سلام دوست عزيز :
اطلاعاتي در مورد آي سي فوق موجود نمي باشد . در صورت ممكن از آمپلي فاير جايگزين استفاده گردد .
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام خدمت بزرگواران
لطفا مشابه و دیتاشیت ta 7842 را میخوام
با تشکر
با سلام ...........لطفا ديتاشيت TDA9351PS/N2/211149..........با تشكر
با سلام مشابه ترانزيستور30G122را ميخواستم با تشكر
سلام. ازدوستانی که تجربه دارند مخصوصا جناب پناهی خواهش میکنم راهنمایی بفرمایند.
من یک اتوپایلوت (خلبان اتو) هلیکوپتر مدل دارم که دوتااز قطعاتش سوخته یانیمسوز شده چون با ولتاژ پاییتر درست کارمیکنه ولی با ولتاژکاری خودش که بالا تره قاطی میکنه ومرتب قطع ووصل میکنه ازاونجاکه سوختن باعث شده یکی ازشماره ها قابل خوندن نباشه عکسشو میزارم. قسمت اعظم کار این برد فرکانسیه واگه موفق به شناسایی قطعات شدید مشابهاتش هم اگه هست بنویسید ممنون میشم.
فایل پیوست 54690
فایل پیوست 54691
فایل پیوست 54692
درخصوص تصاویربالا.
دوقطعه معیوب یکی 101j هست که نوعش هم نامشخصه یکی هم ترانزیستور یا آی سی که شمارش کامل نیست 530 ...
ازاونجا لینکهای بالا برای همه قابل مشاهده نیست لینکهای مستقیم عکسها رومیذارم.
http://img.online-dl.com/images/o5942_IMG_1522.jpg
http://img.online-dl.com/images/k2395_IMG_1526.jpg
http://img.online-dl.com/images/p1256_IMG_1543.jpg
دوست عزیز سلام
متاسفانه به دلیل اینکه بنده از این مدار مشاده نکرده و تعمیر ننمودم ، نمیتوانم در مورد قطعه خراب آن نظری بدهم
ولی اگر منظور شما از قطعه خراب ، همان ترانزیستور SMD می باشد ، خوب یک ترانزیستور منفی و یک ترانزیستور مثبت به همان اندازه پیدا کنید و یک به یک روی آن تست کنید
یا اینکه یکی دیگر از این دستگاه ها را پیدا کرده ، باز کنید و شماره قطعات را مشاهده و مشخص کنید
منتظر اعلام نظر دیگر دوستان بمانید
موفق باشید
مجددا سلام.طبق بررسیها بنظرمیاد ترانزیستورsmd سوخته که منفیه BL8530 باشه ومعادلش رواگه معرفی کنید ازبین ترانزیستورهای معمولی باشه بهتره چون به اندازه خودش نمیتونم پیداکنم. ممنون
درود
ولتاژ روی ترانزیستورها را بگیرید و مشخص کنید پایه مثبت و منفی و دیگری کدام است ؟
برای مثال تصویر زیر را ببینید . وقتی پایه مثبت و منفی مشخص شود بسته به مثبت یا منفی بودن ترانزیستور پایه مثبت به ترتیب امیتر
برای ترانزیستور مثبت و کالکتور برای ترانزیستور منفی خواهد بود و پایه منفی برای ترانزیستور مثبت کالکتور و برای ترانزیستور
منفی امیتر است و پایه سوم بیس خواهد بود . برای ترانزیستور مثبت از 8550 یا MPSA94 و برای ترانزیستور منفی از 8050
یا MPSA42 استفاده کنید . اگر زیاد از حد گرم شدند باید از ترانزیستورهای قوی تر استفاده کنید برای قطعه سوم معمولا بر روی
مقاومتها حرف J نوشته نمیشود با این حال اگر مقاومت باشد همانطور که جناب پناهی هم فرمودند باید مقاومت 100 اهمی باشد
فایل پیوست 54740
فایل پیوست 54741
با سلام من مشابه آیسی راه انداز تغذیه تلویزیون آیوا مدل TV-A21T1SHبه شمارهTEA1507Pرومیخواستم اگه کسی از دوستان میدونه کمک کنه ممنون میشم.با سپاس فراوان........
سلام
اساتيد محترم آيا به جاي BTA12 امكان داره ازBT136 استفاده كرد
ديتاشيت هاي آنها را هم مقايسه كردم تفاوت خاصي را متوجه نشد
مممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد
با درود
یه ترانزیستور smd است که روی ان نوشتهmc و پایین mc نوشته f1 ایا کسی میدونه مشابه این قطعه چیه و چه قطعه جای این ترانزیستور جواب میده ؟
با سلام در صورت امکان مشابه این ترانزیستور را لطف کنید
برای تغذیه مانیتور LG هست
P9NK65Z
شماره روی قطعه دقیقا همین است
با تشکر
آقا اشکان سلام
خدمت شما
با سلام و عرض ادب***
دیتا شیت Tda9361 واسه شهاب هست ..ممنون میشم برام بزارید!!
خیلی ممنون از اینکه سریع پاسخ دادید!!
چون الان بیرون از مغازه هستم آخرش رو ندارم!!
پس با اجازتون یه سوال دارم!!
این تلویزیون شهاب 2000 هست که هیچ مشکلی نداریم جز که روی Av تصویر نداریم!!!آی سی tda9361 که از یه برد دیگه گذاشتم تصویر Av درست شد!!
حالا میخوام ببینم آیا راه حلی هست که نیاز به تعوض آیسی نداشته باشم و با یه سری از تغییرات مشکل حل بشه!!
باسلام
همکاران عزیز در صورت امکان دیتا شیت ایسی cpu
به شماره
ES 6698 FD
را می خواستم یا اینکه پایه خروجی تصویر کدام است را مشخص کنید
با تشکر از زحمات همکاران عزیز
با سلام ........لطفا ديتا شيت قطعه مورد نظر مال شارژر درل فيليپس هست...........با تشكر
با سلام وتشكر از جناب صالحي گل..........با 10N60Cجواب داد..............باز هم تشكر
با سلام bosch 30348 اگر لطف كنيد data sheet رو ممنون ميشم
عرض سلام و احترام خدمت اساتید عزیز و گرامی
احترامآ در خواست مشابه ترازیستور 2D0N60F که مربوط است به
تغذیه رسیوردارم با تشکر
سلام
لطفا مشابه آیسی L6599 N چه آیسیهای میباشد.ممنون.
با سلام
دوستانی که مشابهات قطعات درخواستی خودشون را پیدا نکردن یسر به این سایت بزنند
301 Moved Permanently
با تشگر
با سلام من يه قطعه مقاومت smdروي برد تغذيه دارم زده 3R0 ميخام بدونم اهم چنده وبجاش ازمقاومت معمولي استفاده هم ميشه استفاده كرد ممنون ميشم
سلام
مقاومت 3 اهم میباشد این رنج استاندارد نیست کم پیدا میشه اگر قسمت زیاد حساس از مدارنیست میتوانی
از مقاومت 2.7 یا 3.3 اهم استفاده کنی یک هشتم وات.
با سلام مشابه این ترانزیستور را میخواستمn610ab یا n610af
با سلام
از اساتید گرامی کسی جواب ما را نمیده؟
با تشکر