PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد فایل فشرده RAR

amir6m
25th March 2011, 13:16
با سلام و تبریک سال نو
بنده چند پارت از یک فیلم را دانلود کردم که در فایل فشرده rar قرار دارن و 2 پارت دیگش را نتونستم دانلود کنم
به محض اینکه میخوام این چند فایل دریافتی را ببینم ازم اون پارت دریافت نشده را درخواست میکنه
میشه کمک کنین بهم بگین به چه صورت میتونم این فایلها را از rar بکشم بیرون یا ببینمشون چون هر کلکی زدم فقط اجازه میده 30 ثانیش را ببینم
با تشکر فراوان از اساتید بزرگوار

omid.akbari
25th March 2011, 13:36
با سلام و تبریک سال نو
بنده چند پارت از یک فیلم را دانلود کردم که در فایل فشرده rar قرار دارن و 2 پارت دیگش را نتونستم دانلود کنم
به محض اینکه میخوام این چند فایل دریافتی را ببینم ازم اون پارت دریافت نشده را درخواست میکنه
میشه کمک کنین بهم بگین به چه صورت میتونم این فایلها را از rar بکشم بیرون یا ببینمشون چون هر کلکی زدم فقط اجازه میده 30 ثانیش را ببینم
با تشکر فراوان از اساتید بزرگوار
دوست من سلام
اصولا این تکه ها مثل پازل باید بچسبن به هم و شما هم 30 ثانیه بیشتر را دانلود نکردین.بعدشم برای کشیدن بیرون باید گزینه اکستراکت رو بزنی و مسیری رو براش مشخص کنی و ok
همین
برکت خداوند باشما باد
آمین

amir6m
25th March 2011, 13:57
دوست من سلام
اصولا این تکه ها مثل پازل باید بچسبن به هم و شما هم 30 ثانیه بیشتر را دانلود نکردین.بعدشم برای کشیدن بیرون باید گزینه اکستراکت رو بزنی و مسیری رو براش مشخص کنی و ok
همین
برکت خداوند باشما باد
آمین

با تشکر ازجوابتون ابکه فایلها به هم مرتبت هستند که هیچ شکی توش نیست
از نظر دانلود هم هر فایل 150mb هستش و فایل پیوست شده avi حدود 10 عدد فایله
من میخوام بدونم میشه این فایلها را بیرون کشید چون به هیچ عنوان نمیشه و فایل بعدی را درخواست میکنه
به این صورت که اگر فایل 2 نباشه فایل 2 را و اگر 1 تا 9 را داشته باشیم فایل 10 را درخواست میکنه
متشکرم

abbasyk
25th March 2011, 18:57
یه گزینه هست KEEP BROKEN FILES تیکش رو موقعی که می خواهی اکسترکت کنی بزن تا اون جایی که دانلود کرده رو اکسترکت می کنه
مرسی

amir6m
26th March 2011, 00:15
پاینده باد abbasyk
آقا جواب داد دمت گرم
از همه کسایی که راهنمایی کردن کمال تشکر را دارم
تشکر تشکر
:shad1::shad1::shad1::lay::lay: