نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
ASALAK (30th November 2014),karim1350 (19th March 2015),TuneUp_Vahab (30th November 2014)

سلام خسته نباشيد دزدگير ماجيكار مدلm339f دارم كه به تعميركار نشون دادم ميگه انتن خراب شده وبايد تعويض بشه. از اساتيد ودوستان راهنمايي ميخواهم.تشكر

سلام دوستان آيا قابل تعمير هست يا به قول تعميركار تعويض كنم.ممنون اگر دوستان راهنمايي كنند.
فتوحی (23rd March 2015)

قابل تعمیر هست ولی قیمت انچنانی ندارد تا وقت براش بزاری
kurdstan

/
با اینکه از تاریخ این پست چندماه گذشته ولی لازم دیدم که از تجربه خودم در این مورد برای دوستان توضیح دهم , من هم هفته پیش دقیقا" بهمین مشکل برخورد کردم و ایراد از ریموت کنترول بود و به این علت که میکروسوئیچ ریموت در ظاهر درست کار میکرد و حتی در دفعاتی هم بازدن شاسی درب را قفل میکرد ولی در واقع میکرو سوئیچ مشکل داشت و وقتی ریموت اصلی را داخل خونه گذاشتم و محض اطمینان باطریش را در آوردم و از ریموت یدکی استفاده کردم مشکل کاملا" برطرف شد ...
ویرایش توسط dvb 7 : 29th May 2015 در ساعت 21:37
ARIYA (29th August 2015),bijanmoradi (29th May 2015),davood arbabi (26th June 2018),m.jamali (10th July 2015),online_on (4th June 2015),TuneUp_Vahab (30th May 2015)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)