.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 81

موضوع: کمک در مورد تعمیرات ایسیو و خرید تستر و دستگاه دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    تنظیم موتور
    تشکر ها
    15
    47 سپاس از15 پست

مرسی لطف کردی

من نمیدونستم داوري جو مشهد میشه همون پوریا طراح الکترونیک طوس
    خودم نظرم روی این بود چون دیدم یکی از همکار های کاربلد اینو داره به همراه پروگرامر tnm

پس tnm + پوریا الکترونیک

اما این ecu tester فقط یک مدل داره ؟ GP1008 ؟

و یک سوال دیگه
    پروگرامر tnm رو بخرم بدون دیاگش که ارزون تر بیوفته ولی در عوض یه پورتابل بخرم برای دیاگ زدن از چه شرکتی پیشنهاد میکنید ؟

سپاس

این نقل قول از یکی از فروم های تعمیراتی ecu
    درود بیکران
    بنده تستر مهندسین رو دارم و کاملا ازش راضیم، هم خیلی قشنگه و تو چشم مشتری میاد و هم تا الان باهاش مشکلی نداشتم، با تمام کابلها و حتی کابلهای تست قطعات حدود ۳,۲۰۰,۰۰۰ پام در آمد
    در مورد تستر نگار خودرو باید بگم که واقعا عالیه، من قبلا باهاش کار کردم و از لحاظ کیفیت یه سرو گردن بالاتر از بقیست ولی به پولش اصلا نمیارزه، من با اینکه عاشقش بودم ولی نخریدم چون پول زیادیه تازه خیلی از کابلهاشم بصورت آپشنه،
    تستر پردازش خودرو هم که کپی برابر اصل همون نگار خودرویه، اصلا فکر کنم نگار خودرو همونو با کیفیت پاینتر به اسم پردازش موتور میده میبرون آخه کپی همن،

در مورد تستر جناب داوری باید بگم که باهاش کار نکردم ولی خیلی تعریف شنیدم

خلاصه کلام: هر تستری که بخری باید یه مدت باهاش کار کنی تا بهش عادت کنی چون هیچ کدومش حداقل اونایی ک من باهاشون کار کردم جای ماشینو نمیگیره

در آخر هم بگم که اگه ecu دارای ایمو باشه نمیتونی کامل تستش کنی فقط رله اول و دوم و پنج ولت، مگر اینکه ecu رو بی کد کنی که من اینو از بچهای همین سایت یاد گرفتم
    ببخشید زیاد شد، یا حق
    فکر کنم دوستانی که در مورد نگار نظر منفی دارن در مور دستگاه های قبل و قدیمیش نظر میدن چون جدیدش رو خیلی بهتر تولید کردن و ....
    پروگرامرش هم من اخرین بار با مسئول فروشش صحبت کردم گفت هر کاری tnm کرد قول بهت میدم برای ما هم میکنه نمیگم tnm بده نه اون شرکت قوی ای هست ولی ما هم در حد اون هستیم تو این زمینه

صرفا جهت اطلاع بیان کردم این موضوع رو ....
    ویرایش توسط jodah : 16th May 2017 در ساعت 01:41

2. 3کاربر از jodah بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

HOASghary (19th May 2019),TuneUp_Vahab (16th May 2017),سعید زینیوند (16th May 2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع