
فرض میگیریم که قصد داریم یک گوشی 5230 نوكيا رو آپ دیت کنیم و در نتیجه در همون ستون اول سمت چپی یا همون Products این نرم افزار نوکیا 5230 دارای RM-588 رو کلیک میکنیم و باز هم یه ذره صبر میکنیم
حالا در ستون دومی یا همون Releases میتونید ورژن های مختلف آپ دیت نرم افزاری یا فیرمور مدل گوشیتون رو ببینید
اما...
اما...
و باز هم اما...
به شرط و شروطه هااااا...
شرطش هم اینه که اون ورژن زبان فارسی رو ساپورت کنه ...
حالا چطوری بفهمیم که آیا ورژن مورد نظرمون زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه ؟
میگم خدمتتون ...
اینو دیگه باید " یه ذره دندون رو جیگر بذارید " و ورژن مربوطه رو کلیک کنید و باز هم یه ذره صبر کنید تا در ستون سومی یا همون Variants پروداکت کد های مختلف این ورژن و زبانهای مختلف رو ببینید
مثلاً در مورد این 5230 نوكياکه قصد آپ دیتش رو داریم ما چند تا پروداکت کد فارسی داریم که نشانه اون درج كلمه IRAN در ادامه رنگ گوشي هست كه میتونید یکی از اونهارو انتخاب کنید
در پرانتز عرض کنم که در همین ستون Variants برای بعضی مدل های نوکیا بر اساس رنگ گوشی ما پروداکت کد های مختلفی داریم ، که در اینجا باید بر اساس رنگ گوشیتون پروداکت کد فارسی مربوطه رو انتخاب و بر روی اون کلیک کنید
حالا ....
بریم سراغ آخرین ستون که اسمش هستش File
همونطور که مشاهده میکنید ، در اینجا ما فایل های آپ دیت مورد نیازمون رو بر اساس مدل گوشیمون و پروداکت کد فارسی انتخاب شده خودمون داریم که برای دانلود اونها باید فایل هارو تیک بزنید و در انتها برید و کلید Download from FiRe رو بزنید تا دانلود فایل های آپ دیت مورد نیازتون شروع بشه
برای تفهیم بیشتر یه عکس از این برنامه NAVIFIRM و نحوه انتخاب فایل های مورد نیاز آپ دیت گوشی 5230 کلاسیک رو میبینید
خوب ...
این از این ....
یه ذره دیگه استراحت کنیم و بریم سراغ ادامه آموزش در پست بعدی این تاپیک ...