PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع ووصل مکرر محافظ برق

gravit
19th September 2021, 18:19
سلام دوستان یک محافظ برق دارم مدل تیراژه.مشکل اینه که مثلا کولراتاق دیگه رو که روشن میکنم محافظ قطع میشه وچندثانیه بعد روشن میشه بدون دوباره چشمک زدن روشن میشه رو چراغ سبز.هربارمثلا یک وسیله برقی توخونه خاموش روشن میکنم این هموخاموش روشن میشه. یک خازن ۲۲۰ میکرو عوض کردم ویک خازن ۶۸۴ بود که به جاش یک ۴۷۴ کارکرده گذاشتم بازبی فایده بود.به نظرشما مشکل ازچی میتونه باشه

محمد خوزستان
20th September 2021, 00:08
با سلام به شما دوست عزیز و همکار محترم خازن بغل رله رو تعویض کن مشکل برطرف میشه با تشکر

gravit
20th September 2021, 08:35
یک خازن ۲۲۰ میکرو بود همون بغل رله عوض کردم بازمشکل پابرجا بود

fershid
20th September 2021, 10:11
به جای خازن 684باید خودشو ویا824میکرو بزنی نه474

3400
20th September 2021, 16:15
سلام دوستان یک محافظ برق دارم مدل تیراژه.مشکل اینه که مثلا کولراتاق دیگه رو که روشن میکنم محافظ قطع میشه وچندثانیه بعد روشن میشه بدون دوباره چشمک زدن روشن میشه رو چراغ سبز.هربارمثلا یک وسیله برقی توخونه خاموش روشن میکنم این هموخاموش روشن میشه. یک خازن ۲۲۰ میکرو عوض کردم ویک خازن ۶۸۴ بود که به جاش یک ۴۷۴ کارکرده گذاشتم بازبی فایده بود.به نظرشما مشکل ازچی میتونه باشه
دوست عزیز خازن پلی استر تعویض شه و دیود زنر هم تست شود

ASALAK
20th September 2021, 16:30

درود دوست عزیز
خازن پلیسترتغذیه (شکلاتی قرمز ) که علامت زدم رو تعویض کن 155 هستش
مشکل حل میشه

120777