PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هارد 80 آیدی روشن نمیشود

omid.akbari
6th May 2011, 16:11
سلام بر دوستان.هارد 80 آیدی
روشن نمیشود.من قطعاتی را که علامت زدم تست کردم و سالم بودند.ممنون از راهنماییتون.برکت خداوند با شما باد.آمین

33636

omid.akbari
11th May 2011, 00:07
سلام
هارد 80 مکستور آیدی
ظرفیتشو 31 نشون میده و همون اندازه هم فرمت میشه.با چه برنامه ای میتونم به حالت اول خودش برگردونم؟
برکت خداوند با شما باد
آمین

Meisam-Alishahi
21st May 2011, 10:06
سلام
هارد 80 مکستور آیدی
ظرفیتشو 31 نشون میده و همون اندازه هم فرمت میشه.با چه برنامه ای میتونم به حالت اول خودش برگردونم؟
برکت خداوند با شما باد
آمین

هوالعليم

با سلام ، شما از نرم افزار HDAT2 استفاده نماييد و يا اگر اطلاعات خاصي نداريد با نرم افزار LOW LEVEL FORMAT تحت ويندوز مشكل را برطرف سازيد.

موفق باشيد

omid.akbari
19th June 2011, 23:46
سلام
هارد 80 مکستور
با hdat2 برگردوندم به حالت پیش فرض.با lowe level format بعد از حدود چهارساعت فرمتش کردم.حالا پارتیژن بندی نمیشه.با گزینه های داخل ویندوز،با پارتیژن مجیک و حتی سی دی ویندوز.هیچکدوم نمیزاره پارتیژن بندی کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید با چی میتونم پارتیژن بندیش کنم؟
با تشکر

omid.akbari
20th June 2011, 15:39
دوستان و عزیزان
یک نرم افزار خیلی قوی برای فرمت میخوام.lowe level format دارم.همه پارتیژنهارو فرمت میکنه جز پارتیژن C.ممنون از توجه عزیزان

Meisam-Alishahi
21st June 2011, 14:54
سلام
هارد 80 مکستور
با hdat2 برگردوندم به حالت پیش فرض.با lowe level format بعد از حدود چهارساعت فرمتش کردم.حالا پارتیژن بندی نمیشه.با گزینه های داخل ویندوز،با پارتیژن مجیک و حتی سی دی ویندوز.هیچکدوم نمیزاره پارتیژن بندی کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید با چی میتونم پارتیژن بندیش کنم؟
با تشکر

هوالعليم

با سلام ، وقتي كه هارد مورد نظر پارتيشن بندي نميشه اين بدين معناست كه همچنان مشكل پابرجاست شما با نرم افزار mhdd كل سطح هارد را اسكن نماييد و وضعيت را اعلام بفرماييد.

موفق باشيد

Meisam-Alishahi
21st June 2011, 15:02
دوستان و عزیزان
یک نرم افزار خیلی قوی برای فرمت میخوام.lowe level format دارم.همه پارتیژنهارو فرمت میکنه جز پارتیژن C.ممنون از توجه عزیزان

هوالعليم

با سلام ، برنامه LOW LEVEL FORMAT يك برنامه اي است كه كل هارد را فرمت سطح پايين ميكند نه پارتيشن ها را!!!:13: شما منظورتان چيه ؟ مشكل عدم فرمت درايو C هست ؟ لطفا منظورتان را واضحتر بيان كنيد.

موفق باشيد

omid.akbari
21st June 2011, 17:10
هوالعليم

با سلام ، برنامه LOW LEVEL FORMAT يك برنامه اي است كه كل هارد را فرمت سطح پايين ميكند نه پارتيشن ها را!!!:13: شما منظورتان چيه ؟ مشكل عدم فرمت درايو C هست ؟ لطفا منظورتان را واضحتر بيان كنيد.

موفق باشيد

ممنون از توجهت دوست من.با برنامه های مختلف و در آخر با manage تحت ویندوز هارد را به سه پارتیژن تقسیم کردم و پیریفرمت کردم.پارتیژن C فرمت نمیشود.باقی پارتیژنها فرمت میشوند.لطفا راهنمایی کنید منو.چرا که با low level format همه هارد فرمت میشود.ولی بعد از پارتیژن بندی درایو C فرمت نمیشود.با تشکر از زحماتتون