ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد پروگرام کردن آی سی

ramin9896
17th September 2010, 03:31
سلام
استاد عزیز من انتظار داشتم سایت شما خیلی تخصصی باشه وشاید من نمیدونم از کجا اطلاعات پیدا کنم لطفا برای پروگرم کردن فلش وخارج کردن از برد بوسیله پروگرمر2000 برای سوپرمکس 9200 راهنمایی فرمایید
متشکرم

رامین فرهادی
17th September 2010, 15:09
سلام
استاد عزیز من انتظار داشتم سایت شما خیلی تخصصی باشه وشاید من نمیدونم از کجا اطلاعات پیدا کنم لطفا برای پروگرم کردن فلش وخارج کردن از برد بوسیله پروگرمر2000 برای سوپرمکس 9200 راهنمایی فرمایید
متشکرم

سلام علیکم
برادر عزیز لطفا در انتخاب پست خود دقت کنید و در بخش مربوطه عنوان کنید و پست شما به اینجا انتقال داده شد
در ثانی تا حالا در این مورد سوالی نکردید پس چطوری انتظار دارید و این حرف را میزنید ؟
اگر سوال میکردید و به شما جواب نداده بودند حق با شما بود
ابتدا ایسی فلش را از روی ماین برد توسط هیترجدا میکنیم
(در برخی از ماین بردها ایسی فلش سوکتی میباشد)
بعد پایه های ایسی فلش را با مسواک و تینرخوب تمیز میکنیم و در دستگاه پروگرامر(ادابتور) قرار میدهیم و سپس نرم افزار پروگرامر را اجرا میکنیم و روی گزینه سلکت را میزنیم و شماره ایسی را وارد میکنیم سپس گزینه READ خواند (رد) را میزنیم تا محتویات داخل ایسی توسط دستگاه خوانده شود بعد گزینه دیلت و یا ارس را میزنیم تا محتویات ایسی پاک شود و ایپرام مورد نظر را از سیستم کامپیوتر لود (LOAD) میکنیم گزینه پروگرام و بعد ویرفی یا اتو را میزنیم و در اینجا کار خاتمه می یابد
البته این روش را باید به صورت عینی یکجا ببینید تا یاد بگیرید
موفق و موید باشید.

21865

21866

21867

21868

21869

21870

21871

مهردادابوالحسنی
1st February 2011, 19:01
سلام ایا بنده که تا بحل این کارو نکردم به نظر شما میتونم با پرگرامر کار کنم برای فلش کردن رسیور

KIAN FAR
1st February 2011, 19:21
سلام ایا بنده که تا بحل این کارو نکردم به نظر شما میتونم با پرگرامر کار کنم برای فلش کردن رسیور

باید به تعمیرات هم اشنایی داشته باشید
دراوردن و لحیم مجدد ایسی فلش که باید دستتان هم راه افتاده باشد والا پایه های ایسی و همچنین مدارات روی برد را از بین میبرید و دیگر قابل تعمیر نمیباشد

غدیر
2nd February 2011, 08:59
نیاز مند تجربه وکار است ودیگر اینکه با پروگرامرونحوه دادن برنامه وپروگرام کردن بدانید اگر کار نکرده اید بهتر است به یک فرد مجرب مراجعه کنید واز زیانهای احتمالی در امان باشید.

karimkhani
14th April 2012, 00:37
با سلام من tnm2000دارم تمام ای سی هارو پرگرم میکنم عالی کار میکند بجز48پینها تا بهال موفق نشدم ایاممکن است سوکت خراب باشد با این توضیح که از دستگاه سالم هم ای سی پرگرم کردم خالیکرد راهی پیشنهاد میکنید با سپاس

TuneUp_Vahab
14th April 2012, 01:31
با سلام من tnm2000دارم تمام ای سی هارو پرگرم میکنم عالی کار میکند بجز48پینها تا بهال موفق نشدم ایاممکن است سوکت خراب باشد با این توضیح که از دستگاه سالم هم ای سی پرگرم کردم خالیکرد راهی پیشنهاد میکنید با سپاس

سلام دوست عزيز :

آي سي هاي 48 پين خيلي حساس مي باشند پس بعد از در آوردن آن با تينر ( ترجيحا با 20000 ) كاملا شستشو داده و در آداپتور قرار دهيد 100 % موفق خواهيد شد .

M.Salehi
14th April 2012, 10:15

سلام دوست عزیز
طبق فرمایش دوست عزیم پایه های ایسی رو با تینر شستشو دهید در ضمن این نوع ایسی ها چون دارای پایه های ظریف و چسبیده به هم هست موقع گذاشتن روی سوکت دقت زیادی بکنید اگه یکی از پایه های ایسی با سوکت در گیر نشه پروگرم کردن درست انجام نمیشه
موفق باشید

حميد ذوالعلا
15th April 2012, 00:31
سلام
من با اي سي هاي 44 پايه زياد كار ميكنم.اوايل جهت ريد و رايت اين اي سي خيلي اذيت ميشدم.
تجربه اي كه من دارم اينست كه قبل از گذاشتن اي سي در سوكت(ادابتور)با هويه كف پايه هاي اي سي را حرارت داده تا لحيم براق سر پايه ها نمايان شود.انگاه بدون خطا ميتوانيد اي سي را خوانده و پاك و رايت كنيد.

Modernelectronic
22nd May 2021, 05:13
سلام

استاد راهی هست که ایسی 48 پین رو، از روی برد بدون جدا کردن خواند ؟

ASALAK
22nd May 2021, 11:39
درود
با کابل جیتک میشه اینکار رو کرد
البته اگه برد پینهای مذکور رو داشته باشه وگرنه پیدا کردن پایه های جی تک خیلی مشکله
این ایسی مربوط به چه دستگاهی هستش ؟

Saed2014
22nd May 2021, 11:48
درود
خیر امکانش نیست