توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از كار افتادن قلم قرآني
abady
25th April 2012, 11:53
با سلام ...............دوستان مدتي است كه قلم هاي قرآني كه از چين وارد شده اند از نظر نرم افزاري مشكل پيدا كرده و در نوعي كه كليد ريست ندارد تعمير آن خيلي مشكل است از دوستان آيا كسي تجربه اي يا راه حلي يا نرم افزاري در اختيار دارد كه بتوان نوعي كه رنگ آنها سفيد است بتوان تعمير كرد ............با تشكر
M.Salehi
25th April 2012, 12:37
با سلام ...............دوستان مدتي است كه قلم هاي قرآني كه از چين وارد شده اند از نظر نرم افزاري مشكل پيدا كرده و در نوعي كه كليد ريست ندارد تعمير آن خيلي مشكل است از دوستان آيا كسي تجربه اي يا راه حلي يا نرم افزاري در اختيار دارد كه بتوان نوعي كه رنگ آنها سفيد است بتوان تعمير كرد ............با تشكر
سلام جناب ابادی
بنده مدتی پیش یک مدل اون رو تعمیر کردم شاید مشکل شما هم شبیه این باشه
قلم تعمیری بنده فایلهای مربوط به خواندن قران پاک شده بود و به زبان چینی همین معنی رو میداد میگفت که فایلهای اجرایی یا صوتی پاک شده
بنده از مشتری خواستم تا یکی سالمشو بیاره تا فایلهای اونو کپی کنیم و با کپی این فایلها قلم درست شد و این اولش شروع به کار کرد
اگه مشکل شما هم شبیه این هست بگید تا اقدامات لازم رو انجام بدیم
abady
25th April 2012, 16:35
با سلام.........جناب صالحي در اين قلم فقط موقع روشن كردن چند لحظه چراغ led روشن واصلا نه صدا داره وهيچ كدام از كليدها عكس العملي ندارن به هر حال شما اگه فايل سالم را داري لطف بفرماييد البته با ذكر شماره آيسي كه بايد فلش كنم ..........با تشكر
M.Salehi
25th April 2012, 18:23
با سلام.........جناب صالحي در اين قلم فقط موقع روشن كردن چند لحظه چراغ led روشن واصلا نه صدا داره وهيچ كدام از كليدها عكس العملي ندارن به هر حال شما اگه فايل سالم را داري لطف بفرماييد البته با ذكر شماره آيسي كه بايد فلش كنم ..........با تشكر
جناب آبادی
اون موردی که بنده گفتم داخل حافظه قلم رو با کابل مخصوصش خوندم و فایلهای سالم رو داخل ایسی حافظه ریختم
ربطی به فلش زدن یا ایپرام نداشت در ضمن این فایلها متاسفانه حدود 1.6 گیگ ظرفیت داره و آپلود اون غیره ممکنه
شما کابلش رو به کامپیوتر متصل کنید و ببینید داخل حافظه چیزی هست یا پاک شده
abady
22nd May 2013, 13:13
69718697196972069721697226972369724
abady
22nd May 2013, 16:52
با سلام......اين 3 تا آيسي بايد قابل برنامه ريزي باشند.براي اين عكس آيسي ها را گذاشتم چون در اين مدل فقط با كليد پاور چراغ روشن ولي هيچ عكس العملي ندارد با كابل وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم شناسايي نميشود پس تنها راه فلش هست .من24c02 را خام گذاشتم ولي عيب باز هم مثل قبل بود و تغييري نكرد.سوال:آيا آيسي بزرگ به شمارهH27UAG8T2BTA قابل برنامه ريزي بوسيله پروگرامر2000 ميباشد يا نه؟؟؟؟؟با تشكر697356973669737
M.Salehi
22nd May 2013, 17:07
با سلام......اين 3 تا آيسي بايد قابل برنامه ريزي باشند.براي اين عكس آيسي ها را گذاشتم چون در اين مدل فقط با كليد پاور چراغ روشن ولي هيچ عكس العملي ندارد با كابل وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم شناسايي نميشود پس تنها راه فلش هست .من24c02 را خام گذاشتم ولي عيب باز هم مثل قبل بود و تغييري نكرد.سوال:آيا آيسي بزرگ به شمارهH27UAG8T2BTA قابل برنامه ريزي بوسيله پروگرامر2000 ميباشد يا نه؟؟؟؟؟با تشكر697356973669737
سلام جناب آبادی
اون ایسی بزرگ ایسی فلش هست و ظرفیتی برابر 2گیگ داره
منتهی گیر آوردن فایلش با اون حجم سخته من خودم دارم ولی حجمش معادل 1.7 گیگ هست آپلودش غیر ممکنه
موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.