تاپیک مخصوص دلایل اخراج کاربران از سایت
بسمه تعالی
سلام
چندیست که برخی از کاربران با دانلود 25 فایل در روز با اخطار محدودیت دانلود مواجه می شدند که این باعث شد تا تیم کنترل سایت با پیگیری این مسئله پی به هویت اصلی این افراد نیز ببرد
در سایت های دیگر محدودیت دانلود برای کاربران به تعداد 10 فایل در 24 ساعت اتخاذ شده است
لیکن دانلود در این سایت با 25 فایل در 24 ساعت مصوب شده است
حال به نظر شما یک تعمیرکار در طول روز چند دستگاه تعمیر میکند و به چه مقدار فایل احتیاج دارد تا بتواند نیاز خود را بر آورده کند ؟
به نظر شما نیت این کاربرانی که بزودی نام کاربری و حقیقی آنها در همین تاپیک اعلام میشود چیست ؟
تنها یک دلیل دارد : دانلود فایلها از این سایت و قرار دادن آنها در سایت های دیگر
حال منتظراعلام نام کاربران خاطی باشید
البته با دلیل و منطق
پاسخ : تاپیک مخصوص دلایل اخراج کاربران از سایت
سلام هر كس نظري در اين باره دارد ومن به نوبه خود به نظرات شخصي ديگران احترام ميگذارم به نظرمن وقتي قانوني درهرجا وضع شود براي پايداري بايد همه كساني كه درآن مجموعه قرار دارند بايد بدون چون چرا از آن تبعيت نمايند حالا اگر براي هر فردي خوب بود درآن فعاليت ميكند واگربرايش صرف نداشت كسي به را زور نمي توان وادار به انجام كاري نمود فعاليت خود را مي تواند متوقف نمايد در باره دوستاني كه ميفرمايند زكات علم نشر آن است بله درست است ولي چرا از كيسه خليفه بذل و بخشش ميكني اگر خودت هر تجربه سودمندي داري ميتواني در هر سايتي ارئه دهي وكسي هم نمتواند جلوگير شما باشد من كه شايد براي هر پست سودمند ساعت ها تلاش كردم هزينه كردم در اين سايت قرار ميدهم جهت كاربران اين سايت است نه سايتي كه هيچ سودي از آن به من نرسيده اگر زكات علم نشرآن است پس چرا سايتهاي ديگر كدها را حذف نمي كنند تا همه رايگان استفاده كنند معقولات زياد است وقت كم بطور كلي كسي كه ميخواهد جو سايت را دچار هرج و مرج كند بايد اخراج شود
سوال از مدیران محترم سایت
با سلام و عرض ادب بنده محمد رضا مولایی هستم سابقا" با کاربری رضا آریا هر سال آبانماه شارژ یکساله عضویت را انجام میدادم امسال سر رسید پنج ماه بنده را مجبور به پرداخت نموده اید منتظر پاسخ شما سروران گرامی هستم به سپاس