سلام
دوست گرامي من هم عكس گذاشتم و هم pdf آي سي رو توضيح هم دادم حالا اگه باز هم مشكلي داريد بفرمائيد كدوم قسمت رو متوجه نشديد تا من توضيح بدم براتون
متشكرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما بايد بعد از جدا كردن پايه ببينيد كه خود پايه به بدنه راه ميده يا نه
هدف از اين كار اينه كه ما بفهميم cpu اتصاله يا خراب شده يا نه
هدف از انتخاب اين پايه هم اين بود من ديدم تنها پايه اي كه بعد از اينكه به پايه cpu وصل ميشه از زير cpu به جاي ديگه اي نميره
آقاي اميني فر عزيز اگه پايه 109 كه از مدار جدا شده (خود پايه روي آي سي ) به بدنه اتصال بود كه cpu سوخته و اگه نبود به احتمال زياد cpuسالمه و شما بايد دنبال قطعات سوخته ديگه اي باشيد
سلام
واقعا نمیدونم جناب دهقان و باقی عزیزان به چه شکل تشکر کنم چراکه اینقدر این موضوع داره جالب و پر محتوی میشه و جالبتر اینکه بعضی مواقع یه دوستی در مورد یه سوال توضیحی میده که در کنار پاسخ مفیدش چند مطلب مفید دیگه هم وجود داره
دوستان خوبم من با اجازه شما در بخش های مختلف سوالاتی رو مطرح میکنم که در واقع میشه گفت 90% کار تعمیر ایسیو روی این خرابیها دیده میشه و از همه دعوت میکنم در تکمیل دانش همدیگه حتی از بیان کوچکترین تجربه که شاید بنظرتون همه هم بدونند دریغ نکنید...
متشکرم
دوستان عزیزتست من بدین صورت است
1:پایه 9 و 10 رگلاتور راتست میکنم اگر اتصال نبود با تعویض1 ایسی فن واتصال m1a4به پایه3 رگلاتور معمولا چراغ چک میاید.
2:اگر 9 و10 رگلاتور اتصال بود ابتدا 9و 10 را از روی برد بلند میکنیم اگر اتصال برد برطرف شد با تعویض ایسی رگلاتور ایسیو درست میشود.
اگرهنوز اتصال بود ایسی کانکت راجدا میکنیم اگراتصال برطرف شد ایسی کاتکت باید عوض شود واگر باز هم اتصال بود پایه 4 ایسی سوزن 6220 راجدا میکنیم اگر اتصال برطرف شد باتعویض ایسی سوزن ایسیو راه میافتد و اگرباز هم 9 و10 رگلاتور اتصال بود ایسیو ارزش تعمیر ندارد
کاملا کوتا و گویا بود تشکر میکنم از دوست گلم
دوستان بعد این همه ... شده کسی با تعویض اس ام دی های اطراف میکرو به نتیجه رسیده باشه
و اما
POWER MOSFET
آیا این قطعه تاثیری در این مورد میتونه داشته باشه قطعه سیاه سه پایه روبروی کریستال کات آف
و در پایان قول میدم اگر این موضوع 5 صفحه بشه البته مطلب مهم و ارزشمند (عکسو راهنمایی)
من نقشه تک تک پایه های میکرو رو + پین های ایسی های والئو رو بزارم (البته برای دوستانیکه ندارند)
دوستان عزیز من یه ای سی یو دارم وقتی وصلش میکنم آی سی 4471 شدید داغ میشه.
در ضمن ای سی یو رو روی تستر بستم فقط رله اول داره.برق 5 ولت نیست چک نیست در نتیجه رله دوم هم نیست.
آی سی 6220 از مدار خارج شد.
دیود و خازن اطراف 4471 از مدار خارج شد .
ای سی 33291 از مدار خارج شد. ولی باز اتصالی شدید داریم
در ضمن 4471 نیز تعویض شد.
چکار باید بکنم؟