دوست عزیز با هیتر میتونی راحتر از اونی که می خوای برد رو تمیز کنی فقط هیتر رو یکمی روی موم بگیر تا خشک شود بعد با یه چیز نوک تیز برش دار
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز با هیتر میتونی راحتر از اونی که می خوای برد رو تمیز کنی فقط هیتر رو یکمی روی موم بگیر تا خشک شود بعد با یه چیز نوک تیز برش دار
باسلام
خسته نباشید
ایا از اموزشگاههای الکی ویا واقعی خبر دارید کدام بد وکدام خوب است اگه کسی اطلاع داره بگه استفاده کنیم
ایا اینها واقعا مهندسی...ECUدارند؟
.................................................. ...........
آموزش تعمیرات ECU
http://www.locopoc.com/PortalData/Su...nal/157_12.jpg
دید ترین و به روز ترین ترفند های تعمیریات ecu های روز دنیا در کلاسهای آموزشی (ماهان خودرو):
ECU«»ECU«»ECU«»ECU«»ECU
شعار ما هر روز به روز بودن است
آموزش های جدید مهندس صفاریان :
آموزش تعمیرات تخصصی کلیه ECU های اتومبیل های دنیا :
شرکتهای بنز - بی ام و - هیوندا -تویوتا - پروتن -مزدا - کیا - نیسان و.....
...............ایا فکر میکنید این عکس واقعی است ..
..............................
آموزش ECU آموزش ECU آموزش ECU آموزش ECU آموزش ECU
آموزش ایسیو آموزش ایسیو آموزش ایسیو آموزش ایسیو آموزش ایسیو
دیگر نگراد هزینه بالای آموزش نباشید .آموزشهای ما راه حل مشکل شماست 100% تضمینی
ایران ایسیو http://www.Iranecu.ir مهندس مصرخانی
جديد ترين ترفند هاي تعميريات ecu هاي روز دنيا در کلاسهاي آموزشي ایزان ایسیو
...................................
مهندس حسینی کارشناس فنی ایران خودرو ومدرس دانشگاههای فنی مهندسی شمال
Negar_khodro@yahoo.com
............................
دوره های تخصصی آموزش تعمیر قطعات الکترونیک خودرو
با شرکت در این دوره در هر حدی که هستید کاملا حرفه ای شوید و آموزش تخصصی عیب یابی و تعمیرات اصولی ...
تهران , محمد هادی سعیداوی
.............................
ECU ای سی یو -آموزش تعمیرات-ای سی یو ECU اصفهان
مهندس حسین نامداریان
...........................
آموزش تعميرات تخصصي كيلومتر ضبط ECU BS
آموزش تعميرات تخصصي كيلومتر , ECU,BSI,BSM,AIRBAG,KILOMETERو دستگاههاي عيب ياب توسط مدرسين كارشناسان فني ايران خودرو،مربيان فني و حرفه اي مهندس جعفر چیت سازی
.................
دوست عزیز
از تمام دوستانی که معرفی کردید
من آقایان :
مهندس سعید اوی
مهندس حسینی
را میشناسم و از مهندسین خوب در این زمینه هستند.
البته بیشتر کسانی امروزه آموزش تعمیرات ecu میدند از مهندس سعیداوی یاد گرفتند .
مهندس سعید اوی از بهترین هاست و یکی از اولین افرادی است که در مورد تعمیرات ecu فعالیت می کرد .
افراد دیگری هم در شمال کشور بودند مانند حسین کریم زاده که سر خیلی ها را کلاه گذاشتند و الان فراری اند .
پیروز باشید
با سلام خدمت دوست عزیز جناب yazd diag لطفا بیشتر تحقیق کنید موفق باشید
باسلام دوست حوبم گویا قسم خورده بود پول زبون بسته رو حتما رد کنه والا تموم فایلها.نقشه هاو... رو اینجا داریم..
نظر بنده اینه یسری موضوع جدید اضافه بشه :
-خاطرات من از 6ماهگی تا تعمیرات ایسیو
-خفاشان شب در گذرگاه تعمیرایسیو
-روش های ایجاد اعتماد و ساده و بچگانه جلو دادن شغل مون تعمیرات ایسیو
-پسر شجاع و تعمیرات ایسیو
-بیوگرافی و تبلیغ استاد رم....پشمک نژاد
کاغذ و مرکب نمیخواد تازه سایت سنگین ترمیشه کلاس کاری میره فضا...دوستان متوجه شدید همکارانمون در حال افزایش حرمی هستند.... تعمیرات ایسیو
سلام دوستان :
در پست 42 بنده كسي رو مي شناسم كه بد جوري بنده و يكي از دوستانم رو سركيسه كرده (آموزش تخصصي و فوق تخصصي با 800 هزار ناقابل ) در 4 جلسه مثلا 2 ساعته . كه قرار بود حدود 10 روز كلاس به طول بيانجامد ولي متاسفانه توي كلاس 1 ساعت با موبايل صحبت مي كرد و يه چيزهايي رو هم به صورت طوطي وار ياد گرفته و به ما منتقل ميكرد . بلاخره تا سرت به سنگ نخوره تجربه بي تجربه . در ضمن گول عكسهاي آموزشگاهها را نيز نخوريد چون وجود خارجي ندارند . و خيلي حرفهاي نگفته كه اينجا جايش نيست عرض كنم . در پايان بهترين و كاملترين استاد در زمينه هر نوع تعميرات الكترونيك و كامپيوتر همينجا و همين مكان با مجرب ترين استادان ( كيان ست بزرگ ) .
سلام دوستان
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این پست رو زدم.
این تاپیک کاملترین مطالب رو برای راه یک تازه وارد به وادی الکترونیک خودرو را نشان میده.
تقریبا دو دور خوندمش .
ممنون میشم که به من هم کمک کنید.
پسرخاله ای دارم که تعمیرگاه داره و همیشه به من پیشنهاد میداد که:( برو یادبگیر بیا به ما کمک کن) اما من با توجه به نداشتن منبع قوی و استادی که واقعا شاگردیش رو بکنم ترس داشتم وارد این وادی بشم.تا اینکه رسیدم به جمع آگاه کیان ست که واقعا به همه تبریک میگم بخاطر آگاهی و همکاری .
توی کار الکترونیک یک علاقه مند به تمام معنا هستم.
سخت افزار هایی که خودم دارم:
۱- هویه هوای گرم.
۲- پروگرامر + tnm 2000
سوالات بنده:
۱- چه سخت افزاری نیاز دارم تهیه کنم؟
۲- آیا برای آموزش کسی میتونه راهنماییم کنه؟
پیشاپیش سپاسگزارم.
خوب من از پاسخ دوستان متوجه شدم که یک جایی از پست من اشکال دارد که پاسخی نداشته.
از نظر سخت افزار که متوجه شدم دو گزینه مناسب دستگاه آقای همت زاده و دیگری ایسیو پروگرامر tnm هست.
دیگه این پست را بالا نمیارم.اگر کسی بتونه بعنوان استاد کمکم کنه منتظر جوابش هستم .
موفق تر باشید.
دوست من عجله نکن به قولی گاماس گاماس شما با اموزش تو کلاس اوستا نمیشی اون پول دوره ای که قراره پیادت کنن بده یه پروگرامر و هیتر و یه فول دیاگ بخر بقیش اروم اروم ا زهمین سایت و استاداش بهتر اوستا میشی تا با دوره کاذب که همش وعده سر خرمنه . منم تا حالا 20 تا ایسیو تعمیر کردم 1ساله با سایت اشنا شدم 6 ماهه دارم تعمیر میکنم البته من 10 ساله تو کار تلوزیون و الکترونیک بودم برام راحتتر بود تا شما .شایدم شما.زنده باد کیانست و کیانستیها......
جناب toti نفرمودی باالاخره پی کار کردی؟
سلام
بنده هم خبري از جناب totiندارم.غيبت ايشان طولاني شده .
با سلام خدمت همکاران
در حال حاضر چه وسایلی برای تعمییر ECU لازم هست . و از کجا بهتر است تهیه کنم ؟ ممنون از راهنمایی شما
با سلام وباتشکر ازجواب شما . منظورم وسایل سخت افزاری مثل فول دیاگ و ....بود . آیا پروگرامر5000a هم جوابگو هست ؟ بنده سی ساله که تعمیرات الکترونیک مثل تلویزیون و... و ده سال هم هست تعمیر رسیور انجام میدم . ممنون از راهنمایی شما . مشورت کردن قبل از انجام بهتر است.
سلام دوستان و عزیزان .سوال بنده این است که تستر ایسیو در حال حاضر کدام نسبت به قیمتش خوب است .مثلا تستر جدید نگار شمال با مشخصات فنی ایا خوب هست .
من سررشته ای از تستر و تعمیر ایسو ندارم ممنون میشم جواب و کمک کنید
ممنون از راهنمایی شما
مهندس عزیز میشه بفرمایید کدوم مدل تستر داوری جو
و ممنون میشم بفرمایید برای تعمیر ایسیو و کارهای مربوط مثل تعریف کد و کد سویج و کلا مشکلات و کارهای قسمت کامپیوتر خودرو چه وسایلی مورد نیاز است .
اصفهان مهندس براتی عالیه دوست عزیز و پشتیبانی عالی
بسيار ممنونم
به نظر شما تستر ايسيو بخرم بهتر نيست ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد در مورد تستر ايسيو
من تستر ايسيو شمال رو جستجو كردم و قيمت گرفتم ميخوام بدونم كامل هست يا از اين بهتر هم داريم
منزكلا مبلغ ٥ميليون دارم براي خريد وسايل مثل تستر و دياگ !من دياگ هم ندارم و غير ممنونم ميشم دانش خود رو به من هم بدي
سلام
بنده قصد نو سازی تجهیزات مغازه ام رو دارم البته دیاگ ... ولی ecu tester و دستکاه شستشوی انژکتور ندارم که میخوام بخرم
تحقیقات بسیاری کردم در آخر به این نتیجه رسیدم که بهترین انتخاب نگار خودرو هست بدلیل اینکه نگار خودرو در این صنعت واقعا پیشتازه و تجهیزاتش صرفا جهت خودور ساخته میشه و روش کار با تجهیزات این شرکت بسیار آسون و کوتاه هست برای مثال برای کم کردن کیلومتر یا جی تگ کردن با تجهیزات شرکت tnm نیاز به دانش و دقت داری ولی برای نگار به صورت خودکار شناسایی انجام میشه و سخن گو هم هست و کار کردن بسیار راحته ولی tnm باید خودت انتخاب کنی خودت همه کاری بکنی منو ها پیچیده هستن راه ها طولانی تر هستن حتی برای کم کردن کیلومتر زمان انجام کار tnm رو من دیدم خیلی طول داد مثلا نگار با obd tools اش در عرض 1 دقیقه کم میکنه ولی با tnm برای یک پراید دیدم 10 دقیقه حداقل طول کشید ! تازه با پروگرامر و لپ تاپ این کارو کرد در صورتی که نکار فقط با obd وصل میشی و کم میکنی !
اطلاعات من به صورت تحقیقاتی بوده و خودم هنوز با دستکاه ها تجربه کاری ندارم و میخوام بدونم ایا این اطلاعاتی که دارم درسته و واقعا انتخاب درستی کردم یا نه
لطفا کسانی که نگار استفاده میکنند یا اطلاع دارن نظر بدن چون کسانی که با tnm یا .... کار میکنن مسلما نمیتونن در باره نگار نظر بدن مگر اینکه با نگار هم کار کرده باشن
در هر صورت میخوام بدونم خریدی که دارم درسته یا صرف نظر کنم :
ecu tester
obd tools
programer
شستشوی انژکتور
تقریبا 10 میلیون هزینه میبره
خریدمو انجام بدم یا نه ؟
سپاس
کسی نیست جواب بده ؟ آیا tnm بهتره یا نگار خودرو ؟
امروز یکم تحقیق کردم الان نظرم برگشته نه میتونم بگم tnm نه میتونم بگم نگار تو دو راهی گیر کردم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
میشه لطف کنید دلیلشو بگین ؟
و اینکه پروگرامر نگار خودرو رو دیدین ؟ اون برنامه اش خیلی دقیق تر کار میکنه شناسایی خودکار دره تمام دامپ ها رو توی خودش داره یه سری مزایا داره ولی من در باره tnm زیاد نمیدونم یعنی اینقدر که در باره نگار میدونم در باره tnm نمیدونم
شما نگار رو دیدید و نظرتون روی tnm هست یا اینکه چون با tnm کار کردید و مثلا همه کاری ازش بر اومده و راضی هستین ازش میگید tnm ؟
سپاس
تحقیقات وسیعی انجام دادم نتیجه با اطمینان حاصل شد
TNM 5000 A Plus
END
در مورد پروگرامر که tnm انتخاب کردم
در مورد ecu tester و شستشوی انژکتور از چه شرکتی بهتره خرید کنم ؟
ممنون
مرسی لطف کردی
من نمیدونستم داوري جو مشهد میشه همون پوریا طراح الکترونیک طوس
خودم نظرم روی این بود چون دیدم یکی از همکار های کاربلد اینو داره به همراه پروگرامر tnm
پس tnm + پوریا الکترونیک
اما این ecu tester فقط یک مدل داره ؟ GP1008 ؟
و یک سوال دیگه
پروگرامر tnm رو بخرم بدون دیاگش که ارزون تر بیوفته ولی در عوض یه پورتابل بخرم برای دیاگ زدن از چه شرکتی پیشنهاد میکنید ؟
سپاس
این نقل قول از یکی از فروم های تعمیراتی ecu
فکر کنم دوستانی که در مورد نگار نظر منفی دارن در مور دستگاه های قبل و قدیمیش نظر میدن چون جدیدش رو خیلی بهتر تولید کردن و ....نقل قول:
درود بیکران
بنده تستر مهندسین رو دارم و کاملا ازش راضیم، هم خیلی قشنگه و تو چشم مشتری میاد و هم تا الان باهاش مشکلی نداشتم، با تمام کابلها و حتی کابلهای تست قطعات حدود ۳,۲۰۰,۰۰۰ پام در آمد
در مورد تستر نگار خودرو باید بگم که واقعا عالیه، من قبلا باهاش کار کردم و از لحاظ کیفیت یه سرو گردن بالاتر از بقیست ولی به پولش اصلا نمیارزه، من با اینکه عاشقش بودم ولی نخریدم چون پول زیادیه تازه خیلی از کابلهاشم بصورت آپشنه،
تستر پردازش خودرو هم که کپی برابر اصل همون نگار خودرویه، اصلا فکر کنم نگار خودرو همونو با کیفیت پاینتر به اسم پردازش موتور میده میبرون آخه کپی همن،
در مورد تستر جناب داوری باید بگم که باهاش کار نکردم ولی خیلی تعریف شنیدم
خلاصه کلام: هر تستری که بخری باید یه مدت باهاش کار کنی تا بهش عادت کنی چون هیچ کدومش حداقل اونایی ک من باهاشون کار کردم جای ماشینو نمیگیره
در آخر هم بگم که اگه ecu دارای ایمو باشه نمیتونی کامل تستش کنی فقط رله اول و دوم و پنج ولت، مگر اینکه ecu رو بی کد کنی که من اینو از بچهای همین سایت یاد گرفتم
ببخشید زیاد شد، یا حق
پروگرامرش هم من اخرین بار با مسئول فروشش صحبت کردم گفت هر کاری tnm کرد قول بهت میدم برای ما هم میکنه نمیگم tnm بده نه اون شرکت قوی ای هست ولی ما هم در حد اون هستیم تو این زمینه
صرفا جهت اطلاع بیان کردم این موضوع رو ....
درود:
در خصوص پرتابل براي شركت كاتل بهتر و به صرفه تر ميباشد.
يك سر به لينك زير بزنيد خالي از لطف نيست.
راهنماي تستر ايسيو رويالخودرو
درود بر تمامی دوستان کیان ست
واقعا از خوندن تک تک پستهای این تاپیک و تبادل اطلاعات دوستان و مدیران محترم لذت بردم
اساتید گرامی بنده هم بابت علاقه ای که به شغل تعمیرات دارم
میخوام وارد این حرفه شوم
(تعمیرات ای سی یو )
تا جایی که مقدور باشه از اطلاعات و راهنماییهای مدیران محترم بهره خواهم برد به امید روزی که ما هم بتونیم خدمتگزاری برای دوستان دیگه باشیم
سپاس