ایجاد هر گونه تاپیک خرید و یا فروش متعلقات ماهـــــواره اکیـــــــدا ممنوع میباشد***خرید و فروش هر گونه V...P...N و موارد مشابه به هر نحو اکیـــــــدا ممنوع میباشد و با خاطی به شدت برخورد میگردد...
عضویت ویژه سایت با پرداخت آنلاین و فعال شدن آنی
<<<<کلیک نمایید >>>>
نوشته اصلی توسط old fixer سلام آقای پناهی لطفایکی هم به اسم الکترونیک اوباتو بزنید.باتشکر دوست عزیز سلام خدمت شما
2tala (5th February 2012),mir5 (17th February 2012),old fixer (4th February 2012),SONY 3D (4th February 2012),شهریار (4th February 2012)
نوشته اصلی توسط محمد پناهی دوست عزیز سلام خدمت شما سلام آقای مهدس پناهی بسیارممنون ازبابت زحمت ساعتی که برام درست کردید.اگرامکان داره سورسش هم برام بزارید.وساعت هم به الکترونیک اوباتو-دیواندره تغییرفرمائید.یازهم بابت این همه زحمت تشکرمی کنم انشاالله بتونم جبران کنم.
mir5 (17th February 2012),pal-electronic (4th February 2012),SONY 3D (4th February 2012),شهریار (4th February 2012)
نوشته اصلی توسط old fixer سلام آقای مهدس پناهی بسیارممنون ازبابت زحمت ساعتی که برام درست کردید.اگرامکان داره سورسش هم برام بزارید.وساعت هم به الکترونیک اوباتو-دیواندره تغییرفرمائید.یازهم بابت این همه زحمت تشکرمی کنم انشاالله بتونم جبران کنم. دوست عزیز سلام این هم سورس برنامه موفق باشید
mir5 (17th February 2012),old fixer (4th February 2012),SONY 3D (4th February 2012),شهریار (4th February 2012)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن