-
سلام دوست گرامی . با باز کردن درب سمت راننده فقط چراغ سقف روشن میشه . وقتی درب سمت شاگرد و باز میکنی چراغه سقف روشن نمیشه . راهنمایی بفرمایید ؟
-
سلام دوست عزیز لا دری ها رو از نظر سولفاته زدن و قطعی تست کنید و تست کنید سیم آبی گیت دزدگیر به سیم لا دری وصل باشه
-
باسلام . اونی گفتید بعد از روشن کردن ماشین دربها قفل میشود قفل کودکه که بعد از اینی که سرعت ماشین از20 کیلومتربالاتر میره عمل میکنه و همه سمندها دارن.
-
پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
دراینصورت فقط با باز شدن همون در دزدگیر فعال میشه چون سیم های شاسی های لای درب سمند هر کدوم جداگانه به روی کامپیوتر سخنگو رفتن واز کامپیوتر یک سیم به صورت تایمر دار برای چراغ سقفی رفته
سلام ،این تایم تاخیر برحسب ثانیه چقدره؟
هم برای سمند و هم 206 مقدارش یکسانه یا متفاوته؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad66i
سلم خسته نباشید .
سمند ما وقتی ماشینو روشن میکنی درها قفل نمیشه در حالی که تو سمندهای دیگه دیدم که بعد از روشن کردن ماشین درها قفل شده و برای باز کردن از کلید شماره 1 استفاده میکنند. علت چیست ؟ متشکرم
با سلام سنسور کیلومتر را بررسی کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pal-electronic
لطفا سوالات و مشکلات خود را در خصوص سیستم های حفاظتی و دزدگیر خودرو در این تاپیک مطرح نمایید
با سلام و خسته نباشی من روی پراید صبا دزدگیر magic easy نصب کردم همه چیز درست است فقط وقتی ماشین را خاموش میکنم و کلید را میبندم چهار آزیر شر میکشه ودزدگیر فعال میشه، فرمان برای پمپ میره ولی خیلی کوتاه که باعث میشه درب قفل نشه، تعمیرکار گفت: این یک مسئله عادیه و توی خیلی از دزدگیرا (مثلا) هوتا وجود دارد آیا میشود این موضوع را حذف کردکه دزدگیر اتوماتیک فعال نشود.با تشکر
-
با سلام کسی کدهای ترکیبی کلیدهای ریموت دزدگیر magic easy را برای غیر فعال کردن auto luck داره ممنون میشم.
-
یه عکس از ریموتش بزار
واینکه ریموتش تصویریه معمولا پشت ریموت کار کلیدها وترکیب اون نوشته .مثل مجیکار 939 و902
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pal-electronic
لطفا سوالات و مشکلات خود را در خصوص سیستم های حفاظتی و دزدگیر خودرو در این تاپیک مطرح نمایید
با سلام.
سیستم دزدگیر ماشینم استیل میت تصویری.خودبخود درها بازو بسته میشن به دفعات بدون اینکه رو ریموت الارمی ظاهر بشه.کیت رو هم نشون دادم گفتن سالمه بنظر شما اشکالش چی میتونه باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرتینا
با سلام.
سیستم دزدگیر ماشینم استیل میت تصویری.خودبخود درها بازو بسته میشن به دفعات بدون اینکه رو ریموت الارمی ظاهر بشه.کیت رو هم نشون دادم گفتن سالمه بنظر شما اشکالش چی میتونه باشه؟
درود
منظور شما از کیت برد اصلی را
می فرمایید ؟؟
یا ریموت را ؟؟
اگر برد اصلی سالم باشه
و ریموت مشکل داشته باشه
ابتدا ریموت را باز کنید
اگر اب داخل ان رفته باشه با تینر
تمیز کرده و میکرو سویچهای ان را کنترل
کنید
ضمنا باطری ریموت را خارج می کنید
وضعیت به چه صورت هست ؟
-
پاسخ سیستم دزدگیر تصویری استیل میت
با سلام دوست عزیز .فرمایشات جناب اشکان را انجام دهید و اگه مشکل حل نشد و اتومبیل شما 405 و یا پرشیا میباشد میتونه مشکل از سیستم قفل مرکزی خود خودرو از پمپ درب جلو /رله قفل مرکزی و یا از سیم کشی باشه که باید بترتیب چک شود /اگه اتومبیل شما جزو این دسته بود که عرض کردم حتماٌ اعلام کنید
-
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرتینا
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
با سلام دوست من.اگه از کیت دزدگیر مطمئن هستید سیم منفی دزدگیر را چک کنید و حتمأ از بدنه جایی که رنگ نداره بگیرید
-
4 فایل پیوست
سلام خسته نباشيد دزدگير ماجيكار مدلm339f دارم كه به تعميركار نشون دادم ميگه انتن خراب شده وبايد تعويض بشه. از اساتيد ودوستان راهنمايي ميخواهم.تشكر
-
سلام دوستان آيا قابل تعمير هست يا به قول تعميركار تعويض كنم.ممنون اگر دوستان راهنمايي كنند.
-
قابل تعمیر هست ولی قیمت انچنانی ندارد تا وقت براش بزاری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فتوحی
قابل تعمیر هست ولی قیمت انچنانی ندارد تا وقت براش بزاری
سلام ممنون از پاسخ شما قيمت هشتادهزار ميگه تعميركار.
-
دزد گیر پراید
با سلام و صبح بخیر به تعمیر کاران عزیز . (دزدگیر چیتا ساخت سنگاپور)---: دزد گیر ماشینم بعداز امپر کشیدن بالا از دینام به مشکل خورد که بواسطه سهل انگاری خودم و امروز و فردا کردن جهت تعمیر دینام و بی تجربگی وندانستن این که خسارت یک خرابی دینام میتواند به بار اورد که هم کامپیوترم سوخت وهم کیلومترم و دزدگیرم از کار بیافتاد ... خلاصه بعداز باز کردن قابی که پایین کامپیوتر ماشین سمت راننده بود را باز کردم قطعه ای که بنظر سوخته بییاید را ندیدم.اگر قطعه ای را باید تست کنم ویا تعویض کنم ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید که نخواهم کیت را که حدود 80000تومان است را بخرم.
-
عدم نمایش اطلاعات روی ریموت تصویری ماجیکار
درود بر شما دوستان عزیز
دزدگیر تصویری کاملا عمل میکنه اما تصاویر رو نشون نمیده و فقط ساعت عمل میکنه
ممنون میشم توضیح بدید کدوم قطعه مشکل پیدا کرده که تعویضش کنم.
-
مشکل بی دا بودن دزدگیر استیل میت
امروز رفتم لنت عوض کنم اومدم خونه دزدگیر رو که زدم صدا نداشت.دلیل چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرتینا
سلام مجدد.
متشکر.
/
با اینکه از تاریخ این پست چندماه گذشته ولی لازم دیدم که از تجربه خودم در این مورد برای دوستان توضیح دهم , من هم هفته پیش دقیقا" بهمین مشکل برخورد کردم و ایراد از ریموت کنترول بود و به این علت که میکروسوئیچ ریموت در ظاهر درست کار میکرد و حتی در دفعاتی هم بازدن شاسی درب را قفل میکرد ولی در واقع میکرو سوئیچ مشکل داشت و وقتی ریموت اصلی را داخل خونه گذاشتم و محض اطمینان باطریش را در آوردم و از ریموت یدکی استفاده کردم مشکل کاملا" برطرف شد ...
-
درخواست کددهی دزدگیر
سلام نحوه کدده دزدگیر قدیمیه رو میخواستم ؟ و اینکه چ ریموتی بهش میخوره ؟
-
-
پاسخ : قفل مرکزی 405 مدل 92
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen3437
سلام خسته نباشید.
یکی به من میگه سیمهای قفل مرکزی پزو 405 مدل 92 رو از کجا بگیرم چون با پزوهای 405 مدل پائین تر فرق میکنه سیم مربوط به بسته شدن /با تحریک منفی بسته میشه ولی سیم باز شدن درها/ باید تحریک منفی رو روی سیم نگه داری تا قفلها عمل کنه . من باید چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
با سلام . با اجازه اساتید عزیز با تعویض جامپر قفل مرکزی کیتدزدگیر مشکل این دوستمون بر طرف می شود
-
سلام
من میخوام باطری ریموت کنترل دزدگیر فابریک سمند 92 رو عوض کنم
چطوری باز میشه
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بابابرقی
سلام
من میخوام باطری ریموت کنترل دزدگیر فابریک سمند 92 رو عوض کنم
چطوری باز میشه
اینم عکسش
ممنون
-
با سلام این ریموت دو تیکه ست از ههر دو طرف بکشش شیارش معلومه باز میشه
-
2 فایل پیوست
-
دوستان با سلام من یه دزگیر با مارک MAGECARرو ماشین دارم میخواستم ببینم میشه شیشه بالابر رو ش نصب کرد (شیشه پرون)ماشین پراید 131هستش در ضمن دفترچه دزگیر رو هم ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
احمد قربانی
دوستان با سلام من یه دزگیر با مارک MAGECARرو ماشین دارم میخواستم ببینم میشه شیشه بالابر رو ش نصب کرد (شیشه پرون)ماشین پراید 131هستش در ضمن دفترچه دزگیر رو هم ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام . برای نصب پاور ویندوز ( شیشه بالابر ) نیازی به دزدگیر ندارید بدون دزدگیر هم می توان پاور بست برای شروع شما یک عکس از پاور خودتون تو سایتقرار دهید تا برای نصب راهنمائی کنم
-
من متوجه نشدم این پاور ویندوز رو باید تهیه کنم ؟؟؟یعنی تو بازر هست وقیمتش چند حدودا؟؟
-
برا نصب پاور ویندو دزدگیرم نباشه میشه نصبش کرد
دو مدل پاور داریم دو کانال با چهار کانال چهارا 10 تومن گرونترن 45تومن قیمت دو کاناله هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
سلام: اژیر سمند از نوع بک اپ است شما میتونی 1 اژیر معمولی یابک اپ بخری نصبش کنی
با احترام آژیر سمند تا مدل 82 خاص هست وارتباط آن با acu بصورت کدینگ می باشد.
-
2 فایل پیوست
سوال در مورد تعریف ریموت سمند سورن با این شکل است از اساتید کسی این مدل ریموت رو تعریف کردن . لطفا روش را توضیح دهید . ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedk50
سوال در مورد تعریف ریموت سمند سورن با این شکل است از اساتید کسی این مدل ریموت رو تعریف کردن . لطفا روش را توضیح دهید . ممنون
سلام - شما اگر پایه 3 تصویر اول از پائین را دنبال کنی در ته کیت به دو نقطه پد مانند می رسی با اتصال این دو نقطه بهم و زدن شاسی ریموت کد می گیرد
-
کد دهی دزدگیر
سلام . لطفا روش کد دهی دزدگیر غیر تصویری ایگل مستر ( هر سه مدل ) و نوع ریموت قابل ست را بیان بفرمائید
-
طرح پرسش جدید جهت عیب یابی دزدگیرخودرو.باسلام. بعد از تعویض رینگ پیستون ماشینم دزد گیرتنها درها را بازو بسته میکند وبس .لطفأ
-
موضوع جدید
طرح پرسش جدید جهت عیب یابی دزدگیرخودرو.باسلام. بعد از تعویض رینگ پیستون ماشینم دزد گیرتنها درها را بازو بسته میکند وبس .لطفأ راهنماییم کنید کان شاگرد ناخلف تعمیرگاه چه برسر دزدگیر مجیکار چینی ام آورده!باتشکر
-
با سلام دزدگیر شما رفته تو حالت تعمیرگاه لطفا کلید l+lll را یک ثانیه فشار دهید
-
درخواست دفترچه راهنمای دزدگیر easycar
با سلام خدمت دوستان عزیز و تبریک عید نوروز. من نیاز به دفترچه راهنمای فارسی دزدگیر ایزی کار مدلaR5000_IRدارم.در ضمن یک سوال من وقتی سوکت چشمی داخل اتاق را به چشمی متصل میکنم بعد از قفل کردن دربها خودبخود آژیر دستگاه فعال میشود ولی روی ریموت هیچ علامتی فعال نمیشود.ممنون از راهنماییتون