از بین دوستان کسی میدونه که سنسور اکسیژن بالا با پایین چه فرقی داره ؟؟؟؟ ایا میشه به جای هم دیگه استفاده کرد ؟؟؟؟ و اگه استفاده بشه چه اتفاقی میوفته ؟؟؟:felizcumple::felizcumple:
نمایش نسخه قابل چاپ
از بین دوستان کسی میدونه که سنسور اکسیژن بالا با پایین چه فرقی داره ؟؟؟؟ ایا میشه به جای هم دیگه استفاده کرد ؟؟؟؟ و اگه استفاده بشه چه اتفاقی میوفته ؟؟؟:felizcumple::felizcumple:
سلام:وظیفه سنسور اکسیژن نظارت بر گاز های خروجی خودرو هست سنسور اکسیژن بالا گازهای خروجی قبل ار کاتالیزور برسی می کنه و سنسور اکسیژن پایین گاز های بعد از کاتالیزور یک جور های هم سنسور اکسیژن پایین کار کرد سنسور اکسیژن بالا برسی می کند
در مورد استفاده جابه جای سنسورها بنده سنسور اکسیژن پایین برای بالا استفاده کردم هیچ موردی پیش نیامده به نظر من سنسور اکسیژن پایین باید از نظر کیفیت و کارکرد خیلی دقیقتر از سنسوراکسیژن بالا باشه واگر از این سنسور به جای سنسور بالا استفاده بشه بهتر هست حال منتظر نظر بقیه دوستان باشیم دوستان اگر نظری دارن اعلام کنن تا ببینیم به چه نتیجه ای میرسیم
ولی دوستان عزیز من فکر میکنم یه فرقهایی با هم دارن نظرتون در مورد المنتشون چیه چون سنسور اکسیژن بالا همون جور که میدونین بعد از اینکه 300 درجه گرم شد کار میکنه ولی سنسور اکسیژن پایین دیرتر از اون شروع به کار میکنه به نظرتون این شرایطو ای سی یو بوجود میاره یا ساختار سنسور اینجوریه البته من این بحث رو به خاطر این گذاشتم چون قیمت سنسور پایین بیشتر از بالا هستش در ضمن کمیاب هم هستش
سلام
دوست من هر دو سنسور برای کار احتیاج دارند که به 300 درجه برسند که این کار به عهده منفی که از ecu میاد می باشد پس هر دو مکانیسم شبیه به هم دارند مثل انژکتور 206 با پیکان که فرق قیمت دارند ولی از لحاظ کاری نه همون سوزن انژکتور پیکان توی بسته بندی 206 گرانتر به فروش میرسه
از بین دوستان کسی این کارو تجربه نکرده که بدونه اگه سنسور بالا رو به جای پایین استفاده بشه چه تغییری توی مصرف سوخت میشه زیاد میکنه یا کم
با سلام من روی ماشین خودم از ایسیو اروپایی با دو سنسور اکسیژن استفاده می کنم اکسیژن سنسور دومش هم مثل اولی هستش هیچ مشکلی نداره مصرف ماشین یه مقداری کاهش پیدا کرده وماشین نصبت به قبل روانتر شده و راهتر گاز میخوره اکسیژن سنسور دوم توی دستگاه کارکردش مثل اکسیژن سنسور اول نیست و دیرتر closeloopمیشه الان مدل ایسیو s2000-2bهست اما قبلا از s2000-2aاستفاده میکردم که زیاد زاضی نبودم
با عرض سلام خدمت دوستان
من تقریبا یک ماه قبل یه سوال کردم که از همه تشکر میکنم نظراتشونو گفتن :0018:
:1205219183: ولی خواستم نتیجه رو اعلام کنم که دوستان هم استفاده کنن در هنگام استفاده از سنسور اکسیژن بالا به جای پایین بعد از یه مدت حتما خطای کاتالیست رو خواهد داد بنده که روی دو تا 206 امتحان کردم هر دو تا این خطا رو دادن پس سعی کنین به جای هم استفاده نشود
موفق باشین
تشکر از دوست خوبمون جناب REZA KHODAEI به خاطر طرح این پرسش و جوابهایی که همه دوستان داده بودن .
خیلی مفید بود