PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد صدای لق لق در پژو 405 بعد از روشن کردن کولر

djagostin
27th June 2016, 16:53
با سلام خدمت اساتید گرامی. پژو 405 مدل 93دارم. وقتی کولر ماشین و روشن میکنم میخوام تازه حرکت کنم میزارم دنده 1 به محض راه افتادن به اندازه 2یا 3 ثانیه صدای لق لق از موتور یا کلا از جلوی ماشین میاد.بردم پیشه مکانیک ماشین و برد رو چال و جک زد زیر چرخ جلو طرف شاگرد بعد گفت کولر روشن کن بزار تو دنده و گاز بده منم گذاشتم دنده 1 و گاز دادم ولی هیچ صدایی نداد.مکانیک گفت برو هیچی نیست. بعد که از میکانیکی اومدم بیرون و دوباره کولر گرفتم تو دنده 1 باز همون صدا رو داد. حالا میخواستم از شما اساتید محترم مشورت بگیرم ببینم که ایا این صدا طبیعی یا نه ایرادی تو کار هست . با تشکر

ASALAK
29th June 2016, 18:17
دوست عزیز

اگه موقع کولر گرفتن این صدا میاد ومی افته ربطی به چرخ باز کردن نداره !!
شما به یک مکانیک وارد مراجعه کن (ترجیحا کسانی که کولر خودرو تعمیر میکنند)
واما یه مورد دیگه هم هست که شما وقتی از کولر استفاده میکنی موتور تحت فشار هستش وممکنه قطعات گردنده این صدارو تولید کنند مثل کمپرسور .هرزه گردها وفکر نمیکنم ربطی به سیستم انتقال نیرو داشته باشه

djagostin
1st July 2016, 19:44
با سلام و تشکر از شما. دوست گرامی. بله حق با شماست ربطی به کولر نداره. من پیشه 2 تا میکانیک رفتم و نشون دادم. گفتن موتور به اصطلاح آوانس داره و این صدای آوانس موتور هست . هر 2 تا شون گفتن که اگه 1 باک بنزین سوپر بزنی درست میشه و موتور از صدا میوفته. اخه من تا حالا بنزین سوپر نزدم و همش معمولی زدم. البته اون 2 تا میکانیک خبر نداشتن که من تا حالا بنزین سوپر نزدم و همش معمولی زدم. ولی در کل تشخیص اونا این بود.

ASALAK
2nd July 2016, 18:53
خوب دوست عزیز
تست ونتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید

djagostin
5th July 2016, 11:33
با سلام . دوستان من بنزین سوپر زدم و چند روزی هم با هاش کار کردم. در حالت عادی خیلی خوبه و هیچ صدایی نمیاد ولی وقتی کولر و روشن میکنی در دور ارام دوباره همون صدای لق لق از موتور میاد. به نظر خودم به موتور فشار میاد بعد از گرفتن کولر. ولی پارسال این طوری نبود . امسال اینطوری شده. طقریبا صدای سوپاپ هاست که میاد. دوستان نظرتون چیه در این مورد ؟ راهنمایی بفرمایید با تشکر