PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش نشدن فن در پراید

life24
7th August 2015, 01:44
با سلام
دوستان من پراید 111 مدل 91 دارم که 68 تا راه رفته
واتر پمپ آب میداد و عوض کردم و همزمان برای اینکه ترموستات زیاد کار کرده و فابریکی بود با یک نمونه 82 درجه از خود سایپا گرفتم و عوض کردم .
از چند روز بعد این طور شد که ماشین عادی کار میکنه و به دمای 90 که میرسه . فن کار میکنه اما دیگه فن خاموش نمیشه!
رفتم دیاگ زدم و برخی موقع ها بگیر نگیر داشت و اون موقع درست کا ر کرد و 90 روشن میشد و 83 خاموش اما از امروز دیگه اصلا یکبار خاموش نیمشه.
اگر رفت روی 90 و روشن شد دیگر خاموش نمیشه
رفتم فشنگی اب که سوکت 2 سیم میخوره بهش . کله مشکی از سایپا خریدم و نشد.
رفتم یکی با نام سامفر مخصوص پراید زیمنس خریدم و باز نشد.
فشنگی حرارتی اب بالا رو عوض کردم نشد.
درب رادیاتور عوض کردم نشد.
دست اخر امروز حتی 2 تا رله ها رو عوض کردم و باز همین طور هست. اگر فن روشن شد دیگه خاموش نمیشه.
امرو.ز در سایپا بودم و مکانیک هم نگاه کرد و گفت چرخش اب خوب هست. اگر ترموستات بسته باشه که این طور نباید اب بچرخه
فقط در یک صورت فن خاموش میشه. ان هم یک لحظه من کولر رو خاموش و روشن کنم.
میبینم که فن خاموش شد و دیگه روشن نمیشه تا دما برسه به 90
بعد که روشن شد باز دیگه خاموش نمیشه!
اگر میفرمائید شاید موتور داغ هست و نیاز هست فن کار کنه. پس چرا من کلید کولر رو یک لحظه میزنم و قطع میکنم. فن دیگه کار نمیکنه تا دما بالا بره...؟ اگر داغ باشه باید همان موقع ،بعد از خاموشی کولر مجدد روشن بشه فن کند پس..

sasanm72
7th August 2015, 11:32
سلام دوست عزیز توی دستگاه دیاگ که پارتمتر دمای آب نگاه میکنی پارامتر آب 90 میشه فن کند میزنه و بر میگرده 83 میشه وخاموش نمیشه؟؟
توی دستگاه دیاگ برو توی پارامتر های حالتی ببین فن رو ecu روشن کرده؟..

life24
7th August 2015, 21:57
با سلام
دوستان من مشکل رو در نهایت پیداکردم.
مشکل از این سوکت هست. وقتی فشارش میدم. فن خاموش میشه!
این سوکت مروبوط به کجاست؟

http://s6.uplod.ir/i/00656/tm9xnhaew6i9.jpg

http://s6.uplod.ir/i/00655/fcxdipw0kujo.jpg

و مهم تر اینکه این سوکت ها رو چطور باید تعویض کرد؟یعنی از کجا باید سیم رو قطع کرد؟ چون فکر نمی کنم قطع کردم سیم از وسط راه ، کار اصولی و درستی باشه!
این سیم هم به سیم کشی کل خودرو وصل هست یک جورایی

life24
8th August 2015, 01:55
عزیزان بهترین راه برای تمیز کردن این سوکت که اذیت نکنه چی هست؟
شوره زده و مانع از رد شدن برق میشه
با دست که فشار ش بدم . اتصال ش برقرار میشه.

taher
8th August 2015, 02:14
عزیزان بهترین راه برای تمیز کردن این سوکت که اذیت نکنه چی هست؟
شوره زده و مانع از رد شدن برق میشه
با دست که فشار ش بدم . اتصال ش برقرار میشه.
دوست عزیز با اسپری خوشک. که در قطعه فروشی های را دیو وتلوزیون موجود هست خریداری کنید .سوکت ها را شتشو کرده وبعداز جفت کردن سوکتها کمی اسپری چرب بزنید برای جلوگیری از سولفاته شدن

life24
8th August 2015, 02:27
دوست عزیز با اسپری خوشک. که در قطعه فروشی های را دیو وتلوزیون موجود هست خریداری کنید .سوکت ها را شتشو کرده وبعداز جفت کردن سوکتها کمی اسپری چرب بزنید برای جلوگیری از سولفاته شدن

ممنون از شما
ببخشید اسپری خشک همان که برای تمیز کردن قطعات کامپیوتری استفاده میشه؟ چند سال پیش خریدم یادمه
جسارتا اسپری چرب چیست؟ و کارش چیه؟

taher
8th August 2015, 02:45
بله دوست عزیز
اسپری خشکبرای تمیز کردن قطعات کامپیوتری استفاده میشه----واسپری چرب برای روانکاری بعضی از قطعات صوتی تصویری مثل ولوم استفاده میشود ودر کار شما چرب کاری وجلو گیری از سولفاته شدن.

life24
8th August 2015, 02:56
بله دوست عزیز
اسپری خشکبرای تمیز کردن قطعات کامپیوتری استفاده میشه----واسپری چرب برای روانکاری بعضی از قطعات صوتی تصویری مثل ولوم استفاده میشود ودر کار شما چرب کاری وجلو گیری از سولفاته شدن.

جسارتا این اسپری چرب که بعدش بزنیم،خودش باعث نمیشه گرد و غبار بیشتر جذب قطعه بشه؟

taher
8th August 2015, 03:02
دوست عزیز اگر سوکت شما فیت باشه و لغ نزنه مشکلی نداره

life24
10th August 2015, 10:36
متاسفانه مشکل حل نشد
اگر روشن بشه فن . دیگر خاموش نمیشه. فقط یک بار خاموش میشه اونم استارت اولیه
بعدش یک سره میشه

TuneUp_Vahab
10th August 2015, 12:33
متاسفانه مشکل حل نشد
اگر روشن بشه فن . دیگر خاموش نمیشه. فقط یک بار خاموش میشه اونم استارت اولیه
بعدش یک سره میشه

درود:

دوست عزيز،موقع روشن بودن فن،روي كند هست يا تند؟

life24
10th August 2015, 13:15
درود:

سلام
روی کند
من امروز به این نتیجه رسیدم که ECU خراب می باشد.
آیا چیزی به عنوان ریست کردن و ریختن برنامه جدید روی این ECU ها به وسیله نرم افزار دیاگ وجود دارد؟ در نمایندگی انجام میشود؟
یا باید تعویض گردد؟

TuneUp_Vahab
10th August 2015, 14:07
سلام
روی کند
من امروز به این نتیجه رسیدم که ECU خراب می باشد.
آیا چیزی به عنوان ریست کردن و ریختن برنامه جدید روی این ECU ها به وسیله نرم افزار دیاگ وجود دارد؟ در نمایندگی انجام میشود؟
یا باید تعویض گردد؟

درود:

بله ميشه ريست و دانلود كرد،فك نكنم نمايندگي هاي سايپا دانلود انجام بدهند.ببر تنظيم موتور مشورتي و بشرط درست شدن با دانلود مبلغشو پرداخت ميكني.

life24
10th August 2015, 14:12
درود:

بله ميشه ريست و دانلود كرد،فك نكنم نمايندگي هاي سايپا دانلود انجام بدهند.ببر تنظيم موتور مشورتي و بشرط درست شدن با دانلود مبلغشو پرداخت ميكني.

ببخشید چرا نمایندگی ها انجام نمیدهند؟
آیا امکان درست شدن، بعد از ریست هست؟
جسارتا ریست رو چطور انجام میدهند؟ با همان نرم افزار دیاگ ریست و دانلود میکنند؟
اخه مشخص نیست این تنظیم موتور ی واقعا فایل ای سی یو مدل ماشین رو داشته باشه.
یک دفعه یک چیز دیگری میریزه داخلش. من از کجا بفهمم؟

TuneUp_Vahab
10th August 2015, 14:26
ببخشید چرا نمایندگی ها انجام نمیدهند؟
آیا امکان درست شدن، بعد از ریست هست؟
جسارتا ریست رو چطور انجام میدهند؟ با همان نرم افزار دیاگ ریست و دانلود میکنند؟
اخه مشخص نیست این تنظیم موتور ی واقعا فایل ای سی یو مدل ماشین رو داشته باشه.
یک دفعه یک چیز دیگری میریزه داخلش. من از کجا بفهمم؟

ريسك دانلود بالاست اگر مشكل نرم افزاري هم باشه تعويض ميكنند.بستگي به نوع و توليد كننده دياگ داره ريست و فلش و دانلود با خود نرم افزار دياگ انجام ميشه البته نرم افزار جداگانه واسه برنامه ريزي ايسيو نيز وجود دارد.اگر دانلود با برنامه اشتباه صورت گيرد چك پريده خودرو روشن نميشود.

life24
11th August 2015, 09:51
یک سوال:
کار رله سه قلو چیست؟
آیا اینکه فن روشن بشه دیگه خاموش نمیشه و اگر دکمه کولر رو خاموش/روشن کنیم،فن خاموش میشه، ممکن هست از رله سه قلو باشد؟ چطور میشه مطمئن شد؟!
آیا ربطی به هم دارد؟

life24
11th August 2015, 10:33
درود:

سلام
دوست محترم روی کند می باشد.
روشن شود دیگر خاموش نمی شود. فقط بار اول در استارت اولیه صبح خوب خاموش میشود و به موقع ..
اگر زیاد کار کنه و یکبار دکمه خاموش و روشن کولر رو بزنم میبینم فن کند هم خاموش شده و صبر میکنه تا دما بره بالا و فن کند روشن بشه که اگر روشن شد دیگر خاموش نمیشود!

راستش در قسمت رله دو قلو فن...مخزن رو باز کردم..وقتی فن زیاد کار میکنه یکمی اونجا سیم هست. فشار دادم و باهاشون ور میرم. میبینم خاموش میشه فن!
سوکت خیلی سفت هست و باز کردم و تمیز کردم اما اثری نکرد. نمیدانتم شاید انجا قطعی وجود دارد

TuneUp_Vahab
11th August 2015, 12:46
سلام
دوست محترم روی کند می باشد.
روشن شود دیگر خاموش نمی شود. فقط بار اول در استارت اولیه صبح خوب خاموش میشود و به موقع ..
اگر زیاد کار کنه و یکبار دکمه خاموش و روشن کولر رو بزنم میبینم فن کند هم خاموش شده و صبر میکنه تا دما بره بالا و فن کند روشن بشه که اگر روشن شد دیگر خاموش نمیشود!

راستش در قسمت رله دو قلو فن...مخزن رو باز کردم..وقتی فن زیاد کار میکنه یکمی اونجا سیم هست. فشار دادم و باهاشون ور میرم. میبینم خاموش میشه فن!
سوکت خیلی سفت هست و باز کردم و تمیز کردم اما اثری نکرد. نمیدانتم شاید انجا قطعی وجود دارد

درود:

دوست عزيز،بصورت تستي سه عدد رله براي كولر هست كنار همان رله دوقلو عوض كرده نتيجه را اعلام نماييد.ولي همان بهتر كه با ايسيو تستي عيب را محدود كنيد.

life24
11th August 2015, 12:58
درود:

دوست عزيز،بصورت تستي سه عدد رله براي كولر هست كنار همان رله دوقلو عوض كرده نتيجه را اعلام نماييد.ولي همان بهتر كه با ايسيو تستي عيب را محدود كنيد.

ببخشید منظور از ایسیو تستی عیب را محدود کنیم چیست؟
اخه مدل 91 هست ماشین. بعید میدانم ECU خراب باشد.
مخصوصا اینکه دکمه کولر رو on/off میزنم ، فن خاموش میشه و صبر میکنه تا دما بره بالا و مجدد فن بزنه
راستش من نقشه برق زیمنس رو بلد نیستم که بفهمم ایا این رله کولر ربطی به این قضیه دارد؟!

والال این رله سه قلو که میفرمائید من دیدم زیر شیشه شو ی هست و رله دو قلو کنار مخزن اب
که رله دو قلو نو شده و سه قلو دست نزدم

آخه چرا باید از رله سه قلو باشه؟ وقتی کولر خاموش هست ، رله سه قلو که دستور خاموش شدن فن کند را نمیدهد. درسته؟

life24
11th August 2015, 13:10
چون خاموش و روشن شدن کلید کولر، مشکل حل میشه من احتمال میدم، یکی از سوکت ها ، خوب اتصال برقرار نمیکنه و چون وقتی کولر میزنم جریان زیادی وارد میشه و برداشته میشه از ماشین، میتونه فن رو خاموش کنه

راستی یک چیزی
سمت قمقمه که رله فن ها هست. یک سوکت هست که خیلی سفت هست. من وقتی فن خاموش نشد با سیم های اون ور که بازی میکنم .. فن خاموش میشه
هر چند اون ها رو باز کرده و تمیز هم کردم..
از اونها میتونه باشه؟ مصخصوا اون سوکتی که سیم قرمز و سفید داره و به سمت موتور فن میره خیلی سفت هست وقتی جا میزنم به مکافات باز میشه

life24
11th August 2015, 19:09
متاسفانه این مشکل خیلی ما رو اذیت کرده و چند وقت هست درگیر هستیم

Amin sohrabi
11th August 2015, 23:58
دوست عزیز.شما با یه عدد لامپ تست به راحتی میتوانید مشکلتان راحل بکنید.دقت بکنید شما با لامپ تست چک بکنید که آیا بهد از پایین آمدن دمای موتور چک بکنید که منفی رله فن قطع میشود با نه اگر قطع میشود شما خودتان یه سیم کشی جدید و یه سیستم رله جدید برا فن بکشید مشکل برطرف میشود

life24
13th August 2015, 09:44
سلام
من با سوکت قرمز سفید که سمت مخزن اب هست و میره داخل فن مشکل دارم و لق میزنه
میشه این رو بشکونم و جاش فیش برنجی بزارم؟

TuneUp_Vahab
13th August 2015, 09:51
سلام
من با سوکت قرمز سفید که سمت مخزن اب هست و میره داخل فن مشکل دارم و لق میزنه
میشه این رو بشکونم و جاش فیش برنجی بزارم؟

درود:

بله ميشه،ولي سوكت فابريك در بازار موجود ميباشد.

life24
13th August 2015, 10:02
درود:

بله ميشه،ولي سوكت فابريك در بازار موجود ميباشد.

ممنون
خوب سوکت جدید بخواهم سیم هاش بهش وصل کنم..مجددا شل و ول میشه..میشه مثل همین که الان هست..
نمیدانم شاید اینها رو با دستگاه در کارخانه میزنن که محکم میشه

TuneUp_Vahab
13th August 2015, 10:09
ممنون
خوب سوکت جدید بخواهم سیم هاش بهش وصل کنم..مجددا شل و ول میشه..میشه مثل همین که الان هست..
نمیدانم شاید اینها رو با دستگاه در کارخانه میزنن که محکم میشه

درود:

دوست عزيز،هر بار كه شما را راهنمايي كرديم باز از عرايض بنده سوال طرح ميكنيد!شما توصيه ها را بكار ببريد تا زودتر به نتيجه برسيد.موفق باشيد.

life24
13th August 2015, 10:13
عذرخواهی بنده را پذیرا باشید...
باور بفرمائید انجام دادم.
رله دو قلو فن رو عوض کردم و فرمودید که فن روی کند هست یا تند. که نوشتم کند.
با عرض پوزش مجدد

تکنیک
15th August 2015, 21:08
با سلام
به احتمال زیاد دکمه AC کولر مشکل دارد.چک کنید خودرو روی کولر نباشد.