ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد ضعف آنتن دهی سونی اریکسون مدل t715

ARIYA
21st July 2011, 06:14
درود
گوشی سونی اریکسون مدل T715 مربوط به یکی از آشنایان است که آنتن دهی ضعیفی دارد به گفته ایشان از روز اول این مشکل را داشته است
اما بعد از مراجعه به تعمیرگاه و دستکاری تعمیرکار بدتر شده است . من گوشی را باز کردم تعمرکار قسمتی که در عکس زیر علامت زده شده است
را لحیمکاری کرده بود . با بررسی ظاهری عیبی مانند قطعی مدار یا کنده شدن قطعات دیده نشد فقط تعمیرکار قبلی بسیار بد و ضمخت لحیمکاری کرده بود
که با تمیزکردن و درست کردن قسمت لحیمکاری شده تفاوتی در آنتن دهی مشاهده نشد .گوشی هنگامی که در دست قرار میگیرد ضعف آنتن بیشتر میشود
و حتی ممکن است به طور کلی آنتن دهی قطع شود لطفا دوستان راهنمایی کنند
38358

38359

hosaini 2000
21st July 2011, 10:59
درود
گوشی سونی اریکسون مدل T715 مربوط به یکی از آشنایان است که آنتن دهی ضعیفی دارد به گفته ایشان از روز اول این مشکل را داشته است
اما بعد از مراجعه به تعمیرگاه و دستکاری تعمیرکار بدتر شده است . من گوشی را باز کردم تعمرکار قسمتی که در عکس زیر علامت زده شده است
را لحیمکاری کرده بود . با بررسی ظاهری عیبی مانند قطعی مدار یا کنده شدن قطعات دیده نشد فقط تعمیرکار قبلی بسیار بد و ضمخت لحیمکاری کرده بود
که با تمیزکردن و درست کردن قسمت لحیمکاری شده تفاوتی در آنتن دهی مشاهده نشد .گوشی هنگامی که در دست قرار میگیرد ضعف آنتن بیشتر میشود
و حتی ممکن است به طور کلی آنتن دهی قطع شود لطفا دوستان راهنمایی کنند
38358

38359

با سلام
به نظر من قبل از هر اقدامی گوشی رو فلش کنید..
در مرحله بعد اطمینان از رسوبی نبودن اتصالات بخش آنتن
در مرحله بعدی شما میتونین مقره آنتن هوایی رو از مدار خارج کرده و مسیر رو یکسره کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
متشکرم

hadizamani
21st July 2011, 12:04
با سلام
به نظر من قبل از هر اقدامی گوشی رو فلش کنید..
در مرحله بعد اطمینان از رسوبی نبودن اتصالات بخش آنتن
در مرحله بعدی شما میتونین مقره آنتن هوایی رو از مدار خارج کرده و مسیر رو یکسره کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
متشکرم
سلام
کاملا با شما موافقم

ARIYA
22nd July 2011, 04:52
درود
در مورد فلش فکر کنم نیاز به باکـس باشد که بنده ندارم و کار من نیست اما در مورد خارج کردن مقر آنتن
آیا با این کار مشکلی به وجود نمیاد ؟ در ضمن کاراصلی این قطعه چیست ؟ و ایا بعد از یکسره کردن مسیر
قطعه را دوباره جای خودش قرار دهم یا نیازی نیست ؟
با سپاس

hosaini 2000
22nd July 2011, 05:20
درود
در مورد فلش فکر کنم نیاز به باکـس باشد که بنده ندارم و کار من نیست اما در مورد خارج کردن مقر آنتن
آیا با این کار مشکلی به وجود نمیاد ؟ در ضمن کاراصلی این قطعه چیست ؟ و ایا بعد از یکسره کردن مسیر
قطعه را دوباره جای خودش قرار دهم یا نیازی نیست ؟
با سپاس

جناب احسان پور عزیز
این قطعه به عنوان قطعه کمکی در موبایلهاست ..و کاربرد آن در مواقع ضروری و در مکانهای خارج از آنتن میتوان استفاده کرد و گاهی اوقات خرابی و اتصال این قطعه کوچک در مسیر آنتن باعث اختلال در سیستم آنتن دهی گوشی میشود..و خارج کردن آن از مدار و یکسره کردن آن هیچ مشکلی ایجاد نمیکند..و نیازی به بازگرداندن دوباره آن نیست.

hosaini 2000
25th July 2011, 10:37
جناب احسان پور عزیز
نتیجه کار چی شد؟
مشکل برطرف شد؟

ARIYA
26th July 2011, 02:32
درود
با برداشتن قطعه ای که مشخص کردید نتیجه ای حاصل نشد وآنتن تغییر نکرد
فایل فلش این مدل را از نت میگیرم و می برم فلش کنم نتیجه را اعلام میکنم