نمایش نسخه قابل چاپ
لطف کنید یکی هم به نام [MOVEE="خدمات الکترونیک محمدی (مبارکآباد)"] درست کنید با تشکر
نقل قول: نوشته اصلی توسط old fixer سلام آقای پناهی لطفایکی هم به اسم الکترونیک اوباتو بزنید.باتشکر دوست عزیز سلام خدمت شما
نقل قول: نوشته اصلی توسط 2tala بادرود لطفا اگر امکان دارد یکی هم به اسم خدمات صدا وتصویر مرادی بزنید با تشکر دوست عزیز سلام خدمت شما
نقل قول: نوشته اصلی توسط yasharararart جناب پناهی درود لطفا یکیم با نام دیجیتال تون آپ بهرامی در سایت آپلود فرمایید دوست عزیز سلام خدمت شما
نقل قول: نوشته اصلی توسط asad12 لطف کنید یکی هم به نام [MOVEE="خدمات الکترونیک محمدی (مبارکآباد)"] درست کنید با تشکر دوست عزیز سلام خدمت شما
نقل قول: نوشته اصلی توسط محمد پناهی دوست عزیز سلام خدمت شما سلام آقای مهدس پناهی بسیارممنون ازبابت زحمت ساعتی که برام درست کردید.اگرامکان داره سورسش هم برام بزارید.وساعت هم به الکترونیک اوباتو-دیواندره تغییرفرمائید.یازهم بابت این همه زحمت تشکرمی کنم انشاالله بتونم جبران کنم.
نقل قول: نوشته اصلی توسط old fixer سلام آقای مهدس پناهی بسیارممنون ازبابت زحمت ساعتی که برام درست کردید.اگرامکان داره سورسش هم برام بزارید.وساعت هم به الکترونیک اوباتو-دیواندره تغییرفرمائید.یازهم بابت این همه زحمت تشکرمی کنم انشاالله بتونم جبران کنم. دوست عزیز سلام این هم سورس برنامه موفق باشید