توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست مدار صدای دینگ دینگ دارم صدای الارم
andy2010
22nd March 2011, 02:45
در خواست مدار صدای دینگ دینگ دارم صدای الارم باز بودن در ماشین های دوو
لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر
علي اصلاني
24th March 2011, 19:50
در خواست مدار صدای دینگ دینگ دارم صدای الارم باز بودن در ماشین های دوو
لطفا راهنمایی فرمایید .
با تشکر
قلب مدار را یک ای سی به شماره M602 یا (vm11) تشکیل می دهد و به وسیله کلیدی که به پایه ۱ مدار وصل است مدار تحریک می شود .ای سی مدار دارای ۲ عدد اسیلاتور مجزا برای ایجاد دو تن مختلف صدا می باشد.
31675
تغذیه ای سی ۳ الی ۴٫۵ ولت می باشد که به پایه های ۸ و ۴ اتصال می یابند که به راحتی می توانید مدار را به وسیله ۲ عدد باطری قلمی راه اندازی کنید
برای اتصال مقاومت به پایه های ۶ و ۷ می توانید از یک مقاومت ۳۹۰کیلواهم و یک پتانسیومتر۳۰۰ کیلو و یا مقداری دیگر در همین حدود که به هم سری شده باشد استفاده کنید که تن صدای دستگاه و همچنین سرعت نواختن دستگاه به وسیله پتانسیومتر قابل تغییر است
ترانزیستوری که به پایه ۵ مدار متصل است را می توانید ترانزیستور BC 237 استفاده کنید و ترانزیستور دیگر که به بلند گو متصل است را می توانید از ترانزیستور SS 9012 و یا مشابه ان را به کار ببرید و از یک بلنگو ۸ اهمی برای خروجی استفاده نمایید.
ARIYA
25th March 2011, 01:56
درود
این هم نقشه برد مدار چاپی و لیست قطعات شماتیک بالا است منتهی
یک تغییر کوچک مانند اضافه شدن دیود یکسوساز در ورودی و ...
در آن صورت گرفته است که برای ایمنی مدار میباشد
31682
31683
andy2010
3rd April 2011, 23:39
با تشکر از توجه تان
فقط من مدار صدای دینگ دینگ می خواستم نه دینگ دانگ
باز هم تشکر میکنم
hasanzsat
4th April 2011, 01:38
با تشکر از توجه تان
فقط من مدار صدای دینگ دینگ می خواستم نه دینگ دانگ
باز هم تشکر میکنم
با انتخاب مقدار مساوی خا زن ومقاومت البته با تولرانس کم در ورودیهایE1وE2می توانید به تن مورد نظرتان برسید.موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.