PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمائی جهت ارتقای سیستم

simin63
18th June 2012, 12:01
درود
مادربرد من p31-ds3l هست میخواستم حدود 300 هزار تومان برای ارتقا هزینه کنم .
بهترین cpu دو هسته ای برای این مادربرد چیست؟
ایا رم ddr3 ساپورت میشه؟
من فقط میخوام cpu و ram را افزایش بدم.
ممنون

M.Salehi
18th June 2012, 12:58
با سلام دوست عزیز
بنده مشخصات سیستم شما رو چک کردم
اگه مین برد شما مارک گیگا یعنی مانند تصویر زیر هست
http://ee.gigabyte.com/products/upload/products/1395/6bf2.jpg
میتونید از سی پی یو های دوهسته ای و چهار هسته ای استفاده کنید
در مورد رم نوع DDR2 باید استفاده کنید و نوع DDR3 ساپورت نمیشود

سی پی یو پیشنهادی بنده برای چهار هسته

55688

قیمت تقریبی بازار 210000تومان

سی پی یو دو هسته

55689

قیمت تقریبی 210000 تومان

اگه بالایی پیدا نشد

55691

قیمت تقریبی 145000 تومان

در مورد رم هم میتونید تا 4 گیگ ارتقا بدید

این رم هم بد نیست
Ram Apacer DDRII 2GB 800 رم اپیسر

قیمت تقریبی 45000 تومان

دوست عزیز برای تهیه این مطالب حدود یکساعت وقت صرف کردم
تا بهترین ومناسب ترین قطعات رو معرفی کنم امیدوارم بدرد شما بخوره دوست عزیز
در ضمن قیمتهای عنوان شده تقریبی میباشد

موفق باشید

kr@l k@mel
18th June 2012, 13:02
درود
ایا رم ddr3 ساپورت میشه؟
ممنون

دوست عزیز شما جهت ارتقا نمیتونی cpu و ram رو تعویض کنی باید مادربرد رو نیز تعویض کنی . چون سی پی یو 2 هسته سوکتش با سوکت مادربرد p31 فرق میکنه . و رم ddr3 رو ساپورت نمیکنه .

M.Salehi
18th June 2012, 13:17
دوست عزیز شما جهت ارتقا نمیتونی cpu و ram رو تعویض کنی باید مادربرد رو نیز تعویض کنی . چون سی پی یو 2 هسته سوکتش با سوکت مادربرد p31 فرق میکنه . و رم ddr3 رو ساپورت نمیکنه .

سلام
دوست عزیز به مشخصات سی پی یو های بالا توجه کنید سوکتشون 775 هست
مین برد ایشون هم سوکت 775 هست
ولی رم DDR3 ساپورت نمیکنه

متشکرم

simin63
18th June 2012, 14:53
با سلام دوست عزیز
بنده مشخصات سیستم شما رو چک کردم
اگه مین برد شما مارک گیگا یعنی مانند تصویر زیر هست
http://ee.gigabyte.com/products/upload/products/1395/6bf2.jpg
میتونید از سی پی یو های دوهسته ای و چهار هسته ای استفاده کنید
در مورد رم نوع DDR2 باید استفاده کنید و نوع DDR3 ساپورت نمیشود

سی پی یو پیشنهادی بنده برای چهار هسته

55688

قیمت تقریبی بازار 210000تومان

سی پی یو دو هسته

55689

قیمت تقریبی 210000 تومان

اگه بالایی پیدا نشد

55691

قیمت تقریبی 145000 تومان

در مورد رم هم میتونید تا 4 گیگ ارتقا بدید

این رم هم بد نیست
Ram Apacer DDRII 2GB 800 رم اپیسر

قیمت تقریبی 45000 تومان

دوست عزیز برای تهیه این مطالب حدود یکساعت وقت صرف کردم
تا بهترین ومناسب ترین قطعات رو معرفی کنم امیدوارم بدرد شما بخوره دوست عزیز
در ضمن قیمتهای عنوان شده تقریبی میباشد

موفق باشید

سلام
ممنون که خیلی وقت گذاشتید اما یک سوال دارم اینکه مادربرد من همونی هست که عکسش رو گذاشتین و نوشته که cpu دو هسته ای رو ساپورت میکنه اما بنظر شما من اگه cpu رو عوض کنم و رم 4 گیگ ddr2 افزایش بدم ارزش داره یا مادربرد رو عوض کنم چون من بیشتر از 350 هزار نمیخوام هزینه کنم.
با تشکر

kr@l k@mel
18th June 2012, 15:17
سلام
دوست عزیز به مشخصات سی پی یو های بالا توجه کنید سوکتشون 775 هست
مین برد ایشون هم سوکت 775 هست
ولی رم DDR3 ساپورت نمیکنه

متشکرم

کاملا درسته .شرمنده . همکار بنده اینجا اشتباه کرده . بنده نیز از قول اون نوشتم . مرسی

M.Salehi
18th June 2012, 16:57
سلام
ممنون که خیلی وقت گذاشتید اما یک سوال دارم اینکه مادربرد من همونی هست که عکسش رو گذاشتین و نوشته که cpu دو هسته ای رو ساپورت میکنه اما بنظر شما من اگه cpu رو عوض کنم و رم 4 گیگ ddr2 افزایش بدم ارزش داره یا مادربرد رو عوض کنم چون من بیشتر از 350 هزار نمیخوام هزینه کنم.
با تشکر

سلام مجدد
دوست عزیز شما در پست اول گفتید 300 تومن میخواهید هزینه کنید ....
اگه بخواهید مین برد در حد متوسط برای DDR3 بخرید
میتونید و سی پی یو به انتخاب خودتون

با توجه به اینکه اگه یه فروشنده خوش انصاف گیرتون بیاد قطعات خودتون هم مبلغی از هزینه رو
جبران خواهد کرد ...مین برد رو هم تعویض کنید کیفیت و سرعت بهتری بدست میارید

موفق باشید

M_Repair
18th June 2012, 19:01
درود
ایا رم ddr3 ساپورت میشه؟
ممنون

باسلام

جواب سوال های شما

1-ازنظربنده سی پیو اینتل خوبه
2-خیر مادربردDDR2میباشد
فرمایشات جناب صالحی رو نیز مد نظرداشته باشید یک نکته حتما پاورسیستمتون رو تعویض نمایید بهتره پاور بامارک گرین بگیرید

arash1silas
4th March 2013, 16:34
سیستم فعلی من :
مادر بورد giga p31-es3g
رم gskill 4g ddr2
سی پی یو pentium dual-core e5300 @ 2.60 ghz (2 cpu s(
کارت گرافیک winfast 9600 gt 512mb ddr3 256 bit
قصد ارتقا دارم .خودم فکر میکنم باید cpu رو عوض کنم.نظر شما چیه آیا لازمه مادر بورد هم عوض بشه؟

M.Salehi
5th March 2013, 23:02
سیستم فعلی من :
مادر بورد giga p31-es3g
رم gskill 4g ddr2
سی پی یو pentium dual-core e5300 @ 2.60 ghz (2 cpu s(
کارت گرافیک winfast 9600 gt 512mb ddr3 256 bit
قصد ارتقا دارم .خودم فکر میکنم باید cpu رو عوض کنم.نظر شما چیه آیا لازمه مادر بورد هم عوض بشه؟

سلام دوست عزیز
اقای آرش در کل ارتقا سیستم حدود و نهایت نداره و تا هرجا که بخوای میشه ارتقا داد
البته به بودجه طرف بستگی داره اونم تو این بازار ارزون........!

مادربرد شما از لحاظ ساپورت سی پی یو هیچ مشکلی نداره می تونید سی پی یو خیلی بالاتر از این هم روش بندازید
فقط تنها کاستی که داره اونم ساپورت رم DDR2 هست

خلاصه نظر شخصی من اینه
اگه بخوای فقط سی پی یو رو ارتقا بدی تفاوت چندانی جز مقداری هزینه عاید شما نخواهد شد
اگه بخوای درست حسابی ارتقا بدی باید مادربرد + رم + سی پی یو رو ارتقا بدید که اونم بستگی به مقدار بودجه شما داره

مقدار رم شما در حد عالیه و کم کسری نخواهد داشت .. کارت گرافیک شما هم فعلا فکر نمیکنم جایی کم بیاره
اگه حوس کردید همین جوری ارتقا بدید بنظرم از خیرش بگذرید چون سیستم شما برای مصرف معمولی ایده ال هست

در کل این نظر شخصی من بود
موفق باشید

maad
19th September 2013, 22:38
با سلام به تمام اساتید من میخواستم در کل سیستم جدید در حد دو میلیون ببندم چیزی که از سیستم میخوام سرعت بالا کاهش نکردن سرعت در استفاده زیاد اجرای بازی با گرافیک بالا دوستم در نمایندگی سامسونگ یک پیشنهاد داده و دوست دیگم یک پیشنهاد میخوام بدونم این مشخصات همون حدود یا اینکه هزینه بالاتر لازمه سیپیو i7 رم8kingstorدارای سرد کننده هارد2segit.weestv گرافیک 4gigیا gfox پاور .گرین مادربرد usb3 asus.giga دی وی دی پلیر پایونر لطفا میگن یک هارد usb3کم حجم واسه نصب ویندوز ویک هارد 2 واسه اطلاعات در ضمن msiبهتر یا asus در ضمن میخوام یک کارت dvbبخرم مشکلی نداره با تشکر

TuneUp_Vahab
19th September 2013, 22:58
با سلام به تمام اساتید من میخواستم در کل سیستم جدید در حد دو میلیون ببندم چیزی که از سیستم میخوام سرعت بالا کاهش نکردن سرعت در استفاده زیاد اجرای بازی با گرافیک بالا دوستم در نمایندگی سامسونگ یک پیشنهاد داده و دوست دیگم یک پیشنهاد میخوام بدونم این مشخصات همون حدود یا اینکه هزینه بالاتر لازمه سیپیو i7 رم8kingstorدارای سرد کننده هارد2segit.weestv گرافیک 4gigیا gfox پاور .گرین مادربرد usb3 asus.giga دی وی دی پلیر پایونر لطفا میگن یک هارد usb3کم حجم واسه نصب ویندوز ویک هارد 2 واسه اطلاعات در ضمن msiبهتر یا asus در ضمن میخوام یک کارت dvbبخرم مشکلی نداره با تشکر

درود :

دوست عزیز ، این قطعات سیستم که اعلام نموده اید خوب است ولی در بین ماین ، گیگا بهتر است . پاور را نیز برای چنین سیستمی گرین 470 به بالا انتخاب نمایید .

maad
19th September 2013, 23:07
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز لطفا میشه بگید این سیستم از دو میلیون تجاوز نمیکنه نظرتون در مورد مادربرد بگید با تشکر

maad
23rd September 2013, 00:56
دوستان عزیز سلام جوابمو نداید سیستم سفارش دادم تو دو قسمت مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید یکی گرافیک گفتم gfox یا gigباشه گفتد msi بهتر با ضمانت 'گفتم مین ایسوز یا گیگا بنداز گفت msi بهتر موندم دلیل قانع کننده میخواستم در ضمن کدومیک دارای خروجی پی سی ای اکسپرس هستند چون یجا خوندم با کارت دی وی بی پروف 8000 msi مشکل داره لطفا جوابی بدید قانع کننده چون طرف اشناست و خیلی محکم صحبت میکنه از تمام اساتید کمال تشکر دارم

M.Salehi
26th September 2013, 11:46
دوستان عزیز سلام جوابمو نداید سیستم سفارش دادم تو دو قسمت مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید یکی گرافیک گفتم gfox یا gigباشه گفتد msi بهتر با ضمانت 'گفتم مین ایسوز یا گیگا بنداز گفت msi بهتر موندم دلیل قانع کننده میخواستم در ضمن کدومیک دارای خروجی پی سی ای اکسپرس هستند چون یجا خوندم با کارت دی وی بی پروف 8000 msi مشکل داره لطفا جوابی بدید قانع کننده چون طرف اشناست و خیلی محکم صحبت میکنه از تمام اساتید کمال تشکر دارم

سلام دوست عزیز

ببین همون cpu core i7 که مد نظر شماست خودش چندین مدل متفاوت با قدرت وسرعت و قیمت های مختلف داره
یا مین برد msi یا giga یا asus مدلهای متفاوتی دارند که هرکدوم مشخصات امکانات و قیمت مختلف داره

بهترین راه قبل از خرید این بود که شما مشخصات دقیق قطعات رو بصورت پیش فاکتور از فروشنده می گرفتید تا ما بتونیم دقیقا نظر بدیم
الان مثال بنده نمیدونم مین برد msi که طرف میخواد بزاره رو سیستم چه مدلی هست؟؟!
که بگیم pci داره یا نه؟

درهر حال اگه سیستم بسته شده که دیگه کای نمیشه کرد مبارکتون باشه
اگه هنوز نبستید مشخصات سیستم پیشنهادی رو از فروشنده بگیرید تا بتونیم نظر بدیم

موفق باشید