سلام دوست عزیز به احتمال شما باید سیم تحریک برای قفل کردن رو از داخل یونیت بگیرین و سیم تحریک برای بستن رو از سوکت یونیت من خودم این طوری میبندم و مشکلی هم نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوستان کسی برنامه این IC را داره مربوط به ریموت پراید به شماره PIC12F629 و ایا بعد از تعویض نیاز به پروگرام هست یانه؟
با عرض سلام و درود به همه دوستان در این انجمن
خواهش میکنم که رنگ سیم ها را که در دزدگیر به چه منظور میباشد ( مثل رنگ قهوه ای که برای فلاشر است ) را برایم مشخص فرمایید ، زیرا یک دزدگیر می خواهم نصب کنم که راهنما ندارد و باید از روی رنگ سیمها حدس بزم که مربوط به کدام قسمت میباشد .
با سپاس از شما و تبریک سال نو ، پیروز باشید
با اعرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و با اجازه اساتید. دوست عزیز 405 و پرشیاهای 92 تایم باز کردن دربها با تحریک منفی کمی بیشتر از قفل میباشد. در بعضی از دزدگیرهای اصلی مانند تلماتیکس یادمه این تایم را میتوان بیشتر کرد تا منفی به جای لحظه ای 10 ثانیه منفی بدهد ولی در دزدگیرهای معمولی من خودم قفل مرکزی را به طریق 206 نصب میکنم و جواب میدهد. 2-و راه دیگر تعویض رله قفل مرکزی با مدلهای قدیمیتر میباشد ولی با راه دوم ریموت فابریک از کار خواهد افتاد
از دوستان کسی این مدل را تعریف کرده؟
دوستان سلام
ماشین بنده 405 مدل 83 هستش ودزدگیر ماجیکار کره ای روش نصبه مدل دزدگیر 902-939F میباشد
میخوام دزدگیر رو به شیشه بالابر وصل کنم
دوستان گفتند باید پاور ویندوز بگیرم .حالا
1- چه مدلی بگیرم بهتره قیمتش ؟
2- نقشه اتصال به دزدگیر ؟
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
بهتر بود یه عکس از کیت دزدگیرتون میذاشتین اما بصورت کلی میگم براتون
زرد و سفید و نارنجی و زرد خط مشکی و سفید خط مشکی و نارجی خط مشکی که کنار هم هستن مربوط به پمپ یا فرمان قفل مرکزی هستش
رنگ آبی = لادری منفی
رنگ سبز = لادری مثبت (بسته به برند دزدگیر )
رنگ سفید = ACC
رنگ زرد =قطع کن
قهوه ای = راهنما
صورتی =آژیر
قرمز ضخیم = +12
مشکی ضخیم = منفی (GND)
قرمز خط مشکی = صندوق پران
موفق باشید و سالی پر برکت رو برای همه آرزو د ارم
سلام
دوست عزیز مدل 902 استارتی و 939 بدون استارت هست
شما میتونید شیشه بالابر اتومات رو حتی بدون دزدگیر روی خورو نصب کنید و زمانی که درب ها رو قفل میکنید شیشه ها برن بالا حالا چه با دست یا ریموت فابریک یا دزدگیر دربهارو قفل کنید
فقط کافیه از تحریک منفی شیشه بالابر اتومات استفاده کنید و به سیم فرمان قفل سیستم قفل مرکزی ماشین متصلش کنید
داخل جعبه کیت شیشه بالابر اتومات نقشه سیمکشیش موجود هست
و بهتر از نمونه ای که شیشه هارو تک تک بالا میبره استفاده کنید که عموما همینجوریند
لطفا یک دزدگیر ارزان قیمت وبا کیفیت معرفی کنید لطفا اخرین قیمت هم بیان کنید پژو405
سلام
سوالتون خیلی کلی و سربسته هست
دزگیر ساده یا تصویری؟؟؟ اصلی (ساخت کره یا تایوان) یا متفرقه (چینی)؟؟؟؟
تو دزدگیرای ساده چینی مارکهای هوتای و PLC وTLD الان جزو پر فروش ترینها هستن و سابقه کاریشونم خوبه و قابل اطمینانن و قیمتشون بستگی به محل نصب و شهرتون داره از 130 تا 150 بدون لوازم جانبی با نصب و یکسال گارانتی
تو دزدگیرای اصلی ساده مارکهای ماجیکار (کره) ایزیکار (کره) تلمتیکس (کره)و ماتریکس) هست که قیمتاش مصوبه و از دویست تا 230 هست با 3 یا 4 سال گارانتی و بیمه سرقت خودرو با نصب و بدون لوازم جانبیه
سلام
به دلیل وجود نشتی جریان یا تلرانس برخی مدارات و قطعات یا به به قول بعضیا جریان برگشتی یا ...... در مسیر سیمهای تحریک قفل مرکزی و مدار دزدگیر شما منفی خالص یا صفر ولت که همون گروند یا بدنه هست رو در اتصال سیمهای دزدگیر به ماشین ندارین و یه سطح کمی از جریان یا ولتاژّ رو دارین و از اون طرف چون زمان فرمان تحریک خیلی کمه پس مسیر تحریک قفل یا باز کامل صفر نمیشه یعنی دزدگیر اون مسیر رو تو یه لحظه نمیتونه منفی کامل کنه و با گذاشتن دیود به شکلی که خدمتتون گفتم شما کار ***** رو انجام میدین و فقط منفی از کاتد دیود به مسیر تحریک ققفل مرکزی ماشن میرسه و اون سطح مزاحم رو بعد از کاتد دیود دیگه ندارید
باسلام خدمت دوستان بنده 2سال پیش این نوع سیستم حفاظتی که عکس کارتون وکنترلش راگذاشتم روی خودروام نصب کردم ودرمواقعی لازم هست روی بی صدا قفل کنم بلدنیستم وهرچی به نصب کننده مراجعه کردم هی بهانه آوردکه کدهای مخصوص داردکه باید ازنمایندگی بگیرم والان مشکل دیگری هم که دارم ازبس که باکنترل وررفتم سوئیچ که بسته هست بعدازچند سانیه سیستم فعال ولی درهاقفل نمی شوندمن هم حواسم نیست دررابازمیکنم وصدای آجیربلندمیشه واطرافیان راآزرده خاطرمی کندلطفادرصورت امکان منوراهنمایی بفرماییدمتشکر
فایل پیوست 84247
سلام دوست عزیز
بهتر بود عکسی از کیت دزدگیر میذاشتین
اگر دفترچه دزدگیر رو دارین توش نوشته
پشت ریموتها هم غالبا دستورات کاربدی رو مینویسن (mute یا silent)
فرمان بی صدا عموما فشردن همزمان کلید های قفل و باز هست
شما با روش سعی و خطا دو به دو کلید ها رو همزمان یک بار فشار دهید و اگر جواب نداد دو به بو یکبار نگه دارید و با اضافه شدن یا پاک شدن علائم روی صفحه ریموت به فرمان آن کلیدها پی میبرید که با تکرار مجدد همان عمل به حالت اول بر خواهد گشت
لطفا پس از تست نتیجه را اعلام کنید
سلام خواهشمندم
تو دزدگیرها و عموما تصویری ها با یکبار فشار دادن لحظه ای کلید ریموت یه عمل رو انجام میده و با نگه داشتن همون کلید (برای 2 ثانیه) عمل دیگه ای رو انجام میده که بستگی داره دزدگیر و برنامه هاش
چون اطلاعاتی در مورد برنامه های دزدگیر شما نداریم باید تست کنید مثلا کلید قفل و باز رو یکبار با هم یک لحظه بزنید اگر عکس العملی روی LCD ریموت نداشتید یعنی برای این حالت برنامه ای تعریف نشده یا اگر علامتی روی LCD ریموت اومد یعنی اون برنامه برای دزدگیر به این صورت فعال یا غیر فعال میشه و اگر نمیدونستین اون علامت که اومده چه برنامه ای هست دوباره عمل فشردن کلید های ریموت رو که انجام داده بودید رو تکرار میکنید و برنامه به حالت اول برمیگرده (اگر برنامه ای فعال شده باشه مجدد غیر فعال خواهد شد)
با این روش میتونید به اون برنامه مورد نظر که حالت سایلنت یا بی صدا فعال شدن دزدگیر هست دست پیدا کنید
امید وارم تونسته باشم ساده توضیح بدم و در رفع مشکلتون کمکی کنم
اگه بازم موردی بود در خدمتم
سلام دوست عزیزموفق نشدم عکسی ازکیت دزدگیرگذاشتم تاشایدبتونیدراحترکمکم کنیدهمچنان که فرموده بودی هرکلیدراچندثانیه نگه داشتم فقط کلیدکنارFکه باعلامتON/OF هست رویLCD علامت کلیدمیادوکلیدهاقفل می شوندوباتکراربازمیشوندوبان گه داشتن2کلیدی که درعکس روی ریموت دیده می شوندکه همان FوON/OFهستندنورLCDروشن ویارنگ آن تقییرمی کندکلیدFومولودی ویبره فعال می شودON/OFبابازکردن واردتنظیمات ساعت وON/OFباقفل کردن واردساعت کوکی می شود ودرضمن درپست قبل گفته بودم مدتی هست بعدازچندثانیه بسته بودن سوئیچ بدون اینکه درهاقفل شونددزدگیرفعال می شودوفکرمی کنم
AUTO SET ازآن زمان روی LCDریموت هستش منتظرراهنمایی شماهستم متشکرم
فایل پیوست 84488فایل پیوست 84487
سلام
دوستان یه سوال فنی؟
بنده دزدگیر ماجیکار902 اصلی قدیمی دارم الان چند روزیه که صفحه ریموت کار کرد رو نشون نمیده همه کارکردا رو مثل قفل وباز و زد زد و همه..... کار میکنه همه چی مرتب صفحه قفل بسته نشون میده چه باز باشه چه بسته همش بسته نشون میده ساعت کار میکنه ونشون میده علامت اجیر نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنید :(81):
سلام دوست عزیزباطری ریموت رو یه بار در بیار جا بزن اگه درست نشد بده یه نمایندگی ماجیکار تا بفرسته شرکت تعمیرش کنن
سلام
من یه دزدگیر ماجیکار معولی دارم چند وتی هست که ریموتش خیلی ضعیف شده جوری که باید بچسبونمش به ماشین تا کار کنه باطریشم عوض کردم ولی فرقی نکرد . یه ریموت دیگه هم دارم غیره فعاله نمیدونم چجوری باید فعالش کنم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز نوع دزدگیرتون رو دقیق ذکر کنید که آیا دزدگیر ماجیکار اصل هستش روی کیت دزدگیر رو نگاه کنید و ببینید آنتن داره یا نه
سلامدوست عزیزیکی از دربها باز باشه و سویچ رو سه بار باز و بسته کنید و در آخر یک تک آزیر میکشه بازدن دکمه ریموت ریموت کد میگیره و سویچ بسته میشه تمام
سلام من هرروزبه این پست سری میزنم شایدکسی به من جواب بدهدممنونم ازآقاسجادعزیزچون به پستم توجه کرده بودیدولی شایدنخواستیدجواب دهیدچون دوستی به سئوالم جواب داده بودومن پستم خطاب به آن دوست بودولی بازهم ممنونم چون درادامه پستم دوستان آقامجیدوفوجی عزیزپست ایجادکردندوشمابه آنهاجواب دادیدسپاسگذارم
سلام دوست عزیز تنظیمات هر دزدگیر مختص خود اوست و باید برای تنظیم کردن نرم افزاری هر دزدگیر یا باید کاملا نوع دزدگیر روی کیت رو بگین و دفترچه تنظیم دزدگیر هم باید داشته باشی تا بشه تنظیم کرد و چون دزدگیر شما متفرقه هست تنظیم این نوع کمی مشکل هست بدون داشتن دفترچه
سلام
بالای ریموت شما 3 کلید داره
باید با اونا تست کنید
درسته از زمانی که AUTO SETروی LCD اومده فعال شدن اتومات دزدگیر فعال شده
کلید هارو دو به دو برای یکبار 2ثانیه نگه دارید اگر نرفت
بکبار بزنید(نگه ندارید)
جهت احتیاط کلید 1(قفل) رو 2 ثانیه نگه دارید هم در حالت سوئیچ باز و هم بسته
متاسفانه دفترچه این مدل رو ندارم اما اگر جواب نگرفتید اعلام کنید منم پیگیری میکنم که انشالا برنامه هاشو پیدا کنم
این نکته رو هم اضافه کنم تو دستگاههای TLD ساده این حالت با تغیر جامپر انجام میشه
اگر جامپری رو جابجا کردین و این اتفاق افتاده به حالت اول برگردونیدش و اگرم خواستید با جامپر تست کنید و حتما فیوز پمپ هارو بردارید چون یکیش برای تغیر تایم تحریک قفل مرکزه و ممکنه به پمپ آسیب برسونه مگر قفل مرکز ماشین تحریک منفی باشه که موردی نداره
سلام دوست عزیزبسیارسپاسگذارم مشکل حل شددرحالت بازبودن سوئیج امتحان نکرده بودم ونصب کننده سیستم هم این تجربه رانداشت وبهتراست توضیح بدم همانطورکه فرموده بودیدبا بازبودن سوئیچ وزدن همزمان کلیدقفل وبازبدون نگه داشتن گذینه بی صدافعال وباتکرارغیرفعال می شود وبانگه داشتن2ثانیه علامتی که دربالای نمایشگرریموت مشخص شده ظاهرمی شودکه متوجه نشدم چه عملی انجام میدهدوبانگه داشتن کلیدقفل برای2ثانیهAUTOSETوباتکرارAUOLOCK باتکراردوباره غیرفعال می شودوبانگه داشتن کلیدبازبرای 2ثانیه بازوبسته شدن درب صندوق نمایش داده می شود واینجابرام2سوال پیش میاد همانطورکه درعکس مشخص هست بازبودن درب صندوق وروشن شدن ماشین نمایش داده می شودآیاسیستم این قابلیت راداردونصب کننده به خودزحمت نداده؟وآیامیشه باتغییرجامپرهانیازبه بازبودن سوئیچ نباشدوازراه دوربشه این کارهاراانجام داد
یک دنیاسپاس گذارم
فایل پیوست 85242فایل پیوست 85243
سلام خوشحالم مشکلتون بر طرف شد
کلید باز یا همون شماره 2 بقول ما بعضا سه کار انجام میده
1- فشار لحظه ای = باز کردن قفل ها
2- نگهداشتن برای 2 ثانیه = اعلام وضعیت خودرو( احتمالا درب صندوق باز بوده یا سیم شاسی صندوق به لادری وصل شده)اگر درب خوردو باز شود و ریموت درب صندوق را نشان دهد اشتباه است که بععید میدانم
3- نگهداشتن برای 3 ثانیه (یکبار لحظهای فشار دادن و مجددا 3 ثانیه نگه داشتن)
در هر دوحالت گزینه صندوق پران فعال میشود که یا صندوق باید برقی باشد مثل پارس سال و سمند LX و پراید 132 یا 141 قدیم یا هم باید سیمکشی شده و پمپ نصب شود
مرحله 3 که همان صندوق پران است مربوط به دزدگیر هایی میشه که کلید مجزا برای صندوق پران ندارند که د راقلیت هستند و عموما کلید 3 رذیموت که عکس صندوق عقب هم روش هست برای اینکاره که با همون 3 ثانیه نگه داشتن عمل میکنه و دزدگیر با باز کردن درب صندوق تک آژیر و راهنما میزنه (دزدگیر باید در حالت غیر فعال باشد)
(چون دفترچه مدل شمارو ندارم پس همه موارد رو گفتم )سوالی بود در خدمتم
با سلام . من بعد از اینکه دزدگیر و فعال میکنم و میام خونه بعد هر از گاهی دزدگیر به صورت بوق تک تک میزنه و قطع میشه ولی در ها باز نمیشه فقط اژیر تک تک میزنه بعضی وقتها هم این حالت حدود 1 دقیقه ای طول میشکه . میخواستم ببینم مشکل از کجاست . با تشکر
با سلام فرمایش جناب اریانا را انجام بده درست نشد اگه چشمی داری تحرک اونم کم کن یا از سوکت پشتش در بیار ت زودتر بتونی ایراد را پیدا کنی.نتیجه را هم اعلام کن
با سلام . من رو پراید یه دزدگیر دارم . وقتی که با ریموت دکمه باز شدن قفل ها رو میزنم همین که دربها باز میشه بلافاصله بعد از تقریبا 3 ثانیه دوباره دربها بسته میشه و دزدگیر یه بوق هم میزنه که دربها بسته شد یعنی اصلا فرصت نمیده در و باز کنی و سوار شی یا وقتی در و باز کردی و داری سوار میشی بازم خود به خود بسته میشه درب ها . و باید بازم با ریموت در و باز کنی . مشکل از کجاست ؟ با تشکر
کسی نیست جواب بده ...
سلام دوست عزیز چک کنید ببینید لا دری دزدگیر وصل هست یا نه و لا دری شصتی لا دری خود ماشین رو چک کنید ببینید با باز کردن در ها چراغ سقف روشن میشه یا نه