ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این قطعه ترانز یستور هست یا ماسفت

mk35
4th September 2023, 16:30
سلام خدمت مدیر ان این قطعه ماله فایندر تصویری هست قسمت شارژ باتری براثر اتصال سوخت آیا مشابه این چی هست میشه جایگزین کرد ممنون میشم این ترانز یستور هست یا ما سفت ممنون122198122199

mk35
6th September 2023, 02:05
سلام لطفآ مدیران راهنمایی کنند این قطعه جی هست مشابه این قطعه چی هست

KIAN FAR
6th September 2023, 02:39
سلام لطفآ مدیران راهنمایی کنند این قطعه جی هست مشابه این قطعه چی هست

Q که ترانزیستور هست ایسی رگولاتور یا چیز دیگری نیست ...ولی اینکه چه نوع ترانزیستوری باید در کتاب مشابهات پیداش کنید بنده خودم به این شماره ندیدم ... احتمال زیاد هم سوییچ رگولاتور زیریش هست که خیلی چیزا میتونید جاش بزنید فقط باید مثب و منفی بودنش رو مشخص کنید
شاید مدیران و دوستان بهش برخورد کرده باشند بتونند راهنمایی کنند

mk35
6th September 2023, 19:53
سلام جناب کیانفر من به فروشگاه امیر آیسی زنگ زدم شماره قطعه خودم بهش دادم گفت موجود نیست گفتند این بهش می خوره گفتم مد یران راهنمایی کنند میشه جایگزین کر د یا نه AO3401122201

moghadamelectronic
7th September 2023, 17:14
درود

اگه فت منفی باشه بله میتونید جایگزین کنید

mk35
7th September 2023, 21:53
سلام جناب مدیر اکر فت منفی باشه من نمی دونم چگونه باید فهمید کمی راهنمایی کنید چون قسمت فروش سایت مشخصات نوشت اکر راهنمایی کنید ممنون میشم
122202

moghadamelectronic
9th September 2023, 00:23
سلام جناب مدیر اکر فت منفی باشه من نمی دونم چگونه باید فهمید کمی راهنمایی کنید چون قسمت فروش سایت مشخصات نوشت اکر راهنمایی کنید ممنون میشم
122202

متاسفانه اطلاعاتی از قطعه وجود نداره ولی احتمال خیلی زیاد موسفته شما یک موسفت منفی و یک موسفت مثبت تهیه کن یکیش جواب میده

mk35
9th September 2023, 16:03
سلام جناب مدیر از این که پاسخ دادین ممنون ولی عکسی که گذاشتم این ماسفت کانال p نوشته می کن ماسفت منفی کار میکنه یعنی میشه جایگز ین کرد

mahanSat
10th September 2023, 10:56
سلام جناب مدیر از این که پاسخ دادین ممنون ولی عکسی که گذاشتم این ماسفت کانال p نوشته می کن ماسفت منفی کار میکنه یعنی میشه جایگز ین کرد
سلام ماسفت p کانال یعنی مثبت و N هم میشه منفی هر دو ولتاژ کاریشون یکیه فقط تفاوت اسمی سورس، درین، گیت تو پایه هاشون هست شما بهتره همان نوع ماسفت رو استفاده کنید

mk35
11th September 2023, 01:42
سلام دوست عزیز همان ماسفت تو بازار نیست سایت امیر آیسی که بیشتر قطعات را داره میکه ندارم باید مشابه جایگزین کنید من مشا به این ماسفت تهیه کردم ولی نصب نکردم این ماله قسمت شارژ باتری فایندر هست 12 والت برق روی آیسی میره این ماسفت را نصب کنم مشکلی پیش نمیاد مد یران راهنمایی کنند با سپاس122205

mahanSat
11th September 2023, 14:52
سلام دوست عزیز همان ماسفت تو بازار نیست سایت امیر آیسی که بیشتر قطعات را داره میکه ندارم باید مشابه جایگزین کنید من مشا به این ماسفت تهیه کردم ولی نصب نکردم این ماله قسمت شارژ باتری فایندر هست 12 والت برق روی آیسی میره این ماسفت را نصب کنم مشکلی پیش نمیاد مد یران راهنمایی کنند با سپاس122205
سلام بهتره سعی کنید قطعه رو از روی بردهای اوراقی برداشته و نصب کنید این ماسفت که تو تصویر گزاشتی p کانال مثبت است خب تست کنید توکل به خدا:smile:

mk35
21st September 2023, 10:31
سلام من این ماسفت را نصب کردم مشکل حل شد ولی باتری را سه ساعت شارژ می گذارم در صد باتری پر میشه فردا می خواهی استفاده کنی درصد باتری کم میشه مشکل چی هست لطفآ مد یران راهنمایی کنند ممنون 122230

mk35
24th September 2023, 02:17
سلام مدیران که جواب سوال مرا ندادن لطفآ دوستان بکن این ماسفت که علامت زدم چه کاری انجام میده اگر این قطعه نصب نباشه چه مشکلی

پیش میاد آیا برای شارژ استفاده میشه لطفآ مد یران راهنمایی کنند ممنون

122233

mk35
26th September 2023, 03:17
سلام یعنی یک تعمیر گار وارد به کار نیست جواب این دو پست را بده یعنی همه خواب هستن چند روزه سوال کردم یک نفر پیدا نشد جواب مرا بده یعنی کسی عییب فایندر تصو یری را بلد نیست

moghadamelectronic
27th September 2023, 17:48
دوست گرامی لابد کسی از این فایندر جلوی دستش نداره که جواب نداده

mahanSat
29th September 2023, 19:49
سلام من این ماسفت را نصب کردم مشکل حل شد ولی باتری را سه ساعت شارژ می گذارم در صد باتری پر میشه فردا می خواهی استفاده کنی درصد باتری کم میشه مشکل چی هست لطفآ مد یران راهنمایی کنند ممنون 122230
درود
معمولا مشکلات نرم افزاری هم باعث این مشکل میشه فایندر را با آخرین پچ آپدیت و تنظیمات کارخانه کنید

mahanSat
29th September 2023, 19:52
سلام مدیران که جواب سوال مرا ندادن لطفآ دوستان بکن این ماسفت که علامت زدم چه کاری انجام میده اگر این قطعه نصب نباشه چه مشکلی122233 پیش میاد آیا برای شارژ استفاده میشه لطفآ مد یران راهنمایی کنند ممنون
قطعه باید نصب باشه ماسفت ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﺳﻮﺋﯿﭻ ﭘﺮﺳﺮﻋﺖ ﺩﺭ ﻣﺪﺍﺭ ﺍﺻﻠﯽ ﺷﺎﺭﮊ ﻭ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ ﻣﺤﺎﻓﻈﺘﯽ ﻋﻤﻞ ﻣﯽکنه.

mk35
30th September 2023, 11:23
قطعه باید نصب باشه ماسفت ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﺳﻮﺋﯿﭻ ﭘﺮﺳﺮﻋﺖ ﺩﺭ ﻣﺪﺍﺭ ﺍﺻﻠﯽ ﺷﺎﺭﮊ ﻭ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ ﻣﺤﺎﻓﻈﺘﯽ ﻋﻤﻞ ﻣﯽکنه.

سلام تشکر من این ماسفت را نصب کردم فایده ای نداشت آیا این ماسفت برای شارژ باتری استفاده میشه یعنیی زمانی که باتری را شارژ می کنم این ماسفت چه کاری در برابر شارژ باتری انجام میده ممنون و تشکر

mk35
3rd October 2023, 12:21
سلام اکر میشه دوستان یک باتری معر فی کنند که بشه روی این فایندر استفاده کنم و چند والت باشه و زود شارژ خالی نکنه ممنون میشم پاسخ بد ین عکس باتری قرار می دم جون ماسفت نصب کردم فرفی نکرد122260