نوشته اصلی توسط
شهریار
دوست عزیز سلام
همش که شد چه فایده ای دارد!!!
فایده اش این است که اسپیکر زنده می شود مگر اینکه بخواهید اسپیکر را دور بیندازید و یک اسپیکر دیگر بخرید
برای رفع عیب نیز اعتقاد من بر خرابی خازن است
این خازن بیشتر خازن صافی است
خازن صافی می تواند خازن های بزرگ کنار دیودها باشد که به آن اشاره کردید
می تواند هم خازن های کوچکی که در ورودی و خروجی رگلاتورها قرار دارد باشد
مورد دوم بنظر من می تواند رفع عیب دستگاه شما باشد
تست و نتیجه را نیز متعاقبا اعلام کنید
سلام دوست عزیز، ممنون واسه پیامت.
بیبین عزیزم اعضائ این سایت، هیچ کدوممون ناشی نیستیم و هر کاری رو میخوایم شروع کنیم اول به نتیجش فکر میکنیم و اینکه اصلا ارزش اون وقت و هزینه ای که قرارِ براش بزاریم رو داره یا نه. اگه قرار باشه مدار رو باز کنم و اونهمه sealing رو بشکنم که یه صدایِ جزئیِ فرکانس پایین برطرف بشه بعدش هزارتا صدای فرکانس بالا بابت اون vibration های وحشتناکِ داخل ساب ووفر ایجاد بشه تو دستگاه و مجبور شم کلی چسب کاری و seal استفاده کنم که آیا مثل اول بشه یا نه، هزار سال دست بهش نمیزنم و با همون صدای فرکانس پایین مدارا میکنم.
بله عزیز امکانش زیاده از اون خازنهای بزرگ باشه که رنجِ میکروفارادهای بالایی دارن، چون اطراف اونها خازنهای ریز در حد 16 ولت و 2200 میکروفارادی هست که فکر نکنم مهم باشن و واسه سوئیچ کردنش باشن. ولی این عجیبه که به مرورِ زمان دستگاه کار میکنه تعدادِ صداها بیشتر میشه نه قدرتشون! چون معمولن طبیعت خازن اینه که سرد میشه leakage اش بیشتر میشه!
باید ابتدا لحیم ها تست شن بعد سراغ خازنها بریم.
امیدوارم دوستانِ دیگه که این نوع اسپیکر رو دارن و این مشکل رو تونستن حل کنن همینجا اعلام کنن تا ما هم استفاده کنیم
از همه دوستان، مخصوصان شهریارِ عزیز تشکر میکنم به خاطر راهنماییهاشون