توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پورت کام مادهه بردGIGABYTE GA-81945PL-G
rza123456
1st January 2016, 18:31
با سلام من یک مادهه بردGIGABYTE GA-81945PL-G دارم که دارای یک پورت کام دارد حالا دچار مشکلی شودم که با کابل کام می خواهم رسیوری را ابدیت کنم کام کار نمی کند کابل را جای دیگر تست کردم سا لم است ولی یک موس کام خور دارم که با کام کار میکند اگر پورت کام خراب است چرا موس کام خور کار مکند من قبلا این مشکل را نداشتم لطفا کمک کنید مشکل را حل کنم متشکرم
rza123456
2nd January 2016, 23:47
با سلام کسی نیست ما راه راهنمای کند متشکریم:rolleyes:
ASALAK
3rd January 2016, 17:37
با سلام من یک مادهه بردGIGABYTE GA-81945PL-G دارم که دارای یک پورت کام دارد حالا دچار مشکلی شودم که با کابل کام می خواهم رسیوری را ابدیت کنم کام کار نمی کند کابل را جای دیگر تست کردم سا لم است ولی یک موس کام خور دارم که با کام کار میکند اگر پورت کام خراب است چرا موس کام خور کار مکند من قبلا این مشکل را نداشتم لطفا کمک کنید مشکل را حل کنم متشکرم
دوست عزیز
در هنگام تایپ دقت بیشتری کنید
یعنی چه مادهه برد ؟؟؟
البته همه میدونیم منظورتون مادربرد میباشد
ودر مرود مشکل هم عرض کنم که شما اگه موس با پورت کام وصل میکنید پس باید پورت شما سالم باشه
برای اطمینان بیشتر کابل رو بر روی یک کامپیوتر ویا بقولی مادربرد دیگه تست کنید و
موفق باشید
rza123456
4th January 2016, 03:02
با سلام من کابل را با کامپیوتر دیگری تست کردم کابل سالم است فقط با کامپیوتر خودم مشکل دارد دو عدد کابل سلام هم اوردم اما نشود وببخشید بابت اشتباع تایپ کردن متوجه نشوده بودم متشکرم
ASALAK
4th January 2016, 11:38
خوب دوست عزیز
شما یک عکس از صفحه لودرتون بزار ببینم چه میشه کرد
ودیگه اینکه هنگام اجرای لودر در گزینه ها تعیین پورت داره مثلا پورت 1-2- وغیره اون رو روی 1 بزار وتست کن
موفق باشید
rza123456
4th January 2016, 12:29
سلام یک پورت بیشتر ندارد واون را روی پورت یک میزارم هیچ اروری هم نمی دهد وقتی لود را اجرا می کنم می خواهد زور کند اما لود انجام نمی شود
ASALAK
4th January 2016, 18:09
خوب دوست عزیز
با یکی از دوستان اینکاره مشورت کردم اینو گفتن
باید وارد بایوس کامپیوتر بشی در قسمت i/o پورت سریال رو چنج کنی !
مثلا 3f8 رو به 4f8 یا همچین چیزی تغییر بدی
شما ببین میشه >ودر هر حال بهتره با یک متصدی کامپیوتر مشورتی داشته باشید
موفق باشید.
dvb 7
17th February 2016, 01:24
من جای شما باشم / اول باطری بایوس مادربرد رو درمیارم و 5 دقیقه بعد میزارم سرجاش ... البته کیس باید کاملا" خاموش و بدون برق باشه ....
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.